2010 Şubat Anneleri

fatolina sağol canım benim.. sizin ve benim dualarım sayesinde çok şükür dün iyi haberler aldım... hepinize tek tek teşekkür ederim canım .. iyiki varsınız iyiki hepimiz bu topicte toplandık hepinize o kadar ısındım ki.. inşallah 9. ayımıza kadar hep birlikte oluruz...

günaydınnnn kızlarr
biz birazdan doktora gidiyoruz şans dileyin dua edin bize olurmu...
hepiniz öpüldünüz gelir gelmez yazıcam hoşçakalın...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcın olsun...

günaydın kızlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım

Hoşgeldin canım, kaç haftalık hamişsin sen.

günaydın kızlarr,

güzel haberlerle döndüm çok şükür dün dr. gittim kanamadan sonra ultrasona girdim ve bebişimizin beslenme kesesi oluşmuş kalbide pıt pıt atıyo bi aksilik yok çok şükür.. kesenin etrafı çok düzgün düşük tehlikesi olanlarda bu kese büzülür dedi şu an için bi tehlike görmedi ama bol bol dinlenmem gerekiyormuş.. içim rahatladı bi ohh çekebilirim artık :))

Çok sevindim canım, bende pazartesi doktora gidicem, inş güzel haberler verebilirim sizlere.

günaydın kızlar sonuç kocaman bir 0,44 yani bu ayda anne olamadık kızlar size haber vermek için girdim bu akşam yola cıkcaz valiz hazırlamam lazım 1 hafta yokum k.i.b

Üzülme canım yaaa hayırlısı olsun, kib

Günaydın Şubat anneleriturkbayragi.. Rabbim Nasip ederse bende şubat annesi olacağım:nazar:. Allah tamamına erdirir inşallah. 28 Yaşımın son 13 günü yasıyorum.hihoyyyt SAT 05.05.09 ama daktır kaydirigubbakcemile3amcamız 4 haftalık dedi. Dün kesemizi gördük 8.4 mm bin şükür minicik küçücükkkk...:emir_bebek:herkese sağlıklı Hayırlı evlat dilıyorum.....

Hayırlı olsun canım hoşgeldin...

fatolina sağol canım benim.. sizin ve benim dualarım sayesinde çok şükür dün iyi haberler aldım... hepinize tek tek teşekkür ederim canım .. iyiki varsınız iyiki hepimiz bu topicte toplandık hepinize o kadar ısındım ki.. inşallah 9. ayımıza kadar hep birlikte oluruz...

Bende aynen Volescim, iyiki varsınız diyorum, destek ve ilginiz için teşekkür ediyorum.

merhaba galiba hamileyim yani iki gün gecikmeli, testte silik de olsa pozitif çıktı. hesapladım eğer doğurursam şubat annesi olacağım.bu ikinci hamileliğim, aslında planlı değildi. ilk çocuğum sekiz yaşında. hala çok şaşkınım eşimden başka kimseye söyleyemedim henüz sizlerle paylaşmak istedim. altüst oldum ne yapacağımı bilemiyorum.

BEN BU AY HAMİLE KALANLARIN VE ŞUBAT ANNESİ OLACAKLARIN ARASINA KATILAMIYORUM KAN TESTİM NEGETİF ÇIKMIŞ ÜZGÜNÜM beni listenizden çıkarabilirsiniz herkese tüm hamilelere bebekleriyle mutlu günler diliyorum
canım üzülme sakın inşallah en kısa zamanda gelir miniğin rabbim hayırlısıyla sağlıkla yollasın inş. bizi haberdar et oldumu canım
çok sağol bu arada

canım gerçekten iyki toplandık burda umarım 9 ay boyunca dahada güzel şeyler paylaşıcaz Allah'ın izniyle sende iyki varsın a.s.
merhaba galiba hamileyim yani iki gün gecikmeli, testte silik de olsa pozitif çıktı. hesapladım eğer doğurursam şubat annesi olacağım.bu ikinci hamileliğim, aslında planlı değildi. ilk çocuğum sekiz yaşında. hala çok şaşkınım eşimden başka kimseye söyleyemedim henüz sizlerle paylaşmak istedim. altüst oldum ne yapacağımı bilemiyorum.

