2010 Şubat Anneleri

en azındano konuyla ilgili adıyla hitap ettiğim kısımları sileyim de işi sağlama alalım, yazık arkadaşımızı zor durumda bırakmayalım

fifacım... iyiyim canım... geçmişte yazdıklarınıza şöyle bi ara sayfalara bakıp göz gezdireyim dedim. de.. netim yoktu 5 gündür.. giremedim... bugün geldi ancak. hemen açtım nasıl sevindim anlatamam.. sen nasılsın cnım??? burda herkes çalışan anne adayı sanırım.. akşam olduğunda kmse kalmıyo :)))

bu arada kızlarrr... 36 kişi olmuşsunuz.. maşallah size..:nazar: nazar değmesin.. allah topiğinizin uğurunu size yansıtsın inş.. bebeklerinizi korusun.. bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allah benim gibiisteyenlere detez zamanda o duyguyu yaşamayı nasip etsin :))

hıı bide yalelcim... bitirdin beni cnım yaa... bebişine günlük tutuyomuşsun.. 2 paragrafını yazmışsın öldüm bittim... ağlamaktan şiştim burda yaa.. ben bu günlerde neden bu kadar hassaslaştım bilemiyrum ama.. çok duygulandım cnımm.. inş. bebişin de ilerde okuduğunda senin yaşadığın hissettiğin duyguları aynen yaşar... günlüğüne aynen devam et cnım... süper olmuş valla. tebrikler...

saol cnm ben de iyiyim, aslında ev hanımlarımız da var ama amlum akşam eşler geliyor yemek faslı falan derken vakit geçiyor herhalde, ben de eşimle yemek yerken falan nette olmuyorum çıkıyorum müsait olursam sonra tekrar giriyorum,

güzel duaların için çok sağol cnm (amin amin aminnn) inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebiş tatlı kızına da bi kardeş verir inşallah (amiiinnnnnn)

bi de bişey daha .. ben hala adet olmadım yaa... hiç bir belirti de yok.. kafayı yemek üzereyim... bilindiği üzre 29 nisan son adet.. 11 mayıs 3 gün lekelenme.. bi daha tık yok.. ayyyy kurudummu ne :)) dr. um bu kez farlutalsız adet görmeni beklicez dedi ama o meret hapı da içmeden gelmicekmi acaba yaa.. içmek de istemiyorum.. 2. meleğimi o hap yüzünden kaybettim :KK43: hapa başladığım ilk gün hamiş kalmışım ne hikmetse ... amaann takmamaya,düşünmemeye çalışıyorum... istediği zaman gelsin valla napiim.. zaten yaz temizliğine başladım hiiiiç çekemem şimdi bu sıcakta :roflol:

amiiiiinn canımm.. ayy inşallah.. rabbim kızımın kardeş dualarını kabul etsin :Saruboceq:

rabbim bana 2 kes yaşattı testte çift çizgiyi görmeyi .. hamile kalmayı... ilk meleğim 6 yaşında.. 2. meleğimi et parçası olarak avucumda gördüm mafoldumben allah kimseye yaşatmasın.. rabbime dua ediyorum.. 6 yıl önce verdiği mucizesini tekrar yaşatsın bana... bu kez sağlıkla tutunsun bebeğim bırakmasın beni :Saruboceq: amiiin

canım hayırlısı olsun da sen yine de dikkat et kendine, bu arada bebiş olmadığına eminsin değil mi

dikkat ediyorum ben yinede.. fazla uzanmamaya.. ağır kaldırmamaya fln ama nasp artık... tabikki emin değilim.. bebişde olabilir.. düşen bebeğimde de 2 ay adet gelmemesi sonrası adet beklerken gelmişti.. bilemiyorum rabbim bana tekrar böyle bir zamanda verir mi mucizesini ama.. hayırlısı nasılsa öyle olsun cnımm. ama bir şeyi ne kadar çok istersen o da olmaz ya.. aklımdan çıkarmaya çalşıyorum.. bebekle yatıp bebekle kalmamaya çalışıyorum en azından.. korunmuyoruz ama olduğu zaman olsun diyorum yani.. artık ne yastık desteği ne yatıp bi süre kalkmama fln..:kedi: herşey olacağına varır güzelim...

kızlarr ben bu teknolojik gelişmeye anlam veremiyorum.. ben kızıma hamileyken günüm geçti sağlık kabininde test yaptırdım idrarda net çıktı.. o an maddi imkansızlıktan dolayı özel dr . gidememiştim.. ssk da idrarda baktılr sadece çıktı gebelik var bi süre sonra gel kontrole o zaman ultrasona girersin şimdi görünmez dediler.. 2 hafta kadar sonra banyoda düşüp kanamam olunca özele gittik 8 haftalıktı kızım :) kesemizi,meleğimizi,pıt pıtlarımızı aynı gün gördük...

ama ne kanda beta-hcg ye bakıldı ne 2 li test ne 3 lü test... her ay özeline gittim.. hast. de de kontrol fln ama ne biliimm.. sanki bu kadar ayrıntılı incelenmemiştik.. ama bi sorunda yaşamadık yani.. teknoloji ilerledikçe sorunlarda artıyo gibi geliyo bana nedense :)

yaptırdım tabiki.. 2 haziran da sonuç 0.00 çıkmıştı...ama o testten kısa süre önce kalmış olsa da çıkarmı.. yada kanda bakılalı 16 gün oldu.. o arada kalmış olabilrmi. bilemiyorum...

döllenme olduğu andan itibaren kaç gün sonra kanda çıkar gebelik?

