2010 Şubat Anneleri

cnm hayrlı olsun dememelerinden ziyade bide azar işittim sıkamadınızmı dişinizi bir sene daha aceleniz neydide yaptınız çok afedersiniz anne olan ne b.. yemişte sen de o b.. yiyeceksin dediler ben sevineceklerini umarken aazar işittim tokat gibi geldi bu sözler bana

aaa şok oldum nasıl sözler onlar bunu diyenler kim
valla ben olsam senin yerimde çocuğumun b..klu bezini göstermem onlara kurban olsunlar sıkma sen canını tatlım ya
her ailede çıkabiliyo böyle dengesizler

ayyyyy inanamadım valla. ne bu yaaa. ay çok şaşırdım bu ne çirkinlik yaa. gelip yatak odanızda başınızda nöbet tutsalardı bari. ay bu kadar özel hayata müdahale olmazki. onamı düşmüş senin ne zaman çocuk yapacağın terbiyesizler yaa.

boşver canım sen yaa. muhatap olup seviyeni düşürme. bi daha laf ederlerse de biz istedik ve yaptık sizi ilgilendirmez de geç.kendini bilmez dangalaklar.klava:

Gözün aydın canım çoook sevindim. Kalp atışınıda görmüşsün pıtırcığının, tehlikede yokmuş maşallah size :teytey: Bol bol dinlenmeye bak canım..

Hoşgeldin, gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin.
Kesesinide görmüşsünüz. Darısı kalp atışlarına artık.a.s.

kaynanam ve görümcemler bunu söyleyener nedenini bir türlü anlayamadım ama beni aile tamamı ile dışladılar onların bir tane gelini var o da eltim halbuki bir gün dahi ne sesimi yükseltim ne kalplerini kıracak bişe yapmışım özel günlerini evlilik yıldönümüğ falan kendileri unutur ben asla unutmam giderim hediyemle kaynımın evine icra geliyodu daha 1-2 aylık evliyim hiç düşünmeden dünya kadar borcun içinde yüzerken bile hiç tereddüt etmeden kaynıma düğünde biriken altınlarımı verdim borcunu kapattılar bir kez dahi teşekkür etmediler geçenlerde çok sıkıştık dr gideceğiz bende paramı alamadım patronu geciktirdi kaynımdan 50 tl istemiş eşim paramı alınca hemen verdim ben hani anlatmak istediğim borçlu da değilim kimseye ma abeni sevmediler nedenini bilmiyorum eşimide pek sevmezler hiç unutmuyorum biz ramazan 1 hf önce evlendik ramazan bayramında eşimin annesine gittik orda kaldık ben kendi aileme gitmedim iznim yoktu onlara gittim kırılmasınlar diye saabh karyolada biz yatıyoruz bizi kaldırdılar kalkın dediler ben de eşimi uyandırdım kalkacakmışız deim sadahın 8 i var yok eşim kalkma dei yat dedi bende yattım kaynanam geldi siz kalkında eminle gülsüm (kaynım ve eltim) yatsın oraya sizde kahvaltı hazırlayın dei şok oldum sinirlendim tabi eşimde kızdı kalmıyoruz dedi gönderdi yani anlatma bitmez yaptıkları

Son düzenleme:
Ebrucum üzülme, bebeğin sağlıklı eşinle mutlusun insan daha ne isterki. :CüvCüv:
Sakın moralini bozma maşallah hamileliğin yolunda, yiğenimizi de üzme biz varız aile olacağız artık 9 ay beraberiz Allah kısmet ederse:teselli:

inş kızlar inş ama hani takmamakta elde değil insan düşündükçe sinir olyo onlar bilmedi rabbim bilin ne yapalım çekecek çile olarak görüyorum düşünüyorum

Canım malesef böyle duyarsız ve kaba insanlar var ve senin sansına denk gelmişler.
Sakın ama sakın bu insanlar için kendini üzme çünkü haketmiyorlar. Bencede gösterme sende bebeğini. Onların yanında çocuğunda psikolojisi bozulmasın. Kurban olsunlar.
Biliyorum sıkıntılısın ama bebğini düşün lütfen.. Öpüyorum seni güzel annea.s.

