2010 Şubat Anneleri

volescım şimdi okudum cnmgeçmiş olsun lekelenme bende oldu dr. sorun değil dedi içini ferah tut.. ama sana önerım yeni bir dr. görünmen çünkü progetan falan başlaman gerekebilir...şimdi tıp merkezlerındede kadın doğumcular var randevu falan gerekmez belki bir görünsen cnm ii olur.. kendıne dikkat et cnm ..

volescim geçmiş olsun.. moralini bozma ve bence o kadar zaman bu stresle bekleme, başka bir yere git, inş kalp atışını duyduğunda bu endişen kalmaz, için ve içimiz rahat eder canım. dikkat et kendine, öpüyorum..

ozbek dualarımız seninle canım, inş iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz.. seni hamile listesine eklemek için can atıyorummmmmopuyorumnanaktan

fatolinacım inşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını, hadi bize güzel haberlerle dön inşallah...

sağol canım inşallah senin görüşmen iyi geçer güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var öpüyorum

sağolun kızlar inşallah hayırlı haberlerle dönerim size
volescim canım içini ferah tut oldumu herşey güzel olucak Allah'ın izniyle

voles cnm benim yeni geldim yogundum şimdi okudum rabbim bebeğine dayanma gücü versin tabi sanada ama ben biliyorum bebeğine bişe olmayacak rabbimin izni ile korkma sen bende de kahve akıntı gelmişti hatırlasana çok şükür rabbime bu güne kadar geldik rabbim tamamına da erdirsin sağlıkla inş sen iyi düşün iyi olsun kötü düşünme sakın bişe olmayacak yigenime ben biliyom

günaydınla güzel anneler,
hulen hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim.
ben bugün çok ama çok mutluyum. çünkü dün bebişimin kesesini gördük. aslında bugün gidecektim usg ye ama akşam dayanamayıp eşim klinikten çıkmadan yanına gittim.ultrasonla baktık ve kesemizi gördük çok şükür. 5.5 mm bebeğimin kesesi. yerleşimi de iyiymiş, kese sınırları da düzenliymiş. çok mutlu oldum darısı diğer annelerin başına. haftaya da kalp atışlarına inşallah.

hulen tebrik edrim sağlıkla kucagına alırsın inş
denizkızıl cnm darısı kalp atışına inş cnm gözün aydın ben de haftaya cuma gidecem kalp atışı için rabbim sağlık versin bebeklerimize

Tebrik ederim canım hayırlı olsun ......

çok sağolun kızlar. bende keseyi görmek için sabırsızlanıyorum ama daha 1 hafta beklemem gerekecek. :emir_bebek:

sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim doppleri yaptırabileceğim bi hastane arıyorum bende şimdi en kısa zamanda yaptırıp içimi rahatlatmalıyım... çok şükür dünden beri bu saate kadar başka fire vermedik inşallah dünkü ilk ve son olur..

kızlar çıldırıcam ben yine kanamam oldu ya kalmıyorum bişey yapmıyorum niye ya niyee allahım isyanda etmek istemiyorum da sen bebeğimi koru..

Voles canım geçmiş olsun. Allah bebeğini ve seni korusun. Bencede doktora git bekletme bizede haber ver. Dualarım seninle. Herşey yoluna girecek inşallah.

Arkadaşlar bende doktordan geldim az önce çok şükür kesemizi gördük. :teytey:
Ama sol tarafımda 5 cm. kist oluşmuş. Moralim bozuldu. :1no2:
Doktor progestron değerim yüksek olduğu için oluşmuş olabileceğini söyledi.
Ama ağrı yapar yada seni sıkıntıya sokarsa hemen arayın yada gelin dedi.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı. ınşallah kist gebeliği destekleyicidir.
ılk bebeğimden sonra herşey korkutuyor beni..senağlama

zehracım gözünaydın canım. çok sevindim keseciğini gördüğüne. kist için üzülme tatlım baştan kist görülüp sonradan kaybolan birkaç kişi daha duymuştum. hadi bakalım için rahat etsin bebişinin içinde büyüyeceği sıcacık yatağı hazır.

X