2010 Şubat Anneleri

biliyormusunuz hamile kaldığımı öğrendiğimden beri o kadar çok ikiz görüyorum ki hele geçen hafta pazar günüydü sanırım bi günde görülebilecek ikiz rekorunu kırmışımdır herhalde, onları gördükçe acaba benim de ikiz mi diye düşünmeden edememiştim

:) hayırlısı diyim o zaman...
bunu herkes ister heralde :) tek gebelikte 2 çocuk.. mükemmel bişey olur..
çok istiyorsanız, inşallah diyelim madem...

ben de testten sonra, doktora gitmek için 1 hafta bekledim... o arada rüyamda hep ikizler gördüm..

ultrason makinesi ekranı gördüm kaç kere.. 2 tane kese varmış, ikisinde de gözler var resmen.. bana bakıyorlar.. . tuhaf tuhaf şeyler gördüm defalarca.

sonra gittik baktık. tek kese görünüyor dedi doktor.. emin misiniz diye sordum saf saf :)
''çok eminim, tek kese var. 5. hafta içindesiniz, tek kese var.. iki kese çıkmaz burdan maalesef'' dedi :)

hoşgeldin akpak, bebişin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
Hoşgeldin hayırlı olsun akpak:CüvCüv:
:

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza

akpak hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin...

bütün sayfalara bakamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim
inşallah kpssden sonra sık sık girerim topike opuyorumnanaktan

kızlar sesiniz çıkmıyor yaa (
walla nerelerdesiniz bi ses verin
yalell ben konuşuyoz heplmaz:

şu benim kocişi de sigaradan tiksindirmem lazım.
ne önerirsiniz?

canım erkekleri sigaradan tiksindirmek kolay değil hele tam tiyaki ise
bizde de durum tam tersine idi, ben içerdim eşim içmezdi ama şimdi bebişim için ben de bıraktım,
yardımı olur mu bilmem ama ben içerken kendim bile izmarit kokusuna dayanamazdım baya tiksindirici oluyor,
bi de daha önemlisi eşin bırakmayı istiyor mu

bir gecede arka arkaya 20 tane sigara içmesini sağla. ertesi gün bırakmaya karar veriri...

hehe o tiksinsin derken, ben sadece midemdekileri değil, midemi de çıkartırım bu şekilde :)

eşim bırakmak istiyormuş.. öyle diyor.
ben de içerdim... şimdi resmen iğreniyorum kokusundan.

haa bi de ne kadar kötü değşik sigara markası varsa arka arkaya onlardan içsin (sen o kokuları duymadan hamama gidip iyi bi kese yaptırsın kaydirigubbakcemile3 sonra sana daha çok yazık olur) o da tiksindiriyor,
denizkızıl tiryaki ise arka arkaya 20 değil 40 içse farketmez, benim eşim biz nişanlanmadan önce sigarayı bırakmıştı o zamanlar sadece gecede 2 paket içermiş, babam da sigarayı bırakmadan önce gecede 2-3 paket içerdi, o yüzden çok etkili olmaz ama sevmediği sigaradan arka arkaya içerse etkili olabilir
bir de ben duanın gücüne çok inanıyorum daha önce de sigarayı bıraktığım zamanlar oluyordu ve her seferinde Rabbime bana kuvvet vermesi için hep dua etmiştim, bi daha başlamayayım diye o zamanlarda baya uzun süre bırakmıştım (1,5 sene ve 1 yıla yakın olmak üzere )

Son düzenleyen: Moderatör:
valla sigara içmediğimden aklıma ancak bu kadarı geliyor, işin inceliklerini bilmem mümkün değil. kusura bakmayın artık...

kızlar ii geceler ben bugun dr. gitmiştim yaaaaa çok güzel haberlerle döndüm çok şükür.. meleğimi gördüm kalp atışını duydum, başını ayaklarını gördüm çok güzel bir duyguymuş kızlar gün boyu ağladımnerdeyse aklıma geldıkçe gülüyorum gören deli zanneder:)) üstten baktı dr. herbişeyime karaciğer böbrek çok memnun kaldım ankralı arkadaşlar varsa hrs hastanesini önerebilirim ... yerleşimi çok güzel dedi haftasıyla uyumlu çıktı servikslere bile baktı düşük tehlıkesi varmı dıye ALLAH şükür serviks kapalı çıktı .... çok mutluyum çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…