günaydın kızlarrr..
fifa,yalel cnlarım akşam tam resim eklemeyle ilgili msj yazarken net gitti.. muhabbette yarıda kaldı üzgünüm...
beyazgelincik.. cnmm ne güzel haberlerle gelmişs,n doktordan.. allah kcağına da almayı nasip etsin inş. amiinn..
denizkızıl.. cnmm günaydın .. şubat annesi teyzelerini bekliyodunuz ama şu bat annesi olamayan teyze versek nasıl olur cnm:))))
Fatimacığım ben de doktor rapor vediğinden evdeyim şimdilik ama pazartesi işbaşı mecburen, bizim de işler çok yoğun ve yorucu(
üstelik ben hamile kalmadan önce 20 gün raporluydum, hamile kaldığım hafta da (tabi hamile olduğumun farkında bile değilken) başımdaki yağ bezelerini aldırdığımdan 10 gün de öyle raporluydum açıkçası bunca senelik memuriyet hayatımda toplasan bu kadar rapor almamış olan ben tam da hamile kaldığımı öğrendiğim sırada belki de rapor kullanmaya en çok ihtiyaç duyacağım dönemde elimde 10 günlük rapor hakkı kalmış oldu, düşük tehlikesi olunca geçen hafta 4 gün senelik iznimden, bu hafta da 5 gün tekrar rapor aldım ve sonuçta 5 gün rapor hakkım kaldı, inşallah bundan sonra ihtiyacım olmaz da zorluk çekmem,
bu halde çalışmak hepimiz için de çok zor, bulantılar, ağrılar, baş dönmeleri vs vs
papatya, fatima yarın görüşürüz umarım,
ben gece geç saatlere kadar buralarda oluyorum,
can sıkıntısından evde tek başıma olunca sizlerle yalnızlığımı unutuyorum
MerhabaLar .. 3 Günüm kaLdı demiştim galiba hamişim hihoyyyt bugün olmam gerekiyordu olmadım .. dayanamayıp test yaptım ikinci cizgi var ama açık renk .. negatif demek degildir demi kızlar :uhm:
denizkızıl eşim polis ve malum çalışma şartları belli polislerin, biz ikimizde çalışmak için istanbula gelip burada evlendiğimiz için ikimizinde ailesi burada değil ve dolayısıyla hem gündüz hem de akşamları yalnız kalıyorumçok üzgünüm:
ya ben var ya.. bu alt komşumu, şikayet edicem biyerlere sonunda :)
olamaz böyle bir soğan bağımlılığı yahu...
sabah bir başlıyor soğan kavurmaya... akşama kadar soğan kavuruyor... içim dışıma çıkıyor haberi yok.
deli edicek beni ya
allaha havale ettim gülüm rabbim uslandırsın gözünü doyursun bu dünyada alamazsam hakımı öbür dünyada alırım ben pes ettim artık ne zman yaparsa o zman yapmazsada zaten doguma yakın çıkacam gerçi o zmanada kalacagımı sanmıyorum hamilelik yasagım vardı yapma demişti ve ben gizli yaptım:))))))) duyunca kapının önüne koyar beni neyse kızlar ben çıkıyorum kötü oldum midem bulanıyo yiye görüşürüz yarın kib bye
kızlar ii geceler ben bugun dr. gitmiştim yaaaaa çok güzel haberlerle döndüm çok şükür.. meleğimi gördüm kalp atışını duydum, başını ayaklarını gördüm çok güzel bir duyguymuş kızlar gün boyu ağladımnerdeyse aklıma geldıkçe gülüyorum gören deli zanneder:)) üstten baktı dr. herbişeyime karaciğer böbrek çok memnun kaldım ankralı arkadaşlar varsa hrs hastanesini önerebilirim ... yerleşimi çok güzel dedi haftasıyla uyumlu çıktı servikslere bile baktı düşük tehlıkesi varmı dıye ALLAH şükür serviks kapalı çıktı .... çok mutluyum çokkkk
günaydın herkese, bugün yine erkenciyiz biz. hala sabahları uyuyamıyorum. erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık bebeğimle. ilaçlarımızı da içtik.şubat annesi teyzelerimiz gelene kadar bekleyelim bakalım...
günaydınnn güzel anneler...
Günaydın Gülşah, nasılsın bugünnna.s.
İnşallah olmaz canım ama sanırım bende bulantılar başlıyor bugün sabahtan beri bulantım var ve başım agrıyor.
İsmim Fatma
günaydın kızlar herkes adını söylemiş madem bende söyliyim bendenizde Esra...
Bulantı hapı aldım ama kızlar çok kötü olmadıkça pek kullanma taraftarı değilim çünkü kullanılan ilaçların %100'ü plasentadan bebeğe geçiyormuş.. o yüzden dayanamadığım zamanlarda kullanıcam...
günaydın arkadaşlar nasılsınız ? benim bulantılarla 2 haftadır dertte tek çare yüksek yastıkta yatmak boynum ağrıyor ama bulantıdan iyidir inş. 3. ayın sonunda geçer benım babannem 6 ay çıkarmış bende ona çektım herhaldebu arada dün dr. um sol tarafa yatmamı önerdi yada sola meyilli.. benim ADIM DA MERVE yerimseniben
günaydın kızlar herkes adını söylemiş madem bende söyliyim bendenizde Esra...
Bulantı hapı aldım ama kızlar çok kötü olmadıkça pek kullanma taraftarı değilim çünkü kullanılan ilaçların %100'ü plasentadan bebeğe geçiyormuş.. o yüzden dayanamadığım zamanlarda kullanıcam...