inşallah saat 3 sonra ben veririm kızlar
hadi hayırlısı canım inşallah böyle güzel şeyler duydukça kendimi iyi hissediyorum inşallah canım inşallahh :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah saat 3 sonra ben veririm kızlar
hadi canım inşallah. Dualarım seninle. Güzel haberlerle gel...
fatolinacım inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını, hadi bize güzel haberlerle dön inşallah...
sağol canım inşallah senin görüşmen iyi geçer güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var öpüyorum
yeni takvimimiz nasıl olmuş teyzoşlar
yeni takvimimiz nasıl olmuş teyzoşlar
günaydınla güzel anneler,
hulen hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim.
ben bugün çok ama çok mutluyum. çünkü dün bebişimin kesesini gördük. aslında bugün gidecektim usg ye ama akşam dayanamayıp eşim klinikten çıkmadan yanına gittim.ultrasonla baktık ve kesemizi gördük çok şükür. 5.5 mm bebeğimin kesesi. yerleşimi de iyiymiş, kese sınırları da düzenliymiş. çok mutlu oldum darısı diğer annelerin başına. haftaya da kalp atışlarına inşallah.
hulen tebrik edrim sağlıkla kucagına alırsın inş
denizkızıl cnm darısı kalp atışına inş cnm gözün aydın ben de haftaya cuma gidecem kalp atışı için rabbim sağlık versin bebeklerimize
Tebrik ederim canım hayırlı olsun ......
kızlar çıldırıcam ben yine kanamam oldu ya kalmıyorum bişey yapmıyorum niye ya niyee allahım isyanda etmek istemiyorum da sen bebeğimi koru..