2010 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun inşallah. ne kadar geçti senin ki, planlımıydı?

Planlı sayılır canım 2 ay önce düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim 4 hafta 2 günlük

sağol canım inşallah sende görürün bebeğinin keseciğini..:emir_bebek:

inşallah canım ya çok tedirginim pazartesi hemen olsun istiyorum

canım geçmiş olsun korkma, kahveregi akıntı tehlikeli değil sanırım çoğu gebe de olabiliyor. dinlen bol bol. umarım tekrarlamaz.:Saruboceq:

saolasın, inşallah bişey olmaz canım yaa, dinlenirim iş falan yapmam

oyyy maasallah maasallah 2010 subat anneleri de geliyor yavas yavas..ne güzel rabbim hepinizesaglıklı sıhhatlı bi hamilelik gecirmenizi bebeklerinizi sagsalım kucaklarınıza almayı nasip etsin tabii bize de ben de ekim annesi olacam insallah..ilk bebeğim ve cok heyecanlıyım..rabbim herkese bu heyecanı yasatsın..

canım inşallah sağsalim kavuşursun oğluşuna...

fatima cnm endişelenmene gerek yok benim de lekelenme tam 4+2 de olmuştu sanırın yerleşme ile ilgili olarak olabiliyor, ama her ihtimale karşı dikkat ve dinlen ayaklarını kaldır başın düz olsun bu şekilde bol bol uzan
bende ilk düşükten sonra endişeleniyorum tabi ama inanıyorumki Rabbim bunu bize bağışlayacak, inşallah sizlere de bağışlar bebişlerinizi de seneye bu zamanlarda hepimiz burada bebişlerin uykusundan, gazından vs durumlarından dolayı paylaşımlarda bulunuruz:emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

fatıma cnm korkma benden de gelmişt korkulacak bişe değildir inş sen içini ferah tutu çok şükür rabbime benden devamı gelmedi allahıma bin kez şükürler olsun inş senden de gelmez

inş rabbim o günleri de gösterir inş cnm ama gazı var uyutmuyo aman dişi çıktı ama hasta oldu allah korusun tabi hastalanmasınlarda kış bebeği olacaklar nasıl koruyacaz bilemiyom :S

canım inşallah sağsalim kavuşursun oğluşuna...

amiiin insallah hepimiz kavusuruz:))) yazdıklarınızı okuyorum da zaman ne cabuk gecmiş daha dün gibi aynı telasları yasamıstık biz ekim anneleri de:))) keseyi gördük kalp atıslarını 2 li test 3lü test cinsiyet derken tekmeleri geldi oğlusumun....şimdi büyüyoruz günden güne beraber:))) size tavsiyem tadını cıkarın hamişliğinizin hiç birseyi takmayın herseyin bulantıların bile tadı ayrı inanın..

hoş buldumm

canım ben pazartesi gidicem dr inş

bu arada kızlar benim işim sürekli oturarak ve belim ağrıyo oturmaktan mı acaba mafoldumben

sorma Aynı dert bende de var.. Benimde oturmalı işim.. Çok oturmakta sakıncalıymış. Doktor amca bize iş saatlerinde yarım saat 1 saat uzanabılırsen uzan dedi. oda çok zor...mafoldumbenEn azından kalk biraz dolaş hiçmi fırsatın yok

fatima canım geçmiş olsun inşallah öneml, bişey değildir devamı gelmez içini ferah tut

fatima cnm endişelenmene gerek yok benim de lekelenme tam 4+2 de olmuştu sanırın yerleşme ile ilgili olarak olabiliyor, ama her ihtimale karşı dikkat ve dinlen ayaklarını kaldır başın düz olsun bu şekilde bol bol uzan
bende ilk düşükten sonra endişeleniyorum tabi ama inanıyorumki Rabbim bunu bize bağışlayacak, inşallah sizlere de bağışlar bebişlerinizi de seneye bu zamanlarda hepimiz burada bebişlerin uykusundan, gazından vs durumlarından dolayı paylaşımlarda bulunuruz:emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

