Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forumda bir yerde okumuştum önce tek gebelik olarak biliyor arkadaş ve kontrole gidiyor bi de bakıyorlar ki ikiz, aa ne güzel falan derken ikizlerin kontrol zamanı geliyo gidiyorlar bu kez bakıyorlar üçüz şimdi üçüzleri kontrole gitmeye korkuyorlarmış ya dördüzleri görürsek diye :roflol::roflol::roflol:
neden olmasın belki benim de sonradan çıkar Rabbim eşimin de benim de dualarımı hayırlısıysa kabul ederse olabilir :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
biliyormusunuz hamile kaldığımı öğrendiğimden beri o kadar çok ikiz görüyorum ki hele geçen hafta pazar günüydü sanırım bi günde görülebilecek ikiz rekorunu kırmışımdır herhalde, onları gördükçe acaba benim de ikiz mi diye düşünmeden edememiştim
herkes aşkımemnu yu izliyor galiba kimseler yok...
hoşgeldin akpak, bebişin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
Hoşgeldin hayırlı olsun akpak:CüvCüv:
:
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
akpak hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...
bütün sayfalara bakamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim
inşallah kpssden sonra sık sık girerim topike opuyorumnanaktan
bir gecede arka arkaya 20 tane sigara içmesini sağla. ertesi gün bırakmaya karar veriri...
canım erkekleri sigaradan tiksindirmek kolay değil hele tam tiyaki ise
bizde de durum tam tersine idi, ben içerdim eşim içmezdi ama şimdi bebişim için ben de bıraktım,
yardımı olur mu bilmem ama ben içerken kendim bile izmarit kokusuna dayanamazdım baya tiksindirici oluyor,
bi de daha önemlisi eşin bırakmayı istiyor mu