fifacım... iyiyim canım... geçmişte yazdıklarınıza şöyle bi ara sayfalara bakıp göz gezdireyim dedim. de.. netim yoktu 5 gündür.. giremedim... bugün geldi ancak. hemen açtım nasıl sevindim anlatamam.. sen nasılsın cnım??? burda herkes çalışan anne adayı sanırım.. akşam olduğunda kmse kalmıyo :)))

ben çalışmayan anne adayıyım :)

bu arada kızlarrr... 36 kişi olmuşsunuz.. maşallah size..:nazar: nazar değmesin.. allah topiğinizin uğurunu size yansıtsın inş.. bebeklerinizi korusun.. bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allah benim gibiisteyenlere detez zamanda o duyguyu yaşamayı nasip etsin :))

hıı bide yalelcim... bitirdin beni cnım yaa... bebişine günlük tutuyomuşsun.. 2 paragrafını yazmışsın öldüm bittim... ağlamaktan şiştim burda yaa.. ben bu günlerde neden bu kadar hassaslaştım bilemiyrum ama.. çok duygulandım cnımm.. inş. bebişin de ilerde okuduğunda senin yaşadığın hissettiğin duyguları aynen yaşar... günlüğüne aynen devam et cnım... süper olmuş valla. tebrikler...

teyzesi hiç sorma... bizim melekler hep dua halindeler, isteyen herkesin göbüşüne kardeş melekler düşsün diye...
sen tatlı kızına iyi bak.. bunu gören meleğin, kıskanıp gelir bence :) ''ben de orda olmalıyımmm'' diye koşar gelir :)

bi de bişey daha .. ben hala adet olmadım yaa... hiç bir belirti de yok.. kafayı yemek üzereyim... bilindiği üzre 29 nisan son adet.. 11 mayıs 3 gün lekelenme.. bi daha tık yok.. ayyyy kurudummu ne :)) dr. um bu kez farlutalsız adet görmeni beklicez dedi ama o meret hapı da içmeden gelmicekmi acaba yaa.. içmek de istemiyorum.. 2. meleğimi o hap yüzünden kaybettim :KK43: hapa başladığım ilk gün hamiş kalmışım ne hikmetse ... amaann takmamaya,düşünmemeye çalışıyorum... istediği zaman gelsin valla napiim.. zaten yaz temizliğine başladım hiiiiç çekemem şimdi bu sıcakta :roflol:

canım sen adetin geçmiş epeyce...
evde idrar testi yapsana bi.. lütfen bak, çok merak ettim ben bile.. sen nasıl yapmadan durabiliyorsun böyle..

öyle düşünme canım teknolojinin faydaları da o kadar çok ki, neyse öenmli olan şimdi anladığım kadarı ile test yaptırmamışsın bence hemen bi kan testi yaptır, bakarsn hayırlı güzel haberler alırız inşallah (amin amin aminnnn),

bu arada yalel cnm gelmişsin son mesajı yazdığın sırada eşim gelmişti yemek falan telaşına düşünce birden bişey demeden çıkmış oldum, sen de kayboldun bi ara opuyorumnanaktan

kızlarr ben bu teknolojik gelişmeye anlam veremiyorum.. ben kızıma hamileyken günüm geçti sağlık kabininde test yaptırdım idrarda net çıktı.. o an maddi imkansızlıktan dolayı özel dr . gidememiştim.. ssk da idrarda baktılr sadece çıktı gebelik var bi süre sonra gel kontrole o zaman ultrasona girersin şimdi görünmez dediler.. 2 hafta kadar sonra banyoda düşüp kanamam olunca özele gittik 8 haftalıktı kızım :) kesemizi,meleğimizi,pıt pıtlarımızı aynı gün gördük...

ama ne kanda beta-hcg ye bakıldı ne 2 li test ne 3 lü test... her ay özeline gittim.. hast. de de kontrol fln ama ne biliimm.. sanki bu kadar ayrıntılı incelenmemiştik.. ama bi sorunda yaşamadık yani.. teknoloji ilerledikçe sorunlarda artıyo gibi geliyo bana nedense :)

aynen öyle.. annem de aynı şeyi söylüyor.
bana gebeyken, 2 aylıkmışım farkettiğinde.. 8 hafta bitmiş, o ancak farketmiş :)
böyle ilginç şeyler de yokmuş.. hemşireler külah gibi bişeyi karnına dayayarak kulak yordamıyla dinliyorlarmış kalp atışlarını.
kalbimi duymuşlar ssk'da.
sonra ayda bir gidip doktor hanımla görüşmüşler. elle muayene olmuş çoğunlukla :) ultrasonla değil yani.
arada bilmemne testleri de yokmuş.
7 aylıkken ben, erkenden suyu gelmiş. acil sezeryanla doğmuşum...

sapasağlamım çok şükür :)

şimdi diyor annem, abartıyorsunuz.. kurcalamaktan dolayı stres yapıyorsunuz.... yok 2li test sonucu ne olcak.. yok 2.düzey ultrason nasıl geçecek.. bilmemne diye stres yapıyorsunuz.. sorunlarınız artıyor.. diyor.
doğru diyor sanırım.

bu arada yalel cnm gelmişsin son mesajı yazdığın sırada eşim gelmişti yemek falan telaşına düşünce birden bişey demeden çıkmış oldum, sen de kayboldun bi ara opuyorumnanaktan

evet canım, ben de baktım kimselerden ses seda yok.. yemek için kaçtım.

şimdi de dizi var.

X