ilaç dediğin şey folik asit içeren tabletler canım. solgarınki de folik asit içeriyor diyorsun fark ne anlamadım
ben anneler gününde değilde
bebişimiz olduğunu öğrendimiz günün ertesi günü aldım canım
ama şimdi bizede farz oldu tabi almak
ne yapsak ki acaba??
gerçi ben ona en süprizi yaptım ama neyse hak ediyo acamcağız Şeniz
Kafam karıştı şimdi, bana kadın doğumcu folik plus içerken bırak folbiol iç daha iyi demişti, herkes farklı şeyler söylüyor kafa karıştırıyor
kızlar bende 5+2 iken gittim doktora var ama çok küçük iki haftaya tekrar gel dedi karından baktı erkendi biraz galiba ondan anlıyamadı sanırım neyse hayrlısı haftaya cuma gitcem o zaman anlarız tam anlamıyla belki kalp atışınıda alırız 6+6 oluyo o zamana kadar inşallah allah nasip ederse ..........
bence de konu kapansa çok iyi olur sonuçta yalelin düşüncesi sadece kendi yorumu ayrıca beslenme destek ürünleri dediğimiz şeylerin ne kadar organik ve katkısız olduğuda şüpheli. biz yine doktorlarımızın tavsiyelerinden şaşmayalım
canım benim, çok pardon. ben bu konuyu hemen şu anda kapatıyorum.
kimsenin kafasını karıştırmak istemem asla.
doktorunuz ne diyorsa, o şekilde devam edin arkadaşlar.
evet canım, kapatalım. kimsenin kafası bulanmasın
fakaaaaattt midesi bulananlar için, bakın ne diyorlar...
Gebeliğin bu erken dönemlerinde varolan bulantılardan en az etkilenmek için:
Sabah yataktan kalkmadan önce kraker ya da bisküvi gibi gıda maddelerinden birkaç adet atıştırın ve bunları yedikten sonra yataktan kalkın.
Günlük öğününüzü üç öğünde değil, beş ya da altıya bölerek alın.
Sıvıları yemekler arasında alın. Yemekler esnasında fazla sıvı alarak midenizi doldurmayın.
Midenize ve bağırsaklarınıza dokunan yiyeceklerden uzak durun.
Hamiş listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||hayal2626| | | | |
2||ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3||beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4||yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5||anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) :hooray:|
6||yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7||zetu|30|30 nisan
8||selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm hihoyyyt|
9||sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10||camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11||denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|keseyi gördü.. 5.5 mm hihoyyyt
12||guide|
13||voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14||loveli||27 nisan|1 şubat|||
15||haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt
16||fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü hihoyyyt
17||zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18||derinderen
19||fatima38||13 mayıs|17 subat|
20||meltemsahin|||||keseyi gördü.. 27 mm hihoyyyt
21||fifa1415|||||keseyi gördü..hihoyyyt
22||caneylom||2 mayıs
23||hulen
Umutlu listemiz
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2||connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3||laluz24z|
4||arub||21 mayıs|25 şubat|
meraba kızlar.bende bugün gittim dra.tam altı haftalık oldu benimn hesaplarıma göre ama sonuçta 7hafta yazıyo.anlayamadım.bide kızlar kese 27mm miş.bi bilginiz var mı bu konuda.malesef hiç ilgilenmedikleri için size soruyorum kızlar.bu haftada kalp atışlarınıda duyabilirsiniz denilmişti ama malesef kalp atışlarını bile duymadım.kızlar siz özelemi gidiyorsunuz.ben doğumevine gitmiştim ve birdaha gitmeyi düşünmüyorum.yardımlarınıszı bekliyorum:) lütfen budefada beni görmezden gelmeyin olur mu:)))
Yalelcim beni yanlış anlamadın değil mi, ben doktorları kastetmiştim , hepsi farklı şeyler söylüyor diye...
Ben ceviz badem fındık yiyorum, ceviz bu dönemde zeka gelişimi için çok faydalıymış..
cnm bildigim kadarılya 20mm olunca bebek görünebiliyor dr. pek ilgilenmemiş anlaşılan benım dün 15mm dıydı pazrtesi çagırdı dr. bebeği gördü ama 1mm kadar dedi.. içini ferah tut cnm benım .. her dr. bir olmuyor.