slm kızlarr... arada bakmadan edemiyorum valla...yeni hamişleri tebrik ediyorum.. gerçi bazen yazışmalarınızı da okuyorum ama yazmıyorum bişeyy..neyse şimdi bikaç bişey yazmak istiyorum...
meltemşahin... cnmm bursada olduğun için bende fikir ve bilgilerimi paylaşmak isterim.. doğumevi derken zübeyde hanım doğumevi sanırım... eğer öyleyse.. ok. doktorlar daha tecrübeli olabilir ama orası da bozdu bence kalitesini.. önceden zübeyde dedinmi bi ayrıcalığın olurdu..ssk hast. beğenilmezdi.. grçi ben 2003 de kızımı ssk da doğurdum gülin okanda.. gerek dr. gerek hast. çok memnun kaldım.. ama zübeydeye birkaç kez gittim pek ilgi yok.. şu ultrason konusuna gelince de çekirge devlet hast. gidiyorum ben şu an (eski ssk) orda da ultrason dr. odasında değil.. ayrı bölüme gönderiliyo.. orda radyoloji uzmanları çekip veriyo sonucu tekrar dr. götürüp gösteriyosun... ben kızıma hamileyken dr.muayenehanesine gidiyodum ayda 1 ama hastaneye ilaç yazdırmaya gittiğimde ultrasona girmedim pek.. bebiş kıpırdamadığında fln. özel beşyol tıp merkezi var bizim burda(sen nerdesin bilmem ama yakında mutlaka özel tıp merkezi vardır ) oraya gidip ultrasona girmek istediğimi söylüyodum.. ayrıntılı bakıyolar.. cnm. doktor da çok şeker.. hatta düşen bebeğimde gittim yine ,kanamam var diye.. üstten göremedi 4 haftalık olduğundan alttan usg bakıp gördü.. ve 7 tl. almışlardı o zaman... hiç bişey değil yani.. sen bilirsin yine de doktorundan memnun değilsen değiştir derim ben.. amadevlet hast. de yoğunluktan dolayı fazla ilgi aramamak lazım... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..