Saol canım yaa inşallah devamı gelmez, dinlenicem tabiki...

fatıma cnm korkma benden de gelmişt korkulacak bişe değildir inş sen içini ferah tutu çok şükür rabbime benden devamı gelmedi allahıma bin kez şükürler olsun inş senden de gelmez

İçimi ferahlattınız saolun kızlar...

fatima canım geçmiş olsun inşallah öneml, bişey değildir devamı gelmez içini ferah tut

İnşallah önemli değildir, pazartesi doktora gidicem bakalım hayırlısı olsun.

Kızlar ben biraz önce lavaboya gittim, kahverengi bir akıntım olmuş çok değil ama korktum ne olabilir ki

Yat güzelim Yat ve dinlen.. Korkma ilk bende de geldi az az sadece idrar sonrasında 2 gün sonra gider Yerleşiyordur iyice sana meleğin.. İçini Ferah tut.

kızlarr yeni hamişler var sanırım bol bol.. hepsini tebrik ediyorum.. niş. hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınz bebişlerinizi... :Saruboceq:
cuma bereketi ile gelmiş.. :nazar:. maşallah topiğinize çok uğurlu.. bi tek bana bulaşmadı :KK43:

sorma Aynı dert bende de var.. Benimde oturmalı işim.. Çok oturmakta sakıncalıymış. Doktor amca bize iş saatlerinde yarım saat 1 saat uzanabılırsen uzan dedi. oda çok zor...mafoldumbenEn azından kalk biraz dolaş hiçmi fırsatın yok

yoo kalkıyorum canım mescit var orada gidip uzanıyorum hatta uzanınca geçiyo sanırım sürekli oturmaktan ağrıyo belim ama bebeğim iyi olsunda ben bel ağrısında değilim ilk hamileliğimde bebeğin kalbi durduğu için korkuyorum açıkçası buna da bişey olmasın Allahım bebeklerimizi bizlere bağışlasın sağlıklı bir şekilde inş

allahım bebeg o avatardaki kızın mı hemde mezuniyet kıyafetleri kepi falan harıka maşşallah allah esirgesin cnm

Kızlar bugün dr gittik şükürler olsun kalp atışını gördük inanılmaz bi duygu.Sevinçten muayene de başladım ağlamaya alkisalkisalkis

ınşallah canım en kısa zamanda duyarsınız 1 hafta önce lekelenmem olmuştu gerçş hala devam ediyor çok korkutmuştu bizi ama progestandanmış bazı gebelerde olabiliyomuş lekelenmesi olan arkadaşlar telaşlanmasın.Sonuçta bu Allahın elinde önce onun sonra bizim.Takdir Allahtan tedbir bizden.

allahım bebeg o avatardaki kızın mı hemde mezuniyet kıyafetleri kepi falan harıka maşşallah allah esirgesin cnm

evet ebrucum resimdeki kızım... amin cnmm.. saolasın.. pazartesi kep törenimiz vardı.. o gün çekilmişti.. ancak vaktim oldu buraya koymaya.. bugünde karnemizi aldık.. allaha şükür okul öncesi eğitimi bitirdik.. inş. eylülde gönlümüzden geçen okulda 1. sınıfa başladığını görmek de nasip olur.. inş. sizde yavrularınızın büyüyüp bu kadar olduuğunu görürsünüz.. sağ salim inş.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

haziran20 hayırlı olsun cnm ne mutlu sana minik pıtpıtları duymuşsun darısı başımıza, bebeg maşallah kızın ne güzel şeymiş öyle Allah bağışlasın, inşallah 1. sınıfa başladığını da üniversiteden mezun olduğunu da hatta gelin olduğu günleri de görürsün :KK66:

kızlar sizde de kabızlık sorunu yaşayan var mı yaaa :bbo:
bende önceden de vardı ama şimdi sanki biraz daha arttı gibi geliyor kafamçokkarıştı

X