Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fifacım... iyiyim canım... geçmişte yazdıklarınıza şöyle bi ara sayfalara bakıp göz gezdireyim dedim. de.. netim yoktu 5 gündür.. giremedim... bugün geldi ancak. hemen açtım nasıl sevindim anlatamam.. sen nasılsın cnım??? burda herkes çalışan anne adayı sanırım.. akşam olduğunda kmse kalmıyo :)))
bu arada kızlarrr... 36 kişi olmuşsunuz.. maşallah size.. nazar değmesin.. allah topiğinizin uğurunu size yansıtsın inş.. bebeklerinizi korusun.. bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allah benim gibiisteyenlere detez zamanda o duyguyu yaşamayı nasip etsin :))
hıı bide yalelcim... bitirdin beni cnım yaa... bebişine günlük tutuyomuşsun.. 2 paragrafını yazmışsın öldüm bittim... ağlamaktan şiştim burda yaa.. ben bu günlerde neden bu kadar hassaslaştım bilemiyrum ama.. çok duygulandım cnımm.. inş. bebişin de ilerde okuduğunda senin yaşadığın hissettiğin duyguları aynen yaşar... günlüğüne aynen devam et cnım... süper olmuş valla. tebrikler...
bi de bişey daha .. ben hala adet olmadım yaa... hiç bir belirti de yok.. kafayı yemek üzereyim... bilindiği üzre 29 nisan son adet.. 11 mayıs 3 gün lekelenme.. bi daha tık yok.. ayyyy kurudummu ne :)) dr. um bu kez farlutalsız adet görmeni beklicez dedi ama o meret hapı da içmeden gelmicekmi acaba yaa.. içmek de istemiyorum.. 2. meleğimi o hap yüzünden kaybettim hapa başladığım ilk gün hamiş kalmışım ne hikmetse ... amaann takmamaya,düşünmemeye çalışıyorum... istediği zaman gelsin valla napiim.. zaten yaz temizliğine başladım hiiiiç çekemem şimdi bu sıcakta :roflol:
kızlarr ben bu teknolojik gelişmeye anlam veremiyorum.. ben kızıma hamileyken günüm geçti sağlık kabininde test yaptırdım idrarda net çıktı.. o an maddi imkansızlıktan dolayı özel dr . gidememiştim.. ssk da idrarda baktılr sadece çıktı gebelik var bi süre sonra gel kontrole o zaman ultrasona girersin şimdi görünmez dediler.. 2 hafta kadar sonra banyoda düşüp kanamam olunca özele gittik 8 haftalıktı kızım :) kesemizi,meleğimizi,pıt pıtlarımızı aynı gün gördük...
ama ne kanda beta-hcg ye bakıldı ne 2 li test ne 3 lü test... her ay özeline gittim.. hast. de de kontrol fln ama ne biliimm.. sanki bu kadar ayrıntılı incelenmemiştik.. ama bi sorunda yaşamadık yani.. teknoloji ilerledikçe sorunlarda artıyo gibi geliyo bana nedense :)
bu arada yalel cnm gelmişsin son mesajı yazdığın sırada eşim gelmişti yemek falan telaşına düşünce birden bişey demeden çıkmış oldum, sen de kayboldun bi ara opuyorumnanaktan