denızkızılı sağol cnm evet suyu çok içiyorum
yalelcim gözün aydınnnn cnm çok sevındım artık bundan sonrası kolay darısı bizlere inş..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
biz geldiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
teyzelerimiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
meleğimi gördüm bugüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kalbini de duyduuummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy kızlar çok kalamıca bu gün çok yogunum geçmişi okuyomadım atladıklarım varsa kusuruma bakmasın öptüm hepinizi ve tabiki bebeklerinizide onlara çok iyi bakın aeo bye
hoşgedin canımmmm
hoşbuldum şekercim
Ayyy çok sevindim, maşallah, Allahım hayırlısıyla ben duyayım ve göreyim bebeğimi:Saruboceq:
Özbek ne yaptın canım tahlıl yaptırıcaktın?
fatıma 38 Gözün aydın canım çok sevindim, maşallah
çok sağolun kızlar inşallah sorunsuz atlatalım şu dönemi ben çok strese girdim ya iyiyi olduğu gibi kötüyüde düşünmek zorundayım herşey Allah'tan sonuçta
ama bu mutluluklarımız yarım kalmaz inşallah dua edin bol bol :Saruboceq:
bende bulantı çok hafifi oluyo ama daha hiç çıkarmadım bu zamana kadar
inşallahta böyle devam eder
ayy kızlar çok kalamıca bu gün çok yogunum geçmişi okuyomadım atladıklarım varsa kusuruma bakmasın öptüm hepinizi ve tabiki bebeklerinizide onlara çok iyi bakın aeo bye
amiinn... inşallah sen de en kısa zaanda duyarsın. çok muhteşem bir his fatima..
inanılmaz bir olay bu...
ah bir de hastahane iyi bişey olsa... medikal park-göztepe'ye gidene kadar devlet hastahanesine gitmek emin olun daha akıllıca. bu kadar pislik içinde bir ortam... gidersin o hastahaneye hasta olup çıkarsın.
geçen gidişimizde şikayetlerimizi dile getirdik... formlar dolduruldu falan filan..
bugün daha bin beteri ile karşılaştık.
pes diyorum.
kan verdimde canım sonuç yarın dediler ama internetden ben baka biliyorumda daha cıkmamış bekliyorum canım
merhaba kızlar nasılsınız
hamiler güzel bir hamilelik geçirmeniz
hamile olmayanlarada bir an önce hamile kalmanız dile ile merhaba
bu arada çıkmaya başlayan göbüşüm sebebi ile, giyim kuşam derdine düştüm ben tabi.
C&A var palladium'da.. oraya gittik eşimle.. gebe var, bişeyler daha var işte...
gebe mağazalarında pantolonlar, ilk aylar için çok büyükler.. ve çok pahalı. 100 - 150 tl arası değişiyor.
lc waikiki mağazasında, beli lastikli kotlar, kotonlar var... ben ordan tanesi 25 tl'ye 4 tane pantolon aldım. sanırım 4-5 ay bitene kadar giyerim ben bunları.
tavsiyemdir.
yalel canım bizim aynı benim sat 27 nisan 6+3 üm bende neden kalp atışlarına bakmadı doktor şimdi duyulmaz çok küçük dedi sadece
doktor mu umursamadı kafama takıldı şimdi
merhaba hoş bulduk canım a.s.merhaba canım, hoşgeldin sen de
bu arada çıkmaya başlayan göbüşüm sebebi ile, giyim kuşam derdine düştüm ben tabi.
C&A var palladium'da.. oraya gittik eşimle.. gebe var, bişeyler daha var işte...
gebe mağazalarında pantolonlar, ilk aylar için çok büyükler.. ve çok pahalı. 100 - 150 tl arası değişiyor.
lc waikiki mağazasında, beli lastikli kotlar, kotonlar var... ben ordan tanesi 25 tl'ye 4 tane pantolon aldım. sanırım 4-5 ay bitene kadar giyerim ben bunları.
tavsiyemdir.