2010 Şubat Anneleri

bebeg senle ben yapıştık kaldıkk burdaa neden bizi bu kadar çektiki şubat topiğisırnaşık şeysırnaşık şey

hıı fatimacım sendin demi.. öyle oluyo cidden .. diyolardı bana sen bunu cahillikte doğurdun bide büyüyünce doğur da gör bakalım...insan korkuyo bide zaman geçince.. benim kız sezeryanla doğmuştu.. olursa inş. 2. de öyle olcakk. ve ben daha şimdiden düşünüyorum o sedyeye yatıp ameliyathaneye girişim geliyo gözümün önüne .. korkuyorum sankii... neyse cnmm.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.. sağlıkla... bu duyguları sindire sindire yaşa bence tadını çıkar.. bak sende bişeyanlayamamışsın ben gibi :)))

özbekk.. dualarım seninlecanmm.. sonucu bildir bize ama :)))

balım öyle valla yaa... bak topiğime gidemiyom burda takılıp kaldım... :roflol:

hadi sen topikkurucusu :)) bana noluyo acaba... :roflol: aklım şubatta kaldı galiba.. 14 şubatta doğdum ya.. aklım kaldı... bizimde zamanımız var demekkii..ya üzüldüğüm şey benim mart topiği hayalimde suya düşcek galiba.. baksana hala kırmızılar gelemedi benim... gelsinler de klomene başlayıp ümitleneyim yaa... :Saruboceq:

kızzz yoksa ben bu arada hamiş kalmiim.. düşen bebiş 2 ay adet görmedim.. o arada kalmış...

hihoyyytAllah büyük neden olmasınkiiii..Mucızeler her zaman bizi bulabilirrr hihoyyyt
Benimde kırmızı kartı görmeye 3 gün kaldı.Sonra defolup gidicem buralardansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın güzel hamişler..........
balım inşallah yapışır kalırsın buraya gidemessin 2010 şubat annesi adayı olursun inşallah sende bizler gibi.........

canım inşallah müjdeli haberler verirsin bize.............

fatimacım nereye kadar geldin? nerde takıldın canım

Yaptım sonunda teşekkür ederim canım saol

günaydın kızlar büğün kan vercem dua edin bana

Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

derken gördümki yapmışsın çok güzel olmuş canım hayırlı olsun tickerin

Saol canım benim

Herzaman bekleriz çok güzel şeyler anlatıyorsun, inş senide aramızda görürüz en kısa zamanda

Bendim canım

balım inşallah yapışır kalırsın buraya gidemessin 2010 şubat annesi adayı olursun inşallah sende bizler gibi.........

Günaydın Caneylom

Caneylom boşum boşş.Rabbim rüyamda bile gösterdi bu gecekaydirigubbakcemile3Doktoruma gidiyorum daha adet olmamışım .Kusura bakmayın adet olmadan klomeni içmeden geldim size diyom.Adam bakıyo göbüşş boş sırnaşık şeysırnaşık şey

Camdankalp38 cim sen hangi doktora gidiyorsun canım ben çok methini duyduğum Arzu Yürci hanımdan randevu aldım pazartesi gidicem. 4 hafta 5 günlük olacak keseyi görebilirim inş.

kızlar ben kacar olumlu olumsuz haberleri saat 3 ten sonra veririm sizlere herkes k.i.b dualarınızı bekliyorum herseyin hayırlı neyse o olsun

özbek.. cnm hakkında hayıslısı ne iseöyleolsun cnmm.inş. güzel haberlerle dönersin...

baksurat.. kız senin şubat için ihtimaller tükenmemiş ki daha.. 3 günün var.. hala şubat annesi olma adyısın.. inş. hamişsindir.. yapışıp kalırısn buraya... topiğinin uğurusana da bulaşsın cnımm...

voles.. açık görünüyosun cnmm. yazdında benmi görmedimm.. herkes merakta.. bize iyi haberlerle geldin demi?

herkese günaydın,
fatima inşallah keseyi görürsünüz cnm, ben salı gittiğimde 4+3 tüm ve çok şükür kesem görünmüştü,
özbek güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm
ben de birazdan hastaneye tahlil sonuçlarımı almaya gideceğim inşallah sonuçlar iyi çıkar

o doktorun ultrasonu bozuktur canım hem sen bilmezmisin bre cahiilll:))))) rüyalar tersine çıkarmış bacım... çokça dua et bizde edelim hep beraber canım inşallah bebişin seninledir..........

ayyy evet yaa caneylom haklı balsurat bakarsın rüyan tersine çıkar kaydirigubbakcemile3 (inşallah inşallah )

günaydın kızlar,
dün cvp yazamadığım için üzgünüm.. merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ama çok olumlu şeyler yazamıycam sizlere.. dün biliyosunuz idrara sıkışık olarak doktora gittim.. gidiceğimden dr haberi yoktu ben kalp atışlarını kendime göre görürüz diye gittim ama dr bu ultrasonda görülmez dedi ve eğer için rahat değilse dopplere gir orda detaylı görürsün dedi tabi benim karnım bu esnada hala davul gibi.. dopplere gittim ta ayın 26 sına gün verdi bana 19 una kadar doktor yokmuş falan filan sinirlendim bide bu özel hastane nasıl özelse.. iş yerine döndüm ve lavabıya koştum malum patlamak üzereyim.. lavaboda bi gördümki kanamam olmuş.. çok moralim bozuldu hemen doktoru aradım idrar sıkışıklığından olmuş olabilir dedi sıkıştırmıştır belki dedi.. istirahat etme şansın varmı dedi izin alırım işten dedim... tamam ozaman eve git takip et devam ederse hemen gel dedi.. çok şükür dün 15:30 dan beri gelen bişey yok ama moralim fena bozuk şu an... neyse başınızı ağrıttım.. öpüyorum sizleri..

o doktorun ultrasonu bozuktur canım hem sen bilmezmisin bre cahiilll:))))) rüyalar tersine çıkarmış bacım... çokça dua et bizde edelim hep beraber canım inşallah bebişin seninledir..........
Delüm benimm doğru yaa usgsi bozukk göremedi deli adamkaydirigubbakcemile3.Allah razı olsun canım dualarınız ıcın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey:İnşallahh canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…