2010 Şubat Anneleri

bitter hayırlı olsun cnm, silik dahi olsa 2. çizgiyi gördüysen hamile olma ihtimalin çok yüksek, hemen kan testi yaptır onda kesin belli olur
ayy hadi inşallah hamişsindir a.s.

MerhabaLar .. 3 Günüm kaLdı demiştim galiba hamişim hihoyyyt bugün olmam gerekiyordu olmadım .. dayanamayıp test yaptım ikinci cizgi var ama açık renk .. negatif demek degildir demi kızlar :uhm:

Hayırlı olsun bitter, allah hayırlısıyla meleğini kucağında göstersin.

sigortan vs. var mı bari, yani rapor izin gibi özlük haklarını kullanabiliyormusun

bitteciqokata tebrik ederim cnm silik te olsa art artda gördüysen o çizgiyi korkma sakın rabbim saglıkla kavuştursun çok kişi bana silik oldugu için test bozuktur dedi ama 3. artık kana git dediler vee degerim 16 çıktı hamişmişim yani çok şükür

bacım ssk yok, özlük haklarını kullanmıyorsun... bir de izin sorunu yaratıyorlar...
hem de gebesin...
sana allah kolaylık versin.
o tiplere de vicdan ihsan etsin allah..

Son düzenleme:
bitter tebrikler canım..Bence de hamilesindir, seni aramızda görmek istiyoruzzzzzzzzz, hemen koşş kan testini yaptır, hadi bakem, iyi haberler getir bize opuyorumnanaktan

cnm malesef işte yapıyolar borçlarımız var diye sesiz kalıyoruz kaç defa söyledim şu gün yapacaz bu gün yapacaz dediler 1 buçuk sene geçti artık ben söylemekten bıktım krizi bahane ediyolar falan ilan neyse yaa
bide bu alıntıı kaldırmam mümkünmü eger öyle bir imkan varsa yani edıttan falan yapılabilyosa yalelcim kaldırabilirsen sevinirim benim pc başkaları tarafından da kullanılabiliyo da

ben bu ay, kan testi yaptırmadım :)

birkaç aydır, adet günümü beklemeden gidip gidip kan testi yaptırıyordum... meraktan.

bu sefer, dedimki, belirtilerim doğruysa hiç gidip kan testi yaptırmıyım... :) günüm geçsin bi bekliyim.
günüm geçti, ertesi gün yaptım testimi... sonraki gün tekrar yaptım... ikisinde de aynı şekilde çok silik çizgi çıktı..

ve bekledim ben doktora gitmek için. hemen gitmedim. boşuna ''kese mese henüz görünmüyor, kan testi yapalım'' meselesi olsun istemedim.
5 haftayı doldurdum, 5+2 iken gittim doktora.. keseyi gördük, rahatlayamadık tabi... :)
6+2 iken gittim, kalbini de duydum, kendini de gördüm meleğimin..
aşk ... çok büyük aşk bu :)

Allah yardımcın olsun o vicdasızlara da söylenecek ço söz var da :mymeka:klava:
ayyy yok yok bunlar nasıl insanlar böyle, hem köle gibi çalıştır, hem özlük haklarını verme hem de ihtiyacı olduğunda ki bu mesele hafife alınacak bişey değil izin bile verme
bunları şikayet etmek lazımklava:klava:klava:

Son düzenleyen: Moderatör:

:(((

Son düzenleme:
ya ben var ya.. bu alt komşumu, şikayet edicem biyerlere sonunda :)
olamaz böyle bir soğan bağımlılığı yahu...
sabah bir başlıyor soğan kavurmaya... akşama kadar soğan kavuruyor... içim dışıma çıkıyor haberi yok.
deli edicek beni ya

ebrucum, başkasına yaptırsana yavrum sen bu şikayet işini.. çaktırmazsın... olur biter.

neyse, çok didiklemeyelim mevzuyu.. okunur mokunur.. işinden de olma durup dururken..

yalel hiç sorma gülüm geçen gün eşim etin yanına sogan salatası istedi yapmaya çalıştım aboo lavabodan çıkamadım kendi yaptı ama tüm evi sardı maffoldum yaa

allaha havale ettim gülüm rabbim uslandırsın gözünü doyursun bu dünyada alamazsam hakımı öbür dünyada alırım ben pes ettim artık ne zman yaparsa o zman yapmazsada zaten doguma yakın çıkacam gerçi o zmanada kalacagımı sanmıyorum hamilelik yasagım vardı yapma demişti ve ben gizli yaptım:))))))) duyunca kapının önüne koyar beni neyse kızlar ben çıkıyorum kötü oldum midem bulanıyo yiye görüşürüz yarın kib bye

ebru ben de sileyim mi yazdıklarımı ??
orayı kaçırmışım galiba anlayamadım

ebrucum, allah kolaylık versin.
nasılsa gebeliğini farkedecekler... saklayamayacaksın uzun süre :)

ah bu kokular...
bende sigara konusu çok hassas.
eskiden deli gibi içerdim, şimdi... eşim dışardan içip gelince bile, midem allak bullak oluyor.
soğan kokusu da tahammül sınırlarımı zorluyor..
yumurta kokusu.. süt kokusu... öf öf öffff...

ebru ben de sileyim mi yazdıklarımı ??
orayı kaçırmışım galiba anlayamadım

yazdıklarını değil de, risklere karşı... ondan alıntı yaptığımız yeri silmemizi rica etti sadece.

bu da sanırım, sadece bu konuya mahsustur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…