2010 Şubat Anneleri

volesten haber yok demi kızlar çok merak ettim

aynen ben de bekliyorum. hala yok ses seda.

slm kızlarr... arada bakmadan edemiyorum valla...yeni hamişleri tebrik ediyorum.. gerçi bazen yazışmalarınızı da okuyorum ama yazmıyorum bişeyy..neyse şimdi bikaç bişey yazmak istiyorum...
..

çok ayıp ettin valla bebeg83
ne demek okuyorum ama yazmıyorum..
ne sebeple öyle yapıyorsun?
gel gel... fikir ver, bak ne güzel söylemişsin... gebeliğin şikayetlerinden mutlu olmak lazım diye. düşündüm haklısın.
artık şikayet etmeyeceğim.
bulanıyorum.. ohhhh dicem :)
sıcaklıyorum.. ohhh dicem.. :)
daha bilmiyorum ne olacağını.. oldukça sevinicem sayende.

bakın cidden beni yanlış anlamanızıistemiyorum.. ama şükredin ki bebişleriniz sizinle diyorum... sizin yeriniz de olmak için her gün dua eden kaç kişi varr... rabbim herkesin yüzünü güldürsün..

canım benim, neden yanlış anlayalım.. hangi bi mantıkla böyle laflar ediyorsun sen bacım?
gel hakkatten.. sen de katıl muhabbete.

bakın cidden beni yanlış anlamanızıistemiyorum.. ama şükredin ki bebişleriniz sizinle diyorum... sizin yeriniz de olmak için her gün dua eden kaç kişi varr... rabbim herkesin yüzünü güldürsün..

canım haklısın tabi ben her saniye şükrediyorum inan
ama burda herşey konuşuluyo kızlar paylaşıyo paylaşıyoruz
rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.dr umu çok iyi diyolar ama ultrasona o bakıp ilgilenmedikten sonra ben ne anladımki.dediğin gibi ilgi yok canım.kalabalık olduğu için mecburen öle tabi.ama bende ayrıntılı ultrason için senin dediğin gibi yapayım.yada tamamen özele gitmeyi düşünüyorum.çok teşekkür ederim tekrar...arada senden de yardım alabilirim dimi:)))çünkü çok tecrübesizim:))

demin ocak annelerine bi baktım, ordaki kızlardan biri dedki, senin 1 şubat 2010 :) tarih biraz riskli... ocak annesi de olabilirsin.
haklı valla..
ara sıra oraya da takılsam mı ne...

bebege83 haklısın cnm burda yakınıyoruz ama ben yinede herşeye şükredıyorum varlıgını hissedıyorum hiç olmazsa ALLAH ım tüm isteyenlere nasip etsın ..

oyy güzel annişler günaydın ne güzel duygular bunlar
karnınızda minicik bi varlık
allahım dogurup kucagınıza almak nasip etsin.gecen sene bu zamanlar aynı heycanlar içindeydik bizde ve suan kuzucuklarıımız yanımızda.zırlayıp duuruyorlar.

Günaydınlar sevgili hamişler, nasılsınız bugün, ben gözlerimi zor açıyorum nasıl geçicek böyle bilmiyorum

Arkadaşlar gebelik takip çizelgesini nasıl yapıyorsunuz yardımcı olurmusunuz bende ugraştım ama beceremedim

günaydın kızlarr...
yalelcim çok ayıp ettin yazmışsın ya başta içime oturuyodu tam ama sonra bakıp yazmıyorum fln ohh dedim... ok kızlarr bundan sonrz her girişimde yazıcam bende.. ya diyorum şubat annesi olamıcam ne işim var burda fln ama yazıcam bundan sonra söz..

meltemşahin... canmm yardımcı olabilirsem sevinirim... sonuçta 8 yıllık evliyim.. başımdan 1 doğum,1 düşük geçti.. doğum kontrol hapı,spiral,adet düzensizliği,şimdi de yumurtalık zayıflığı derken ömrüm kadın doğumcularda geçiyo desem doğru vlla...
kaydirigubbakcemile3 sen çekinmeden ne varsa sormak danışmak istediğin yaz ben sana cevaplarım bilgim dahilinde cnmm... burda olmasamdaözelden msj at ben sana cvplarım.... hatta sevinirim yardımcı olabilirsem :))

kızlarr sadece meltem değil herkes için geçerli bu hee... burda olmasamda açık bile olmasam siz özelden yazın bi konu olduğunda ben inş. yardımcı olabileceğim yada bilgim olan birşeyse cvplarım size...
rabbim hepinizin bebişlerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

yaa kızlarr şükredin olmayanları düşünün fln dedim ama inanın kendimi baz alarak değildi sözlerimm. o yüzden yanlış anlamayın demiştim.. allahıma şükür ki 6 yaşında bir kızım var... gerçi 2. bebişi 1 yıldır tutturamadık ama yumurtalıklarda biraz zayıflık varmışşş.. ama doğurganlığımı engelliyen bi durun değil şükür o da... en kısa zamanda bende bebişimin içimde olduğu günleri yaşıcağıma inanıyorum....

dün kimdi adı yok aklımda ama biri yazmıştı 8yaşında bir çocuğu varmışş. bu topikte.. hamilelik ve doğumla ilgili pek bişey hatırlamıyorum diye...inanın bende de aynı.. 20 yaşındaydım kızımı doğurduğumda.. o anki cahillik mi çocukluk mu bilemem ama hafızamda pek bi anım yok.. eşimin hamişken her akşam göbişimi kremlemesinin dışında kaydirigubbakcemile3

şimdi yaş oldu 26.. bende 30 a varmadan bi tane daha yavrum olsun ve düşünceler oturmuş,aklım yerine gelmişken kaydirigubbakcemile3 bi tane daha doğurayım diyorum.. rabbim inş. çok bekletmeden kavuşturur benide meleğime..

tabi ki şikayette ediceksiniz... burası paylaşım için sonuçta... her sıkıntı, üzüntü, sevinci paylaşmak,için burda herkes... ben bile şükrediyorum halime ne sebeplerden dolayı hamileliği hiç yaşayamayan ve yaşayamıcak olan bayanlar var.. rabbime bin şükür ki o duyguyu yaşattı bana ve kızımı gönderdi.. şimdi de duam ona bir kardeş göndermesi :Saruboceq:

Bendim canım 8 yaşında oğlum var ama gerçekten hiçbirşey hatırlamıyorum, sanki bu duyguları ilk yaşıyorum

hele bi 3-4 ay daha geçsin.. o tekmelerini..içinizde gerinmelerini hissedin... yol ortasında karnınız eciş bücüş yamuldukça onu saklamaya çalışın... asıl o duyguların tarifi yokk... o zaman çektiğini tüm bu sıkıntılara değecek emin olunn..

ayy çok konuştum yine... kızlar ben bundan dolayı gelip yazmıyorum birazda.. baksanıza çenem düştü mü cvp veren olmasa da yazıyorumm.. :roflol:
neyse ben zayıflama topiğime geçeyim.. ilk buraya geldim daha uğramadım o tarafa.. gün içinde gelirim yine... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…