Kızlar cuma günün bereketi başka oluyor galiba maşallah aramıza yeni hamişler katılmış, bbaran, sevilay, selbinyaz, eslemm hepinizi tebrik ederim Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın
Voles cnm güzel haberlerin ne kadar sevindirdi, dün hep aklımdaydın, çok şükür sorun yokmuş, inşallah sorunsuz devam eder
özbek cnm hayırlısı olsun inşallah rabbim sana da minik meleğini gönderir bir an önce,
ebrucuğum duyduklarıma hala inanamıyorum ayyy onlar şimdi yanında olacaklardı var yaa
klava: ben onlara neler yapmazdım ahhhh böylelerine ne desen ne yapsan azz ama sen Allaha havale et onları Rabbim herşeyin doğrusunu bilir ve adalet sahibidir,
camdankalp canım güzel haberlerle gelirsin inşallah,
ayyy arada unuttuğum varsa kusura bakmasın,
balım bizi bırakmak yok ama öyle, bu topiği sen açtın sana da uğurlu gelir inşallah,
bu arada kızlar eşimle ben ailelere daha söylemedik, (ablam hariç
) inşallah kalp atışlarını duyduktan sonra söylemeyi planlıyoruz herkes deli gibi bu haberi bekliyor, hatta kayınvalidem bebek yapın demeye devam ediyor ama biz şimdilik yine de söylemedik. ışyerinden bi kaç yakın arkadaşa söyledim
kızlar bu arada bana dua edin tayin durumumuz bu senede kalma yönünde olur inşallah, aslında geçen sene çıkmıştı ama erteletmiştik belki bebek olur diye geçen sene düşük yaptıma ama bu sefer bebişim geldi ve ben o doğmadan gitmek istemiyorum ama yine de hayırlısı Allahtan tabiki, ama sizler de dua edin canlarım