teşekkür ederim cnm eşimde göstermicem diyo ama bilmiyorum ben yapabilirmiyimm aman neyse boşverelim bu tatsız konuyu başka şeyler konuşalım daha neşeli şeyler

ebrucum canım bunları hatırlayıpta yeniden üzme kendini lütfen boşver görüşme
gitme gelme yapma sende uzak ol en iyisi bu canım

Kızlar cuma günün bereketi başka oluyor galiba maşallah aramıza yeni hamişler katılmış, bbaran, sevilay, selbinyaz, eslemm hepinizi tebrik ederim Allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın
Voles cnm güzel haberlerin ne kadar sevindirdi, dün hep aklımdaydın, çok şükür sorun yokmuş, inşallah sorunsuz devam eder
özbek cnm hayırlısı olsun inşallah rabbim sana da minik meleğini gönderir bir an önce,
ebrucuğum duyduklarıma hala inanamıyorum ayyy onlar şimdi yanında olacaklardı var yaa klava: ben onlara neler yapmazdım ahhhh böylelerine ne desen ne yapsan azz ama sen Allaha havale et onları Rabbim herşeyin doğrusunu bilir ve adalet sahibidir,
camdankalp canım güzel haberlerle gelirsin inşallah,
ayyy arada unuttuğum varsa kusura bakmasın,
balım bizi bırakmak yok ama öyle, bu topiği sen açtın sana da uğurlu gelir inşallah,

bu arada kızlar eşimle ben ailelere daha söylemedik, (ablam hariç ) inşallah kalp atışlarını duyduktan sonra söylemeyi planlıyoruz herkes deli gibi bu haberi bekliyor, hatta kayınvalidem bebek yapın demeye devam ediyor ama biz şimdilik yine de söylemedik. ışyerinden bi kaç yakın arkadaşa söyledim
kızlar bu arada bana dua edin tayin durumumuz bu senede kalma yönünde olur inşallah, aslında geçen sene çıkmıştı ama erteletmiştik belki bebek olur diye geçen sene düşük yaptıma ama bu sefer bebişim geldi ve ben o doğmadan gitmek istemiyorum ama yine de hayırlısı Allahtan tabiki, ama sizler de dua edin canlarım

fifacım tayin durumunuz gönlünüze göre olur inşallah.ben de henüz kimseye söylemedim. hatta az önce bir arkadaşım aradı uyuyordum dedim yoksa hamilemisin dedi hayır demek zorunda kaldım. ilk bebeğimi kaybettiğim için bunu herkese söylemek istemiyorum. 3 aya kadar bekleyeceğim dayanabilirsem.allah korusun kötü birşey olursa açıklama yapmak insanı iki kat daha üzüyor.

fifa hakkınızda hayırlısı olsun canım
en sabırsızda benim demek benim ailemin hepsi biliyo ve hepside çok mutlu
hayırlısı olsun ben dayanamadım valla hele annecim çok ağladı öğrediğinde çok istiyodu

Hoşgeldin canım gözün aydın.. :teytey:
Aramızda bir gün varmış. Gördünmü meleğinin keseciğini canım..

hoş buldumm

canım ben pazartesi gidicem dr inş

bu arada kızlar benim işim sürekli oturarak ve belim ağrıyo oturmaktan mı acaba mafoldumben

Kızlar ben biraz önce lavaboya gittim, kahverengi bir akıntım olmuş çok değil ama korktum ne olabilir ki

oyyy maasallah maasallah 2010 subat anneleri de geliyor yavas yavas..ne güzel rabbim hepinizesaglıklı sıhhatlı bi hamilelik gecirmenizi bebeklerinizi sagsalım kucaklarınıza almayı nasip etsin tabii bize de ben de ekim annesi olacam insallah..ilk bebeğim ve cok heyecanlıyım..rabbim herkese bu heyecanı yasatsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…