hıı fatimacım sendin demi.. öyle oluyo cidden .. diyolardı bana sen bunu cahillikte doğurdun bide büyüyünce doğur da gör bakalım...insan korkuyo bide zaman geçince.. benim kız sezeryanla doğmuştu.. olursa inş. 2. de öyle olcakk. ve ben daha şimdiden düşünüyorum o sedyeye yatıp ameliyathaneye girişim geliyo gözümün önüne .. korkuyorum sankii... neyse cnmm.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.. sağlıkla... bu duyguları sindire sindire yaşa bence tadını çıkar.. bak sende bişeyanlayamamışsın ben gibi :)))
özbekk.. dualarım seninlecanmm.. sonucu bildir bize ama :)))
herkese günaydın,
fatima inşallah keseyi görürsünüz cnm, ben salı gittiğimde 4+3 tüm ve çok şükür kesem görünmüştü,
özbek güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm
ben de birazdan hastaneye tahlil sonuçlarımı almaya gideceğim inşallah sonuçlar iyi çıkar
günaydın kızlar,
dün cvp yazamadığım için üzgünüm.. merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ama çok olumlu şeyler yazamıycam sizlere.. dün biliyosunuz idrara sıkışık olarak doktora gittim.. gidiceğimden dr haberi yoktu ben kalp atışlarını kendime göre görürüz diye gittim ama dr bu ultrasonda görülmez dedi ve eğer için rahat değilse dopplere gir orda detaylı görürsün dedi tabi benim karnım bu esnada hala davul gibi.. dopplere gittim ta ayın 26 sına gün verdi bana 19 una kadar doktor yokmuş falan filan sinirlendim bide bu özel hastane nasıl özelse.. iş yerine döndüm ve lavabıya koştum malum patlamak üzereyim.. lavaboda bi gördümki kanamam olmuş.. çok moralim bozuldu hemen doktoru aradım idrar sıkışıklığından olmuş olabilir dedi sıkıştırmıştır belki dedi.. istirahat etme şansın varmı dedi izin alırım işten dedim... tamam ozaman eve git takip et devam ederse hemen gel dedi.. çok şükür dün 15:30 dan beri gelen bişey yok ama moralim fena bozuk şu an... neyse başınızı ağrıttım.. öpüyorum sizleri..
ben ilk olarak hümada alper beye gittim ama pek sevmedim arzu hanıma gidicem yarın inş bide onu deneyelim bakalım...arzu hanımın hastasıda pek çok yaa odasının önü hamile kaynıyo kaydirigubbakcemile3
kızlar çıldırıcam ben yine kanamam oldu ya kalmıyorum bişey yapmıyorum niye ya niyee allahım isyanda etmek istemiyorum da sen bebeğimi koru..
Arkadaşlar bende doktordan geldim az önce çok şükür kesemizi gördük. :teytey:
Ama sol tarafımda 5 cm. kist oluşmuş. Moralim bozuldu. :1no2:
Doktor progestron değerim yüksek olduğu için oluşmuş olabileceğini söyledi.
Ama ağrı yapar yada seni sıkıntıya sokarsa hemen arayın yada gelin dedi.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı. İnşallah kist gebeliği destekleyicidir.
İlk bebeğimden sonra herşey korkutuyor beni..senağlama
kızlar bizde şimdi doktordan geldik miniğim büyümüş maşallah çok sevindim mutlu oldum
üstümden bi yük kalktı birazda olsa ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık 22sine randevu verdi doktorum bide bissürü testler verdi onları yaptırıp götürücem
gözünaydın fatolina çok sevindim
gözün aydın fatolına darısı kalp atışarına inş.
denızkızılı biz herkese söyledık nerdeyse eşim duramadı aslında ben uzun süre söylemek istemedım ama keseyi görür görmez annesigile söylemiş .. bende artık bişi demedım sevıncını paylaşmakistedi demekki :)
kızlar bir sorum olacak ben artık huy edindim hergün affedersınız çıkarıyorum sizce yediklerimden vitamın alabiliyormuyumdur ?
teyzelerimiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
meleğimi gördüm bugüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kalbini de duyduuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözün aydın fatolına darısı kalp atışarına inş.
denızkızılı biz herkese söyledık nerdeyse eşim duramadı aslında ben uzun süre söylemek istemedım ama keseyi görür görmez annesigile söylemiş .. bende artık bişi demedım sevıncını paylaşmakistedi demekki :)
kızlar bir sorum olacak ben artık huy edindim hergün affedersınız çıkarıyorum sizce yediklerimden vitamın alabiliyormuyumdur ?
ay allahım, geçen hafta, kesesi 7 mm kadardı, şimdi kendisi 7 mm olmuş.
inşallah canım. zehracım sen hamile olduğunu kimlere söyledin. biz henüz kimseye söylemedik.ne ailelerimize ne de arkadaşlarımıza. ama ben çatlayacağım artık.
oyyy çok sevindim canım gözün aydınn
teyzesi yesin onu ya ben duyamadım sen duymuşsun maşallah çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt
aboooo ammada kaynatılmış bu gün keseyi kalp atışını duyan annelerimizi tebrik ediyorum darısı bizlere inş
yalel gözün aydın canım
maaşallah yalel haftan kaçtı senin canım