2010 Şubat Anneleri

fatım ama dr.lar 12. haftaya kadar bebek sizden besin almaz dıyorlar daha ben başlamadım cevıze falan sonra sivilcelerle başım derde giriyor:)
kızlar bugun kendımde bişi keşfettım gece süt içersem sabaha kesinkez bulantım oluyor ve çıkarıyorum bir arkadaşıma dr. demişde ben inanmamıştım ... tabi her bünyeye göre değişir.. sütü çıkarıyorum artık bir kaç gün hayatımdan napıyım !

voless hadi güzel haberlerını beklıyoruz?

Gerçekten mi? şaşırdım bende çok yemiyeyim o halde şimdiden kilo almak istemiyorum, pazartesi doktora gidincede tekrar sorar ögrenirim iyice

ateş basmazmı cnm yanıyorumben menopozlu kadınlar gibi oldum hamiş oldugumuz için ateşimiz yüksek birde havalar sıcak bende şimdi çıktım duştan ii geldı ...

bende bugün çok bunalıyorum, başım dönüyor agrıyor, midemde hafif bulantı var, ve uykum varrr

hayır güzelim seni yanlış anlamadım..

ben kafa karıştırmak istemedim, o sebeple kapadım konuyu :) senle alakası yok.

sevindim canım ya üzülürüm yoksa

yiyelim de... bugün çok pis midem kalkık. sabah 3-4 parça patates yedim (fırında pişirmiştim), 1 kibrit kutusu peynir.. o kadar.
az evvel, zorla 1 tabak yemek yedim. çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kaldı o yemek midemde.

öffff

ben süt içemiyorum birkaç gündür. içim içimi yiyor. hatta şu anda süt içtiğimi düşününce de midem kalkıyor.
nasıl olcak bu işler böyle?

ben daha henüz yeme sıkıntısı çekmiyorum erken sanırım

kızlar ard arda alıntı yapıp yorumluyorsunuz ya ben yapamadım yardım edermisiniz?

mesajların altında altın yap var birde yanında mo var gördün mü canım alıntı yapmak istediğin mesajın altında ki mo yazan yere basarsan en son alıntı yapa tıklarsan olur

kızlar sizdede bu hamilelik psikolojisi var mı?ben daha 1yıllık evliyim ve başlarda çok istedim bebeği.şimdide çok istiyorum onu ama acaba erkenmiydi gibi düşüncelerle çok mutsuz oluyorum.bunalıyorum.bazende çok mutlu oluyorum.ilk öğrendiğimde hatta ben sevinemedim bile nedense.anlam veremiyorum.hamilelik psikolojisi midir acaba.sizde bunu yaşayanlar var mı.sizi çok mutlu görüyorum gerçi.rabbimde hiç bozmasın inşallah...birde nekadarlık evlisiniz?

Ben 8 yıllık evliyim, bu kısmet olursa 2.çocuğum olacak 8 yaşına girecek bir oğlum var (ama inanın hamilelikle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum ) ilkinde evliliğimin 3.ayında hamile kaldım hiç üzülmedim çok istiyordum şimdide çok istiyorum bundan önce düşük yaptım ne kadar üzüldüm anlatamam, seninkisi psikolojik olabilir canım mutlu olmaya çalış çok güzel bir duygu

Ben 8 yıllık evliyim, bu kısmet olursa 2.çocuğum olacak 8 yaşına girecek bir oğlum var (ama inanın hamilelikle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum ) ilkinde evliliğimin 3.ayında hamile kaldım hiç üzülmedim çok istiyordum şimdide çok istiyorum bundan önce düşük yaptım ne kadar üzüldüm anlatamam, seninkisi psikolojik olabilir canım mutlu olmaya çalış çok güzel bir duygu

teşekkür ederim canım.evet ya galiba psikolojik.bende çok sitedim başlarda ama daha sonra erteleme kararı almıştım.allahın sevgili kuluymuşum şükretmem lazım.ilk denemede oldu sayılıır.bide sınavım vardı daha.onun için kafama takıyorum galiba.inşallah bende sizler gibi çok mutlu olurum...

ateş basmazmı cnm yanıyorumben menopozlu kadınlar gibi oldum hamiş oldugumuz için ateşimiz yüksek birde havalar sıcak bende şimdi çıktım duştan ii geldı ...
valla canım ya menopozlu bayanlar gibi olduk resmen pıtır pıtır ter döküyorum
açıyorum camı biraz sonrada şifayı kapıcam diye korkuyorum
Allah yardımcımız olsun neyseki doğum kışa gelicek :CüvCüv:

kızlar sizdede bu hamilelik psikolojisi var mı?ben daha 1yıllık evliyim ve başlarda çok istedim bebeği.şimdide çok istiyorum onu ama acaba erkenmiydi gibi düşüncelerle çok mutsuz oluyorum.bunalıyorum.bazende çok mutlu oluyorum.ilk öğrendiğimde hatta ben sevinemedim bile nedense.anlam veremiyorum.hamilelik psikolojisi midir acaba.sizde bunu yaşayanlar var mı.sizi çok mutlu görüyorum gerçi.rabbimde hiç bozmasın inşallah...birde nekadarlık evlisiniz?

