2010 Şubat Anneleri

denızkızılı sağol cnm evet suyu çok içiyorum
yalelcim gözün aydınnnn cnm çok sevındım artık bundan sonrası kolay darısı bizlere inş..

sağol canım

darısı herkesin başına.

ne büyük bi stresmiş bu böyle.. rahatladım epeyce bi.
şimdi de 2'li test stresi bastı bana

ayy kızlar çok kalamıca bu gün çok yogunum geçmişi okuyomadım atladıklarım varsa kusuruma bakmasın öptüm hepinizi ve tabiki bebeklerinizide onlara çok iyi bakın aeo bye

arkadaşlar, bu arada.... medikal park-göztepe hastahanesine gittik biz.. bu 2. gidişimiz. banu hanıma gidiyorum 2. kez
doktordan memnunum.. sorun ok.
ancak hastahane inanılmaz berbat.

sakın sakın gitmeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben bu kadar pis bir tuvalete sanırım en son üniversite dönemimde otogarda girdim.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

biz geldiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hoşgedin canımmmm

teyzelerimiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

meleğimi gördüm bugüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kalbini de duyduuummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy çok sevindim, maşallah, Allahım hayırlısıyla bende duyayım ve göreyim bebeğimi:Saruboceq:

Son düzenleme:
ayy kızlar çok kalamıca bu gün çok yogunum geçmişi okuyomadım atladıklarım varsa kusuruma bakmasın öptüm hepinizi ve tabiki bebeklerinizide onlara çok iyi bakın aeo bye

aynen ben de heyecandan hiçbişeye bakamadım... geçmişte, okumadıklarım arasında... mutlu bahtiyar haberlerin hepsini çok tebrik ederim.

ayrıca, medikal park- göztepe'de, halkla ilişkierinden tutun bankolardaki kızlara kadar, ben bu kadar hafif meşrep kakara kikiri insanları birarada pek az yerde gördüm.

ayrıca, sadece ilk ay testleri, kan ve idrar... bütün bunlar için, peşin peşin 800 tl ödedik.
ödemeyi yaptıktan sonra kan ve idrar vermek için 40 dakika aç karnına bekledik.
bayılma noktasına geldim sıcaktan ve açlıktan... o halimi görünce bir hemşire geldi kanımı aldı.
ben böyle rezalet hayatımda görmedim.

sakın sakın gitmeyin arkadaşlar

hoşgedin canımmmm
hoşbuldum şekercim
Ayyy çok sevindim, maşallah, Allahım hayırlısıyla ben duyayım ve göreyim bebeğimi:Saruboceq:

amiinn... inşallah sen de en kısa zaanda duyarsın. çok muhteşem bir his fatima..
inanılmaz bir olay bu...

ah bir de hastahane iyi bişey olsa... medikal park-göztepe'ye gidene kadar devlet hastahanesine gitmek emin olun daha akıllıca. bu kadar pislik içinde bir ortam... gidersin o hastahaneye hasta olup çıkarsın.
geçen gidişimizde şikayetlerimizi dile getirdik... formlar dolduruldu falan filan..
bugün daha bin beteri ile karşılaştık.
pes diyorum.

Saol canım Allah razı olsun, seninde gözün aydın. Bendede hafif bulantı var rahatsız etmiyor ama

Bende çok yoğunum bebişini gören tüm hamişlerimizi kutluyorum.

bu arada çıkmaya başlayan göbüşüm sebebi ile, giyim kuşam derdine düştüm ben tabi.

C&A var palladium'da.. oraya gittik eşimle.. gebe var, bişeyler daha var işte...
gebe mağazalarında pantolonlar, ilk aylar için çok büyükler.. ve çok pahalı. 100 - 150 tl arası değişiyor.

lc waikiki mağazasında, beli lastikli kotlar, kotonlar var... ben ordan tanesi 25 tl'ye 4 tane pantolon aldım. sanırım 4-5 ay bitene kadar giyerim ben bunları.
tavsiyemdir.

İnşallah hayırlısıyla duyabilirim canım, eminim çok güzel bir duygudur Yalelcim...

kan verdimde canım sonuç yarın dediler ama internetden ben baka biliyorumda daha cıkmamış bekliyorum canım

Haber alınca bize hemen yaz canım ya merak ettim

arkadaşlar, bebişni gören, kesesini gören.. tüm hatunlaaarrrr.... hepinizi kutlarım darısı henüz görememiş olanlarımızın başına inşallah...
hayırlısıyla hepimiz görelim, gösterelim birbirimize :)

merhaba kızlar nasılsınız
hamiler güzel bir hamilelik geçirmeniz
hamile olmayanlarada bir an önce hamile kalmanız dile ile merhaba

yalel canım bizim aynı benim sat 27 nisan 6+3 üm bende neden kalp atışlarına bakmadı doktor şimdi duyulmaz çok küçük dedi sadece
doktor mu umursamadı kafama takıldı şimdi

Bende bugün bir tane ölçü verip diktiricem canım, dar giymek bebişe zarar verir mi acaba, şimdi daha çok minik ya o açıdan sordum

yalel canım bizim aynı benim sat 27 nisan 6+3 üm bende neden kalp atışlarına bakmadı doktor şimdi duyulmaz çok küçük dedi sadece
doktor mu umursamadı kafama takıldı şimdi

canım karnından mı baktı, alttan mı?

bana da sordu, illa duymak istiyorsan alttan bakıcaz yine.. henüz çok küçük.
karnından duyamayız dedi.

ben de çatlamıyım meraktan diye, alttan bakmaya razı oldum :)

ay canım onlar daha minicik ama benimde çıktı gobişim ya zaten hafiften vardı
ama daha bi belirginleşti kaydirigubbakcemile3
aa waikikide vardı lastikli kotlardan hemen almam lazım benimde çok rahatmış kullanan arkadaşlarım sölemişti
iyi günlerde giyin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…