Bende bugün bir tane ölçü verip diktiricem canım, dar giymek bebişe zarar verir mi acaba, şimdi daha çok minik ya o açıdan sordum
valla bende burda catlıcam kızlar yaaaaaaaİnşallah hayırlısıyla duyabilirim canım, eminim çok güzel bir duygudur Yalelcim...
Haber alınca bize hemen yaz canım ya merak ettim
merhaba kızlar nasılsınız
hamiler güzel bir hamilelik geçirmeniz
hamile olmayanlarada bir an önce hamile kalmanız dile ile merhaba
merhaba hoş bulduk canım a.s.
canım karnından mı baktı, alttan mı?
bana da sordu, illa duymak istiyorsan alttan bakıcaz yine.. henüz çok küçük.
karnından duyamayız dedi.
ben de çatlamıyım meraktan diye, alttan bakmaya razı oldum :)
merhaba kızlar nasılsınız
hamiler güzel bir hamilelik geçirmeniz
hamile olmayanlarada bir an önce hamile kalmanız dile ile merhaba
seni takip ettim hanım efendi esas ben yakaladım seni hem özelden hemde topikte yazdım test sonuçunu ama cevap alamadık burda öğrendik çok bilmiş cadııvalla bende burda catlıcam kızlar yaaaaaaa
kız senin burda ne işin var yakaladım seni
ay canım onlar daha minicik ama benimde çıktı gobişim ya zaten hafiften vardı
ama daha bi belirginleşti kaydirigubbakcemile3
aa waikikide vardı lastikli kotlardan hemen almam lazım benimde çok rahatmış kullanan arkadaşlarım sölemişti
iyi günlerde giyin canım
evet, bende dar kot vardı bugün.
doktorum ''çok dar giymesek iyi olur'' dedi.
organ gelişimi safhasındaymış melekler şimdi... kan akışını yavaşlatmamak için, dar giymemek lazımmış.
zaten bu sebeple, bunu duyduk diye gittik acilen yeni pantolonlar aldık.
hiç boşa diktirme.. git bir waikiki mağazasına, inanki çok güzel beli lastikli pantolonlar var. tanesi 19 - 25 tl arası değişiyor.
canım benden önce bi hastası vardı 10 haftalıkmış karından göremedim dedi seninki hiç görünmez o zaman alttan bakalım dedi bende pek istemem rağmen ikna oldum neyse, kalp atışlarını duymak
için ayrı bi cihaz falan mı takılıyo ki kafam karıştı şimdi çok
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktanmerhaba canım hoş geldin çok sağol opuyorumnanaktan
seni takip ettim hanım efendi esas ben yakaladım seni hem özelden hemde topikte yazdım test sonuçunu ama cevap alamadık burda öğrendik çok bilmiş cadııklava: klava:
canım benden önce bi hastası vardı 10 haftalıkmış karından göremedim dedi seninki hiç görünmez o zaman alttan bakalım dedi bende pek istemem rağmen ikna oldum neyse, kalp atışlarını duymak
için ayrı bi cihaz falan mı takılıyo ki kafam karıştı şimdi çok
bak nasıl bildim cadı olduğunucanım benim ya sagol valla bekliyoz sonuçu valla normalde bana hep cadı derler varya
ya canım benim doktorum yok kesen şu kadar mm yok boyu şu kadar hiç onları sölemedi bana ya sinir oldum şimdi neyse, şu resim veriyolar ya hani orda mm falan yazıyo o mu ki merak ettim şimdi doktorumu mu değişsem ne yapsam yabenim de vardı göbüşüm zaten.. şimdi daha çıktı.
ve ben bu çıkışların sebebini gözümle görüyorum... geçen hafta kesemiz 7 mm idi.. rahim elma büyüklüğünde idi.
bu hafta, kesemiz elma büyüklüğünde, rahim 2 portakal büyüklüğünde. bebek 7 mm. :)
hayır hayır kafanı karıştırma hiç.
ayrı bi cihaz falan yok.. normal ultrason aleti işte.
normal olabilir.. belki geç döllenmedir seninki, normaldir.
ben pazartesi gidecektim aslında kalp sesini duymak için, doktoru aradım ''kontrole gelicem'' diye. ''perşembe gel, dha büyüsün'' dedi.
muhtemelen seninki geç döllenmiştir, henüz kalbi çırpınmaya başlamamıştır. 1-2 günde değişiyor bu işler anladığım kadarıyla
FAtolina, 10 haftalık bebeği karnında görememişse o doktor, evet bi sorun var o ultrason aletinde demekki.
bak nasıl bildim cadı olduğunu
neyse canım ben çıkıcam bu arada dr aradım bekle dedi birşey olmaz dedi ilişkiyi yasakladı adetinde gelebilir hamişte olabilirsin dedi adet tarihin geçtikten sonra kan testi yaptır dedi
slm kızlar hepinize saglıklı huzurlu hamilelik süreci diliyorum
bende şu anda 7 haftalık hamileyim bana ne ilk konturolde ne ikincide hiç ne kan testi ne idrar testi ne kilo takibi nede herhangi bir ek vitamin verilmedi bu normalmi
sizlere yapılan testler neler ilk ayda sölerseniz sevinirim
hadi diktir madem :)Alıcam zaten canım da, beyaz istiyordum çok begendiğim bir kumaş var diktiricem inş.
ya canım benim doktorum yok kesen şu kadar mm yok boyu şu kadar hiç onları sölemedi bana ya sinir oldum şimdi neyse, şu resim veriyolar ya hani orda mm falan yazıyo o mu ki merak ettim şimdi doktorumu mu değişsem ne yapsam ya
evet o resimde yazıyor olmalı aslında. ama ben de şimdi baktım, öyle mm falan gibi bi bilgi yazmıyor hiç onun üstünde.
valla bilemicem canım bende anlmadım inan ki neyse bidaha ki randevu 22sinde
ozaman duyarım inşallah
bide sana testler verdimi doktorun bana bissürü test verdi
heralde var canım bende anlamadım
benden önce giren bayan 10 haftalıkmış görünmemiş karında nasıl oluyo bende anlamadım ki
slm kızlar hepinize saglıklı huzurlu hamilelik süreci diliyorum
bende şu anda 7 haftalık hamileyim bana ne ilk konturolde ne ikincide hiç ne kan testi ne idrar testi ne kilo takibi nede herhangi bir ek vitamin verilmedi bu normalmi
sizlere yapılan testler neler ilk ayda sölerseniz sevinirim