2010 Şubat Anneleri

maşallah beyazgelincik ne güzel haberler bunlar, canım yaa ben olsam ben de ağlayıp dururdum herhalde,

günaydın herkese, bugün yine erkenciyiz biz. hala sabahları uyuyamıyorum. erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık bebeğimle. ilaçlarımızı da içtik.şubat annesi teyzelerimiz gelene kadar bekleyelim bakalım...

günaydın kızlarrr..

fifa,yalel cnlarım akşam tam resim eklemeyle ilgili msj yazarken net gitti.. muhabbette yarıda kaldı üzgünüm...

beyazgelincik.. cnmm ne güzel haberlerle gelmişs,n doktordan.. allah kcağına da almayı nasip etsin inş. amiinn..

denizkızıl.. cnmm günaydın .. şubat annesi teyzelerini bekliyodunuz ama şu bat annesi olamayan teyze versek nasıl olur cnm:))))

olur canım o da olur ha şubat annesi ha mart annesi ne farkeder teyze olsun da...a.s.

İstesem çok rahat rapor alırım durumumdan dolayı ama işi bırakıp gidemiyorum ve dikkat etmeye çalışıyorum, inşallah bişey olmayacak bebeğime, Allahım sen koru onu...:Saruboceq:

papatya, fatima yarın görüşürüz umarım,
ben gece geç saatlere kadar buralarda oluyorum,
can sıkıntısından evde tek başıma olunca sizlerle yalnızlığımı unutuyorum

Görüşürüz canım, bende akşam dokuza kadar falan bakıyorum ama bazan halim olmuyor uyumayı tercih ediyorum.

MerhabaLar .. 3 Günüm kaLdı demiştim galiba hamişim hihoyyyt bugün olmam gerekiyordu olmadım .. dayanamayıp test yaptım ikinci cizgi var ama açık renk .. negatif demek degildir demi kızlar :uhm:

Tebrikler canım hamilesin inş.

Senin için zor bir durum ama napacaksın, Allah yardımcın olsun...

Benim alt komşumun yemek kokusu afedersin wc den geliyor ve evimi berbat bir koku kaplıyor midem agzıma geliyor ne yapıcam bilmiyorum,

Hamileyken seni işten çıkarma lüksü varmı , ama sigortan yoktu değil mi

Çok güzel haberler bunlar, her ayrıntısını görmüşsün maşallah, darısı bizlere olsun inş.

Günaydın canım maşallah erkencisin, bende 6.30 da kalktım bugün...:CüvCüv:

ınşallah olmaz canım ama sanırım bende bulantılar başlıyor bugün sabahtan beri bulantım var ve başım agrıyor.
ısmim Fatma

günaydın kızlar herkes adını söylemiş madem bende söyliyim bendenizde Esra...
Bulantı hapı aldım ama kızlar çok kötü olmadıkça pek kullanma taraftarı değilim çünkü kullanılan ilaçların %100'ü plasentadan bebeğe geçiyormuş.. o yüzden dayanamadığım zamanlarda kullanıcam...

Günaydınnnnnn, memnun olduk.
Ben henüz almadım ama alsamda senin gibi düşünüyorum, çok mecbur kalırsam içerim belki:CüvCüv:

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? benim bulantılarla 2 haftadır dertte tek çare yüksek yastıkta yatmak boynum ağrıyor ama bulantıdan iyidir inş. 3. ayın sonunda geçer benım babannem 6 ay çıkarmış bende ona çektım herhalde bu arada dün dr. um sol tarafa yatmamı önerdi yada sola meyilli.. benim ADIM DA MERVE yerimseniben

Günaydınnn Merve a.s. memnun oldum.

Benim yeni yeni başlıyor bulantılar, bugün başağrısıyla beraber beni yoruyor

tabiki ya bulantı hapı var diye her mide bulantısında içmicez ben daha 1 tanesini içtim onunda yarımını sabah yarımını akşam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…