fatım ama dr.lar 12. haftaya kadar bebek sizden besin almaz dıyorlar daha ben başlamadım cevıze falan sonra sivilcelerle başım derde giriyor:)
kızlar bugun kendımde bişi keşfettım gece süt içersem sabaha kesinkez bulantım oluyor ve çıkarıyorum bir arkadaşıma dr. demişde ben inanmamıştım ... tabi her bünyeye göre değişir.. sütü çıkarıyorum artık bir kaç gün hayatımdan napıyım !
voless hadi güzel haberlerını beklıyoruz?
ateş basmazmı cnm yanıyorumben menopozlu kadınlar gibi oldum hamiş oldugumuz için ateşimiz yüksek birde havalar sıcak bende şimdi çıktım duştan ii geldı ...
hayır güzelim seni yanlış anlamadım..
ben kafa karıştırmak istemedim, o sebeple kapadım konuyu :) senle alakası yok.
sevindim canım ya üzülürüm yoksa
yiyelim de... bugün çok pis midem kalkık. sabah 3-4 parça patates yedim (fırında pişirmiştim), 1 kibrit kutusu peynir.. o kadar.
az evvel, zorla 1 tabak yemek yedim. çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kaldı o yemek midemde.
öffff
ben süt içemiyorum birkaç gündür. içim içimi yiyor. hatta şu anda süt içtiğimi düşününce de midem kalkıyor.
nasıl olcak bu işler böyle?
kızlar ard arda alıntı yapıp yorumluyorsunuz ya ben yapamadım yardım edermisiniz?
Ben 8 yıllık evliyim, bu kısmet olursa 2.çocuğum olacak 8 yaşına girecek bir oğlum var (ama inanın hamilelikle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum ) ilkinde evliliğimin 3.ayında hamile kaldım hiç üzülmedim çok istiyordum şimdide çok istiyorum bundan önce düşük yaptım ne kadar üzüldüm anlatamam, seninkisi psikolojik olabilir canım mutlu olmaya çalış çok güzel bir duygu
valla canım ya menopozlu bayanlar gibi olduk resmen pıtır pıtır ter döküyorumateş basmazmı cnm yanıyorumben menopozlu kadınlar gibi oldum hamiş oldugumuz için ateşimiz yüksek birde havalar sıcak bende şimdi çıktım duştan ii geldı ...
kızlar sizdede bu hamilelik psikolojisi var mı?ben daha 1yıllık evliyim ve başlarda çok istedim bebeği.şimdide çok istiyorum onu ama acaba erkenmiydi gibi düşüncelerle çok mutsuz oluyorum.bunalıyorum.bazende çok mutlu oluyorum.ilk öğrendiğimde hatta ben sevinemedim bile nedense.anlam veremiyorum.hamilelik psikolojisi midir acaba.sizde bunu yaşayanlar var mı.sizi çok mutlu görüyorum gerçi.rabbimde hiç bozmasın inşallah...birde nekadarlık evlisiniz?
çok sıcak yaa bayılıcam nerdeyse içimden ateş püskürüyo sanki
çok sıcak yaa bayılıcam nerdeyse içimden ateş püskürüyo sanki
anlayamadım ben caneylom'cum.
5+2 iken gittin, göremediniz. 2 hafta sonra çağırdı.
doğru mu anladım? bu da haftaya cuma olacak.. değil mi?
ben not alıyorum da defterime.. kimler ne zaman kalp atışı duyuyor diye.. o yüzden sordum detaylı olarak :)
aynen canım ya 2gündür maf oldum bende bu sıcaklardan
duşta fayda etmiyo sanki
yalelcim canım benim tüp bebekya keseyi gördüm ama çok küçük olduğundan tekmi ikizmi ayıramıyorum dedi doktor yani onu söyleyecek haftaya cuma günü inşallah belki o gün kalp atışı alırız diye umut ediyorum 6+6 olcak inşallah o güne ben gene söylerim canım o gün gelince olanları inşallah ..........
kızlar mrb. ben bu aralar pek takılamıyorum, işler acayip yoğun.sadece sizin yazdıklarınızı okuyorum, bir de yeni gelenlere bakıyorum, listeyi güncel tutmak için. Yeni hamileleri de tebrik ediyorum bu arada.
yalelcim ve camdankalp teşekkür ederim canlarım, sorduğunuz için. buradakileri okuyorum aynı sıkıntılar bende de var. bulantı, halsizlik, sütten yumurtadan tiksinme...öyle böyle atlatıcaz inş hep birlikte.
selam kızlar