2010 Şubat Anneleri

kızlar bende 5+2 iken gittim doktora var ama çok küçük iki haftaya tekrar gel dedi karından baktı erkendi biraz galiba ondan anlıyamadı sanırım neyse hayrlısı haftaya cuma gitcem o zaman anlarız tam anlamıyla belki kalp atışınıda alırız 6+6 oluyo o zamana kadar inşallah allah nasip ederse ..........

ilaç dediğin şey folik asit içeren tabletler canım. solgarınki de folik asit içeriyor diyorsun fark ne anlamadım

fark şu aslında denizkızılcım, gerçi kafa karıştırmak hiç istemem ama..
beslenme destek ürünleri, organiktir-içeriğinde dozaj arttırıcı, vb.. bazı kimyasallar bulunmaz.
diğerleri ilaçtır, vitamin... flan dediklerimizin hepsi ilaçtır. içinde hiçbir kimyasal olmazsa bile, en azından dozaj arttırıcı vardır. bu da kimyasaldır.
renklendirici, koku verici, vb.. bisürü şeyler yani.

etmiş evet. hakkını verki, sen de fazlasını alasın :roflol:

Kafam karıştı şimdi, bana kadın doğumcu folik plus içerken bırak folbiol iç daha iyi demişti, herkes farklı şeyler söylüyor kafa karıştırıyor

canım benim, çok pardon. ben bu konuyu hemen şu anda kapatıyorum.
kimsenin kafasını karıştırmak istemem asla.
doktorunuz ne diyorsa, o şekilde devam edin arkadaşlar.

anlayamadım ben caneylom'cum.
5+2 iken gittin, göremediniz. 2 hafta sonra çağırdı.

doğru mu anladım? bu da haftaya cuma olacak.. değil mi?

ben not alıyorum da defterime.. kimler ne zaman kalp atışı duyuyor diye.. o yüzden sordum detaylı olarak :)

bence de konu kapansa çok iyi olur sonuçta yalelin düşüncesi sadece kendi yorumu ayrıca beslenme destek ürünleri dediğimiz şeylerin ne kadar organik ve katkısız olduğuda şüpheli. biz yine doktorlarımızın tavsiyelerinden şaşmayalım

evet canım, kapatalım. kimsenin kafası bulanmasın

fakaaaaattt midesi bulananlar için, bakın ne diyorlar...

Gebeliğin bu erken dönemlerinde varolan bulantılardan en az etkilenmek için:

Sabah yataktan kalkmadan önce kraker ya da bisküvi gibi gıda maddelerinden birkaç adet atıştırın ve bunları yedikten sonra yataktan kalkın.
Günlük öğününüzü üç öğünde değil, beş ya da altıya bölerek alın.
Sıvıları yemekler arasında alın. Yemekler esnasında fazla sıvı alarak midenizi doldurmayın.
Midenize ve bağırsaklarınıza dokunan yiyeceklerden uzak durun.

canım benim, çok pardon. ben bu konuyu hemen şu anda kapatıyorum.
kimsenin kafasını karıştırmak istemem asla.
doktorunuz ne diyorsa, o şekilde devam edin arkadaşlar.

Yanlış anlamadın inş. Yalelcim, ben seni kastetmemiştim doktorlar farklı farklı şeyler söylüyor demek istedim.

Çok güzel bilgiler bende de hafif hafif bulantı başladı gibi

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||hayal2626| | | | |
2||ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3||beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4||yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5||anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) :hooray:|
6||yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7||zetu|30|30 nisan
8||selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm hihoyyyt|
9||sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10||camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11||denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|keseyi gördü.. 5.5 mm hihoyyyt
12||guide|
13||voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14||loveli||27 nisan|1 şubat|||
15||haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt
16||fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü hihoyyyt
17||zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18||derinderen
19||fatima38||13 mayıs|17 subat|
20||meltemsahin|||||keseyi gördü.. 27 mm hihoyyyt
21||fifa1415|||||keseyi gördü..hihoyyyt
22||caneylom||2 mayıs
23||hulen

Umutlu listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2||connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3||laluz24z|
4||arub||21 mayıs|25 şubat|

yaren_h canım sen nasılsın? bi görünüyorsun bi kayboluyorsun...
ne alemdesin?

Yalelcim beni yanlış anlamadın değil mi, ben doktorları kastetmiştim , hepsi farklı şeyler söylüyor diye...

Ben ceviz badem fındık yiyorum, ceviz bu dönemde zeka gelişimi için çok faydalıymış..

cnm bildigim kadarılya 20mm olunca bebek görünebiliyor dr. pek ilgilenmemiş anlaşılan benım dün 15mm dıydı pazrtesi çagırdı dr. bebeği gördü ama 1mm kadar dedi.. içini ferah tut cnm benım .. her dr. bir olmuyor.

off kızlar siizide ateş basıyo mu ya
ben çok kötü oluyorum bayılcak gibi bi duşa giriyim en iyisi görüşürüz

fatım ama dr.lar 12. haftaya kadar bebek sizden besin almaz dıyorlar daha ben başlamadım cevıze falan sonra sivilcelerle başım derde giriyor:)
kızlar bugun kendımde bişi keşfettım gece süt içersem sabaha kesinkez bulantım oluyor ve çıkarıyorum bir arkadaşıma dr. demişde ben inanmamıştım ... tabi her bünyeye göre değişir.. sütü çıkarıyorum artık bir kaç gün hayatımdan napıyım !

voless hadi güzel haberlerını beklıyoruz?

ateş basmazmı cnm yanıyorumben menopozlu kadınlar gibi oldum hamiş oldugumuz için ateşimiz yüksek birde havalar sıcak bende şimdi çıktım duştan ii geldı ...

Yalelcim beni yanlış anlamadın değil mi, ben doktorları kastetmiştim , hepsi farklı şeyler söylüyor diye...

hayır güzelim seni yanlış anlamadım..

ben kafa karıştırmak istemedim, o sebeple kapadım konuyu :) senle alakası yok.

Ben ceviz badem fındık yiyorum, ceviz bu dönemde zeka gelişimi için çok faydalıymış..

yiyelim de... bugün çok pis midem kalkık. sabah 3-4 parça patates yedim (fırında pişirmiştim), 1 kibrit kutusu peynir.. o kadar.
az evvel, zorla 1 tabak yemek yedim. çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kaldı o yemek midemde.

öffff

ben süt içemiyorum birkaç gündür. içim içimi yiyor. hatta şu anda süt içtiğimi düşününce de midem kalkıyor.
nasıl olcak bu işler böyle?

saol canım.ilgilenmediler malesef.ama cuma dr uma sonucu götürcem belki ozaman o dinletir.hayırlısı artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…