bebeg senle ben yapıştık kaldıkk burdaa neden bizi bu kadar çektiki şubat topiğisırnaşık şeysırnaşık şey
balım öyle valla yaa... bak topiğime gidemiyom burda takılıp kaldım... :roflol:
hadi sen topikkurucusu :)) bana noluyo acaba... :roflol: aklım şubatta kaldı galiba.. 14 şubatta doğdum ya.. aklım kaldı... bizimde zamanımız var demekkii..ya üzüldüğüm şey benim mart topiği hayalimde suya düşcek galiba.. baksana hala kırmızılar gelemedi benim... gelsinler de klomene başlayıp ümitleneyim yaa... :Saruboceq:
kızzz yoksa ben bu arada hamiş kalmiim.. düşen bebiş 2 ay adet görmedim.. o arada kalmış...
fatimacım nereye kadar geldin? nerde takıldın canım
günaydın kızlar büğün kan vercem dua edin bana
derken gördümki yapmışsın çok güzel olmuş canım hayırlı olsun tickerin
hele bi 3-4 ay daha geçsin.. o tekmelerini..içinizde gerinmelerini hissedin... yol ortasında karnınız eciş bücüş yamuldukça onu saklamaya çalışın... asıl o duyguların tarifi yokk... o zaman çektiğini tüm bu sıkıntılara değecek emin olunn..
ayy çok konuştum yine... kızlar ben bundan dolayı gelip yazmıyorum birazda.. baksanıza çenem düştü mü cvp veren olmasa da yazıyorumm..:roflol:
neyse ben zayıflama topiğime geçeyim.. ilk buraya geldim daha uğramadım o tarafa.. gün içinde gelirim yine... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. allaha emanet olun...
hıı fatimacım sendin demi.. öyle oluyo cidden .. diyolardı bana sen bunu cahillikte doğurdun bide büyüyünce doğur da gör bakalım...insan korkuyo bide zaman geçince.. benim kız sezeryanla doğmuştu.. olursa inş. 2. de öyle olcakk. ve ben daha şimdiden düşünüyorum o sedyeye yatıp ameliyathaneye girişim geliyo gözümün önüne .. korkuyorum sankii... neyse cnmm.. rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.. sağlıkla... bu duyguları sindire sindire yaşa bence tadını çıkar.. bak sende bişeyanlayamamışsın ben gibi :)))
özbekk.. dualarım seninlecanmm.. sonucu bildir bize ama :)))
günaydın güzel hamişler..........
balım inşallah yapışır kalırsın buraya gidemessin 2010 şubat annesi adayı olursun inşallah sende bizler gibi.........
günaydın güzel hamişler..........
balım inşallah yapışır kalırsın buraya gidemessin 2010 şubat annesi adayı olursun inşallah sende bizler gibi.........
Delüm benimm doğru yaa usgsi bozukk göremedi deli adamkaydirigubbakcemile3.Allah razı olsun canım dualarınız ıcın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:o doktorun ultrasonu bozuktur canım hem sen bilmezmisin bre cahiilll:))))) rüyalar tersine çıkarmış bacım... çokça dua et bizde edelim hep beraber canım inşallah bebişin seninledir..........
:teytey::teytey::teytey:İnşallahh canımmmözbek.. cnm hakkında hayıslısı ne iseöyleolsun cnmm.inş. güzel haberlerle dönersin...
baksurat.. kız senin şubat için ihtimaller tükenmemiş ki daha.. 3 günün var.. hala şubat annesi olma adyısın.. inş. hamişsindir.. yapışıp kalırısn buraya... topiğinin uğurusana da bulaşsın cnımm...
voles.. açık görünüyosun cnmm. yazdında benmi görmedimm.. herkes merakta.. bize iyi haberlerle geldin demi?