özbek üzülme olur mu, önümüzdeki ay inşallah. umudunu kaybetme sakın. hadi tatilde dinlen de gel bakalım. iyi yolculuklar.
çok teşekkür ederim kızlar sağolun üzüntüyü sevinci burda sizlerle paylaşmak çok güzel iyiki varsınız... Ozbek83 canım sende üzme kendini inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz sakın üzme kendini sadece doğru zamanı bekliyo bebişin gelmek için dünyaya... senin içinde dua adicem canım..
Günaydın Şubat anneleriturkbayragi.. Rabbim Nasip ederse bende şubat annesi olacağım. Allah tamamına erdirir inşallah. 28 Yaşımın son 13 günü yasıyorum.hihoyyyt SAT 05.05.09 ama daktır kaydirigubbakcemile3amcamız 4 haftalık dedi. Dün kesemizi gördük 8.4 mm bin şükür minicik küçücükkkk... herkese sağlıklı Hayırlı evlat dilıyorum.....
hoşgeldin aramıza sevilay, tebrikler.ancak bebeğinin kese boyutlarına göre sanki 4 haftadan büyükmüş gibi geldi bana, bazen ultrason ayarları nedeniyle farklı çıkabiliyor haftalar. neyse herşey yolunda olduğuna göre çok önemli değil.bu arada benim sat 6 mayıs. bir gün aramız var.
bbaran aramıza hoşgeldin, tebrik ederim.
volescim gözünaydın allah bir daha böyle sıkıntılı şeyler yaşatmasın inşallah.
sağol canım
sen dr gittin mi? keseyi gördün mü? eğer gittiysen göbüşten mi baktılar? ben henüz gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum beni aydınlatırsan sevinirim
canım bizim doktorumuz babamız.salı günü ultrasona girdik. erken dönemde sadece vaginal usg ile görülüyor. kesemizi gördük. salı günü 5.5 mm idi şimdi daha da büyümüştür inşallah.sanki vaginal usg den çekiniyorsun gibi geldi bana eğer öyleyse hiç korkma canım. canın yanmadığı gibi bebişe de hiç zararı yok. zaten ekranda keseyi görünce herşeyi unutuyorsun.
yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum rabbim saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş
hayırlı olsun hoşgeldin aramızagünaydın kızlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım
ay canım ne kadar sevindim anlatamam dün aklım sende kaldı inan hep dua ettim inşallah bi sorun çıkmaz diye çok şüükür kalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel ya,dinlen canım bol bol ayaklarını uzatgünaydın kızlarr,
güzel haberlerle döndüm çok şükür dün dr. gittim kanamadan sonra ultrasona girdim ve bebişimizin beslenme kesesi oluşmuş kalbide pıt pıt atıyo bi aksilik yok çok şükür.. kesenin etrafı çok düzgün düşük tehlikesi olanlarda bu kese büzülür dedi şu an için bi tehlike görmedi ama bol bol dinlenmem gerekiyormuş.. içim rahatladı bi ohh çekebilirim artık :))
Günaydın Şubat anneleriturkbayragi.. Rabbim Nasip ederse bende şubat annesi olacağım. Allah tamamına erdirir inşallah. 28 Yaşımın son 13 günü yasıyorum.hihoyyyt SAT 05.05.09 ama daktır kaydirigubbakcemile3amcamız 4 haftalık dedi. Dün kesemizi gördük 8.4 mm bin şükür minicik küçücükkkk... herkese sağlıklı Hayırlı evlat dilıyorum.....