2010 Şubat Anneleri

doktorun söylediği 100 hamilelikten 80 inde bu sorun görülüyormuş bu çok ciddi bi rakkam ama hepsi kötü sonuçlanmıyo çok şükür ki..

özbek üzülme olur mu, önümüzdeki ay inşallah. umudunu kaybetme sakın. hadi tatilde dinlen de gel bakalım. iyi yolculuklar.

dilekleriniz için çok tesekür ederim cok üzülmedim kızlar allahtan herseyin zamanında hayırlısını istiyorum sadece

Günaydın Şubat anneleriturkbayragi.. Rabbim Nasip ederse bende şubat annesi olacağım. Allah tamamına erdirir inşallah. 28 Yaşımın son 13 günü yasıyorum.hihoyyyt SAT 05.05.09 ama daktır kaydirigubbakcemile3amcamız 4 haftalık dedi. Dün kesemizi gördük 8.4 mm bin şükür minicik küçücükkkk...herkese sağlıklı Hayırlı evlat dilıyorum.....

hoşgeldin aramıza sevilay, tebrikler.ancak bebeğinin kese boyutlarına göre sanki 4 haftadan büyükmüş gibi geldi bana, bazen ultrason ayarları nedeniyle farklı çıkabiliyor haftalar. neyse herşey yolunda olduğuna göre çok önemli değil.bu arada benim sat 6 mayıs. bir gün aramız var.

Hoşbulduk cnm. Tatlım dün gittik ben SAT baz alıyordum Ama ben tedaviyle ilk aşılamamla Hamile kaldım doktor öyle söyleyince sizede böyle söylmek zorunda kaldım. Aşılama 18 de oldu o yüzden hoca 18 baz alıyor Sadec SAT dogumu hesaplamak için al dedi. Bin şükür Hersey yolunda bid görebılseydik:ecrin_bebek:

bbaran aramıza hoşgeldin, tebrik ederim.
volescim gözünaydın allah bir daha böyle sıkıntılı şeyler yaşatmasın inşallah.

sağol canım
sen dr gittin mi? keseyi gördün mü? eğer gittiysen göbüşten mi baktılar? ben henüz gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum beni aydınlatırsan sevinirim

sağol canım
sen dr gittin mi? keseyi gördün mü? eğer gittiysen göbüşten mi baktılar? ben henüz gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum beni aydınlatırsan sevinirim

canım bizim doktorumuz babamız.salı günü ultrasona girdik. erken dönemde sadece vaginal usg ile görülüyor. kesemizi gördük. salı günü 5.5 mm idi şimdi daha da büyümüştür inşallah.sanki vaginal usg den çekiniyorsun gibi geldi bana eğer öyleyse hiç korkma canım. canın yanmadığı gibi bebişe de hiç zararı yok. zaten ekranda keseyi görünce herşeyi unutuyorsun.

yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum rabbim saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş

evt haklısın canım ama ilk bebeğimi kaybettiğim için herşeyden korkuyorum tabi herşeyin hayırlısı benimle olacaksa zaten hiçbirşey engel olamaz ama korku işte engel olamıyorum hepimiz için hayırlısı olsun inş

ama pazartesiye göbüşten gözükür heralde demi :1rolleyes:

yeni hamişler gelmiş aramıza çok sevindim allahım hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

günaydın hayırlı cumalar kızlar.........
voles hadi gözümüz aydın canım raabbim tamamına erdirsin inşallah.........
özbekcim her olmayan işte vardır bi hayır allahım bi dahaki aya nasip etsin inşallah..........sevilaycım hoşgeldin aramıza tebrikler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..........

günaydın kızlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
ay canım ne kadar sevindim anlatamam dün aklım sende kaldı inan hep dua ettim inşallah bi sorun çıkmaz diye çok şüükür kalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel ya,dinlen canım bol bol ayaklarını uzat

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza :CüvCüv:

bugün test yaptırdım ve sonuç negatifmiş telefonla ögrendim listenize ve bu topige dahil olmayı çok istemiştim nasip degilmiş bana bu ay hayırlısı olsun bakalım hamile olan arkadaşlarada Allah güç versin hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin bize de sabır versin

BEN BU AY HAMıLE KALANLARIN VE ŞUBAT ANNESı OLACAKLARIN ARASINA KATILAMIYORUM KAN TESTıM NEGETıF ÇIKMIŞ ÜZGÜNÜM beni listenizden çıkarabilirsiniz herkese tüm hamilelere bebekleriyle mutlu günler diliyorum

arkadaşım üzülmek yok ne olur rabbim senin için ve evladın için hayırlı zmanın gelmesini bekliyo rabbim sabrınızı versin inş

allah razı olsun şubat annelerine sana mutluluk diliyo sağlık ve tabikide bebek diliyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…