- 1 Temmuz 2008
- 1.943
- 7
Camdankalp38 cim sen hangi doktora gidiyorsun canım ben çok methini duyduğum Arzu Yürci hanımdan randevu aldım pazartesi gidicem. 4 hafta 5 günlük olacak keseyi görebilirim inş.
voles canım çok üzüldüm umarım devam etmez kanaman. moralini yüksek tut canım ve dinlen. sadece dinlen tuvalet dışında kalkma ayağa.
Voles canım çok geçmiş olsunn.Devamlı yat istirahat ett.Allahın izniyle bir daha olmucak lekelenmen..Allaha emanett ol bebeğinle beraber duaalrım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
VOLES herşey çok güzel olacak hepimiz için...ben çok inanıyorum...allah seni ve bebeğini korusun tatlım
voles canım rabbim korusun bebeğini moralini bozma canım inşallah devam etmez.......
aynen canım benimde 1 şubata geliyo doğum tarihim hesaplara göre napsak orayada uğrayalım arada kaydirigubbakcemile3demin ocak annelerine bi baktım, ordaki kızlardan biri dedki, senin 1 şubat 2010 :) tarih biraz riskli... ocak annesi de olabilirsin.
haklı valla..
ara sıra oraya da takılsam mı ne...
günaydın kızlar,
dün cvp yazamadığım için üzgünüm.. merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ama çok olumlu şeyler yazamıycam sizlere.. dün biliyosunuz idrara sıkışık olarak doktora gittim.. gidiceğimden dr haberi yoktu ben kalp atışlarını kendime göre görürüz diye gittim ama dr bu ultrasonda görülmez dedi ve eğer için rahat değilse dopplere gir orda detaylı görürsün dedi tabi benim karnım bu esnada hala davul gibi.. dopplere gittim ta ayın 26 sına gün verdi bana 19 una kadar doktor yokmuş falan filan sinirlendim bide bu özel hastane nasıl özelse.. iş yerine döndüm ve lavabıya koştum malum patlamak üzereyim.. lavaboda bi gördümki kanamam olmuş.. çok moralim bozuldu hemen doktoru aradım idrar sıkışıklığından olmuş olabilir dedi sıkıştırmıştır belki dedi.. istirahat etme şansın varmı dedi izin alırım işten dedim... tamam ozaman eve git takip et devam ederse hemen gel dedi.. çok şükür dün 15:30 dan beri gelen bişey yok ama moralim fena bozuk şu an... neyse başınızı ağrıttım.. öpüyorum sizleri..
aynen canım benimde 1 şubata geliyo doğum tarihim
ay canımbenim çok üzüldüm ya ben dedim dün idrara sıkışık gidiliyomuş diye şimdi onada üzüldüm dediğime off
belki çok ümitle gittin diye birden çok stres mi yaptın kalp atışlarını ileri tarihe attılar diye bide ayakta çok fazla kalmamaya çalış yattın zaman başına minder koyma ayaklarını havaya kaldır çok iyi geliyo canım rabbim inşallah mutluluklarımızı yarım bırakmaz hep dua ediyorum inşallah kazasız sprunsuz atlatırız şu 9 ayı(AMİNNNN)
ne oldu arkadaşlar yaa. Bugün bi durgunluk var topicte. Hiç yeni hamilemiz yok bugün galiba...