canım ne güzel bi haber hayırlı evlat olsun inşallah
zamanı gelmiş demek mevla nasip etmiş
başımızın üstünde yeri var meleklerimizin
neden alt üst oldun doya doya sevinmelisin hihoyyyt

[

[/QUOTE]

sağol canım benim. hayırlısı inşallah. hafta sonu uzun uzun düşüneceğim ne yapacağımı. yoğun tempoda çalışıyorum, ilk hamileliğim epeyce problemliydi. aslında birkaç yıl önce düşünmüş ancak hamile kalamamıştım. sonra vazgeçip konuyu kapatmıştık. şimdi bu tamamen sürpriz oldu ve şimdi ev kredisi borcumuz da var üstelik. bu yüzden altüst oldum.

tebrikler umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin.:Saruboceq:

Hayırlısı olsun canım tebrikler benimde sekiz yaşında oğlum var ve 2.ci çocuğuma hamileyim pazartesi doktora gidicem inş.

volescim..güzel haberlerini okuyunca inan çok mutlu oldum..o gün kanamanla ilgili bölümü okuyunca çok üzülmüştüm ve senin için dua etmiştim..bende şubat annesi adayıyım sat 10 mayıs kalp atışlarını duydukdan sonra listeye dahil olmak isterim..çarşamba günü bendede hafif kahverengi lekelenme oldu çok endişelendim henüz doktora gitmedim.pzartesi kontrolümüz var..başka topicdeki arkadaşlar yerleşme kanaması olabileceğini söylediler biraz rahatladım..umarım öyledir..yeni anne adaylarımızın hepsini tebrik ediyorum..sağlıcakla kalın inş..

volescim..güzel haberlerini okuyunca inan çok mutlu oldum..o gün kanamanla ilgili bölümü okuyunca çok üzülmüştüm ve senin için dua etmiştim..bende şubat annesi adayıyım sat 10 mayıs kalp atışlarını duydukdan sonra listeye dahil olmak isterim..çarşamba günü bendede hafif kahverengi lekelenme oldu çok endişelendim henüz doktora gitmedim.pzartesi kontrolümüz var..başka topicdeki arkadaşlar yerleşme kanaması olabileceğini söylediler biraz rahatladım..umarım öyledir..yeni anne adaylarımızın hepsini tebrik ediyorum..sağlıcakla kalın inş..

canım hayırlısıyla inşallah sende aramıza katılırsın bunu çok isterim... iyi dileklerin ve duaların içinde ayrıca teşekkür ederim ... p.tesi günü hayırlı haberler verirsin canım inşallah bizlere ... kanamalar evet yerleşme kanaması olabiliyormuş bebişler bazen anneye tutunurken ordaki kılcal damarları kanatabiliyormuş yani her kanama tehlikeli değil ama ciddiyede alınmalı dedi doktor.. 100 gebelikten 80 inde oluyormuş malesefki.. inşallah seninkide öyledir..

inşallah canım. zehracım sen hamile olduğunu kimlere söyledin. biz henüz kimseye söylemedik.ne ailelerimize ne de arkadaşlarımıza. ama ben çatlayacağım artık.

