2010 Şubat Anneleri

voles canım çok üzüldüm umarım devam etmez kanaman. moralini yüksek tut canım ve dinlen. sadece dinlen tuvalet dışında kalkma ayağa.

voles cnm hiç moralini bozma doktorun haklı bence o kadar idrar sıkışıklığından sonra olabilir yani, benim de salı sabahı biraz lekelenmem olmuştu ben de korkumdan işyerinden izin aldım iyice dinleneyim diye, şükür o günden beri tekrar olmadı, sen de bence izin alabiliyorsan bi kaç gün işe gitme ve dinlen
Rabbim inşallah bebişlerimizi korur

Camdankalp38 cim sen hangi doktora gidiyorsun canım ben çok methini duyduğum Arzu Yürci hanımdan randevu aldım pazartesi gidicem. 4 hafta 5 günlük olacak keseyi görebilirim inş.

ben ilk olarak hümada alper beye gittim ama pek sevmedim arzu hanıma gidicem yarın inş bide onu deneyelim bakalım...arzu hanımın hastasıda pek çok yaa odasının önü hamile kaynıyo kaydirigubbakcemile3

voles canım çok üzüldüm umarım devam etmez kanaman. moralini yüksek tut canım ve dinlen. sadece dinlen tuvalet dışında kalkma ayağa.

sağol canım çok şükür dünden beri tekrarlamadı çalışıyorum zaten dün bütün çğleden sonra yoktum bugün mecbur işe geldim (sonuçta babamın işi değil) ama koltuğun arkasını biraz yatırdım, yatar gibi oturuyorum koltukta... senin için önemli olan özel olan şeyler başkaları içi sıradan ve basit olabiliyor anlamalarını beklemiyorum beni.. off çok sıkkınım ya allahım duymak istemeyeceğim şeyler yaşatmasın inş. hiçbirimize yaşatmasın...

Voles canım çok geçmiş olsunn.Devamlı yat istirahat ett.Allahın izniyle bir daha olmucak lekelenmen..Allaha emanett ol bebeğinle beraber duaalrım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fifa1415 sağol canım allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah sende dikkat et canım kendine... şu riskli dönemi bi atlatsaydık hayırlısıyla bi ohhh demek istiyorum artık sürekli yüreğim ağzımda..

voles.. cnmm hiiçç moralini bozma ki bebişin de etkilenmesin... dünden beri de gelmemiş bak bişey.. inşallah da gelmez bi daha.. sen bol bol dinlen cnmm... özel hastanede 15 gün sonraya randevu veriyolar hee.. demekki devlette doğuma yakına verceklermiş :)))

fifa ..kızz .. ben herkesten önce atladım şubat topiğine yer tutayım dedim ama diskalifiye oldum burdan.. hamiş değilmişim.. cnmm. gerçi daha kırmızı kartıda göremedim ama neyse gidemiyom burdan işte... :))))))))

Voles canım çok geçmiş olsunn.Devamlı yat istirahat ett.Allahın izniyle bir daha olmucak lekelenmen..Allaha emanett ol bebeğinle beraber duaalrım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım benim.. kızlar iyiki varsınız walla şu an bu moralimin üstüne sizlerle konuşmak o kadar iyi geldi ki zor tutuyorum kendimi ağlamamak için hepinizden allah razı olsun..

voles canım rabbim korusun bebeğini moralini bozma canım inşallah devam etmez.......

VOLES herşey çok güzel olacak hepimiz için...ben çok inanıyorum...allah seni ve bebeğini korusun tatlım

amin canım benim hepimizin bebeğini korusun inşallah... Bu dünyada yiyecek kısmetleri varsa hepsi dünyaya gelir hayırlısıyla...

voles canım rabbim korusun bebeğini moralini bozma canım inşallah devam etmez.......

inşallah canım şu an için benimde tek duam bu allahım verdiği bu mutluluğu yarıda bırakmasın inş. tamamına erdirsin hayırlısıyla..

demin ocak annelerine bi baktım, ordaki kızlardan biri dedki, senin 1 şubat 2010 :) tarih biraz riskli... ocak annesi de olabilirsin.
haklı valla..
ara sıra oraya da takılsam mı ne...
aynen canım benimde 1 şubata geliyo doğum tarihim hesaplara göre napsak orayada uğrayalım arada kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar,
dün cvp yazamadığım için üzgünüm.. merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederim ama çok olumlu şeyler yazamıycam sizlere.. dün biliyosunuz idrara sıkışık olarak doktora gittim.. gidiceğimden dr haberi yoktu ben kalp atışlarını kendime göre görürüz diye gittim ama dr bu ultrasonda görülmez dedi ve eğer için rahat değilse dopplere gir orda detaylı görürsün dedi tabi benim karnım bu esnada hala davul gibi.. dopplere gittim ta ayın 26 sına gün verdi bana 19 una kadar doktor yokmuş falan filan sinirlendim bide bu özel hastane nasıl özelse.. iş yerine döndüm ve lavabıya koştum malum patlamak üzereyim.. lavaboda bi gördümki kanamam olmuş.. çok moralim bozuldu hemen doktoru aradım idrar sıkışıklığından olmuş olabilir dedi sıkıştırmıştır belki dedi.. istirahat etme şansın varmı dedi izin alırım işten dedim... tamam ozaman eve git takip et devam ederse hemen gel dedi.. çok şükür dün 15:30 dan beri gelen bişey yok ama moralim fena bozuk şu an... neyse başınızı ağrıttım.. öpüyorum sizleri..

ay canımbenim çok üzüldüm ya ben dedim dün idrara sıkışık gidiliyomuş diye şimdi onada üzüldüm dediğime off
belki çok ümitle gittin diye birden çok stres mi yaptın kalp atışlarını ileri tarihe attılar diye bide ayakta çok fazla kalmamaya çalış yattın zaman başına minder koyma ayaklarını havaya kaldır çok iyi geliyo canım rabbim inşallah mutluluklarımızı yarım bırakmaz hep dua ediyorum inşallah kazasız sprunsuz atlatırız şu 9 ayı(AMİNNNN)

selam kızlar nasılız bugün?
bugün doktora gidicez kalp atışları için inşallah bi sorun çıkmaz çok heyecalıyım vede tedirginim lütfen dualarınızı eksik etmeyin

aynen canım benimde 1 şubata geliyo doğum tarihim
ay canımbenim çok üzüldüm ya ben dedim dün idrara sıkışık gidiliyomuş diye şimdi onada üzüldüm dediğime off
belki çok ümitle gittin diye birden çok stres mi yaptın kalp atışlarını ileri tarihe attılar diye bide ayakta çok fazla kalmamaya çalış yattın zaman başına minder koyma ayaklarını havaya kaldır çok iyi geliyo canım rabbim inşallah mutluluklarımızı yarım bırakmaz hep dua ediyorum inşallah kazasız sprunsuz atlatırız şu 9 ayı(AMİNNNN)

sağol canım inşallah senin görüşmen iyi geçer güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var öpüyorum

X