- 24 Aralık 2008
- 2.571
- 18
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hayrlı olsun dememelerinden ziyade bide azar işittim sıkamadınızmı dişinizi bir sene daha aceleniz neydide yaptınız çok afedersiniz anne olan ne b.. yemişte sen de o b.. yiyeceksin dediler ben sevineceklerini umarken aazar işittim tokat gibi geldi bu sözler bana
günaydın kızlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım
cnm hayrlı olsun dememelerinden ziyade bide azar işittim sıkamadınızmı dişinizi bir sene daha aceleniz neydide yaptınız çok afedersiniz anne olan ne b.. yemişte sen de o b.. yiyeceksin dediler ben sevineceklerini umarken aazar işittim tokat gibi geldi bu sözler bana
günaydın kızlarr,
güzel haberlerle döndüm çok şükür dün dr. gittim kanamadan sonra ultrasona girdim ve bebişimizin beslenme kesesi oluşmuş kalbide pıt pıt atıyo bi aksilik yok çok şükür.. kesenin etrafı çok düzgün düşük tehlikesi olanlarda bu kese büzülür dedi şu an için bi tehlike görmedi ama bol bol dinlenmem gerekiyormuş.. içim rahatladı bi ohh çekebilirim artık :))
Günaydın Şubat anneleriturkbayragi.. Rabbim Nasip ederse bende şubat annesi olacağım. Allah tamamına erdirir inşallah. 28 Yaşımın son 13 günü yasıyorum.hihoyyyt SAT 05.05.09 ama daktır kaydirigubbakcemile3amcamız 4 haftalık dedi. Dün kesemizi gördük 8.4 mm bin şükür minicik küçücükkkk...herkese sağlıklı Hayırlı evlat dilıyorum.....
kaynanam ve görümcemler bunu söyleyener nedenini bir türlü anlayamadım ama beni aile tamamı ile dışladılar onların bir tane gelini var o da eltim halbuki bir gün dahi ne sesimi yükseltim ne kalplerini kıracak bişe yapmışım özel günlerini evlilik yıldönümüğ falan kendileri unutur ben asla unutmam giderim hediyemle kaynımın evine icra geliyodu daha 1-2 aylık evliyim hiç düşünmeden dünya kadar borcun içinde yüzerken bile hiç tereddüt etmeden kaynıma düğünde biriken altınlarımı verdim borcunu kapattılar bir kez dahi teşekkür etmediler geçenlerde çok sıkıştık dr gideceğiz bende paramı alamadım patronu geciktirdi kaynımdan 50 tl istemiş eşim paramı alınca hemen verdim ben hani anlatmak istediğim borçlu da değilim kimseye ma abeni sevmediler nedenini bilmiyorum eşimide pek sevmezler hiç unutmuyorum biz ramazan 1 hf önce evlendik ramazan bayramında eşimin annesine gittik orda kaldık ben kendi aileme gitmedim iznim yoktu onlara gittim kırılmasınlar diye saabh karyolada biz yatıyoruz bizi kaldırdılar kalkın dediler ben de eşimi uyandırdım kalkacakmışız deim sadahın 8 i var yok eşim kalkma dei yat dedi bende yattım kaynanam geldi siz kalkında eminle gülsüm (kaynım ve eltim) yatsın oraya sizde kahvaltı hazırlayın dei şok oldum sinirlendim tabi eşimde kızdı kalmıyoruz dedi gönderdi yani anlatma bitmez yaptıkları
Hoşgeldin canım gözün aydın.. :teytey:
Aramızda bir gün varmış. Gördünmü meleğinin keseciğini canım..
Kızlar ben biraz önce lavaboya gittim, kahverengi bir akıntım olmuş çok değil ama korktum ne olabilir ki