Eşime kalsa 3. aydan önce kimseye söylemek istemiyordu. Ben ailelerimizin bilmesini istedim. Keseyi gördükten sonra sadece ailelerimize söyledik canım. Onların dualarına ihtiyacımız var. Sende içini sıkma canım çok dayanamazsan ailelerinize söylersiniz.yerimseniben

ben de 3. aydan önce kimseye söylenmesi taraftarı değildim ama eşim degerimizin yükseldiğini görünce herkese söyledi ama eşimin ailesinden bir kişi dahi ne hayırlı olsun dediler ne de sevindiler bu beni daha çok üzdü çok kırıldımama saglık olsun onların sevğisinede duasınada ihtiyacımız yok rabbim bizim yardımcımız destekçimiz olsun yeter

yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum rabbim yardımcıları olsun inş

teyzelerimiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

meleğimi gördüm bugüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kalbini de duyduuummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gözün aydın canım. Çok sevindim daha hareketlerinide göreceksin inşallah. Darısı başımıza artık.a.s.

kızlar bizde şimdi doktordan geldik miniğim büyümüş maşallah çok sevindim mutlu oldum
üstümden bi yük kalktı birazda olsa ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık 22sine randevu verdi doktorum bide bissürü testler verdi onları yaptırıp götürücem

Maşallah canım çok sevindim. Kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah. :emir_bebek:

[

sağol canım benim. hayırlısı inşallah. hafta sonu uzun uzun düşüneceğim ne yapacağımı. yoğun tempoda çalışıyorum, ilk hamileliğim epeyce problemliydi. aslında birkaç yıl önce düşünmüş ancak hamile kalamamıştım. sonra vazgeçip konuyu kapatmıştık. şimdi bu tamamen sürpriz oldu ve şimdi ev kredisi borcumuz da var üstelik. bu yüzden altüst oldum.[/QUOTE]

canım rızkıyla gelir inşallah rabbim onun rızkını verir
bak ne kadar çok isteyipte hala kucağı bebk görmeyen hasret çeken insanlar var
Allah sana aratmadan nasip etmiş hiç kafana takma bence opuyorumnanaktan

.................................
eslemmmm canım hayırlı olsun hoş geldin aramıza a.s.

ben de 3. aydan önce kimseye söylenmesi taraftarı değildim ama eşim degerimizin yükseldiğini görünce herkese söyledi ama eşimin ailesinden bir kişi dahi ne hayırlı olsun dediler ne de sevindiler bu beni daha çok üzdü çok kırıldımama saglık olsun onların sevğisinede duasınada ihtiyacımız yok rabbim bizim yardımcımız destekçimiz olsun yeter

üzülme ebrucum boşver, sen ve eşin mutlusunuz ya o yeter. hem bak maaşallah bugün bebeğin 6 haftalık olmuş.al sana mutlu olmak için bir neden.hiçbir şey için canımızı sıkmak yok.kaydirigubbakcemile3 allah tamamına erdirsin inşallah.

aman canım takma hiç kafana hiç önemli değil bence hayırlı olsun demişler dememişler sen morelini yüksek tut
stres yapma bişeyi biz bize yeteriz burda destek olmaya çalışıyoruz birbirimize Allah yardımcımız olsun mutluluğumuzu daim etsin inşallah

Gözün aydın canım. Çok sevindim daha hareketlerinide göreceksin inşallah. Darısı başımıza artık.a.s.

Maşallah canım çok sevindim. Kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah. :emir_bebek:

çok sağol tatlım inşallah duyarız bidahaki kontolüm 22sinde çok merak ediyorum
çokk

üzülme ebrucum boşver, sen ve eşin mutlusunuz ya o yeter. hem bak maaşallah bugün bebeğin 6 haftalık olmuş.al sana mutlu olmak için bir neden.hiçbir şey için canımızı sıkmak yok.kaydirigubbakcemile3 allah tamamına erdirsin inşallah.

evet cnm çok şükür rabbime bebeğimin saglıgı yerinde olsun ben oa hem anne hem babaanne hem hala hem abca hemde kuzen olurum o yeterki saglıkla gelsin ana sına babasına hayırlı evlat olsun yeter bu bana kimse sevmesin benişm bebeğimi bu dünyada seçen öbür dünyada seçilir unutmasın bunu onlar yeter ama çok kırıldım hayatım boyunca yüzlerine gülsem de konuşsamda asla bu yaptıklarını unutmam tüm yaptıkları bir yana bu bir yan :sinifsinif:mafoldumben

X