canım olabilir tabi ama şükretmelisin ki rabbim aratmadan nasip etti sana bu en güzel duyguyu genç anne olmak çok güzel bence opuyorumnanaktan

canım olabilir tabi ama şükretmelisin ki rabbim aratmadan nasip etti sana bu en güzel duyguyu genç anne olmak çok güzel bence opuyorumnanaktan [/QUOTE]

saol canım.haklısın.şükrediyorum tabi ama bu düşüncelerdende bazaen kurtulamıyorum.belki zamanla olcaktır.onun kıpırtılarını duyunca hissedince değişirim belki...

saol canım.haklısın.şükrediyorum tabi ama bu düşüncelerdende bazaen kurtulamıyorum.belki zamanla olcaktır.onun kıpırtılarını duyunca hissedince değişirim belki...[/QUOTE]
tabi canım hele bi tekmeleye başlasınlar nasıl bişey en çok onu merak ediyorum ben
çok sıcak yaa bayılıcam nerdeyse içimden ateş püskürüyo sanki

aynen canım ya 2gündür maf oldum bende bu sıcaklardan
duşta fayda etmiyo sanki

anlayamadım ben caneylom'cum.
5+2 iken gittin, göremediniz. 2 hafta sonra çağırdı.

doğru mu anladım? bu da haftaya cuma olacak.. değil mi?

ben not alıyorum da defterime.. kimler ne zaman kalp atışı duyuyor diye.. o yüzden sordum detaylı olarak :)

yalelcim canım benim tüp bebekya keseyi gördüm ama çok küçük olduğundan tekmi ikizmi ayıramıyorum dedi doktor yani onu söyleyecek haftaya cuma günü inşallah belki o gün kalp atışı alırız diye umut ediyorum 6+6 olcak inşallah o güne ben gene söylerim canım o gün gelince olanları inşallah ..........

kızlar mrb. ben bu aralar pek takılamıyorum, işler acayip yoğun.sadece sizin yazdıklarınızı okuyorum, bir de yeni gelenlere bakıyorum, listeyi güncel tutmak için. Yeni hamileleri de tebrik ediyorum bu arada.

yalelcim ve camdankalp teşekkür ederim canlarım, sorduğunuz için. buradakileri okuyorum aynı sıkıntılar bende de var. bulantı, halsizlik, sütten yumurtadan tiksinme...öyle böyle atlatıcaz inş hep birlikte.

Son düzenleme:
yalelcim canım benim tüp bebekya keseyi gördüm ama çok küçük olduğundan tekmi ikizmi ayıramıyorum dedi doktor yani onu söyleyecek haftaya cuma günü inşallah belki o gün kalp atışı alırız diye umut ediyorum 6+6 olcak inşallah o güne ben gene söylerim canım o gün gelince olanları inşallah ..........

hmm ok. ben o ayrıntıyı kaçırmışım canım.
hayırlısı bakalım, bak ben de çok merak ettim şimdi.
bizim topikte de bir ikiz mi olacak acaba :))

kızlar mrb. ben bu aralar pek takılamıyorum, işler acayip yoğun.sadece sizin yazdıklarınızı okuyorum, bir de yeni gelenlere bakıyorum, listeyi güncel tutmak için. Yeni hamileleri de tebrik ediyorum bu arada.

yalelcim ve camdankalp teşekkür ederim canlarım, sorduğunuz için. buradakileri okuyorum aynı sıkıntılar bende de var. bulantı, halsizlik, sütten yumurtadan tiksinme...öyle böyle atlatıcaz inş hep birlikte.

aynen, atlatıcaz ve bugünlerimizi çok arayacağız.. benden söylemesi :)

selam ozbek

slm kızlarr... arada bakmadan edemiyorum valla...yeni hamişleri tebrik ediyorum.. gerçi bazen yazışmalarınızı da okuyorum ama yazmıyorum bişeyy..neyse şimdi bikaç bişey yazmak istiyorum...

meltemşahin... cnmm bursada olduğun için bende fikir ve bilgilerimi paylaşmak isterim.. doğumevi derken zübeyde hanım doğumevi sanırım... eğer öyleyse.. ok. doktorlar daha tecrübeli olabilir ama orası da bozdu bence kalitesini.. önceden zübeyde dedinmi bi ayrıcalığın olurdu..ssk hast. beğenilmezdi.. grçi ben 2003 de kızımı ssk da doğurdum gülin okanda.. gerek dr. gerek hast. çok memnun kaldım.. ama zübeydeye birkaç kez gittim pek ilgi yok.. şu ultrason konusuna gelince de çekirge devlet hast. gidiyorum ben şu an (eski ssk) orda da ultrason dr. odasında değil.. ayrı bölüme gönderiliyo.. orda radyoloji uzmanları çekip veriyo sonucu tekrar dr. götürüp gösteriyosun... ben kızıma hamileyken dr.muayenehanesine gidiyodum ayda 1 ama hastaneye ilaç yazdırmaya gittiğimde ultrasona girmedim pek.. bebiş kıpırdamadığında fln. özel beşyol tıp merkezi var bizim burda(sen nerdesin bilmem ama yakında mutlaka özel tıp merkezi vardır ) oraya gidip ultrasona girmek istediğimi söylüyodum.. ayrıntılı bakıyolar.. cnm. doktor da çok şeker.. hatta düşen bebeğimde gittim yine ,kanamam var diye.. üstten göremedi 4 haftalık olduğundan alttan usg bakıp gördü.. ve 7 tl. almışlardı o zaman... hiç bişey değil yani.. sen bilirsin yine de doktorundan memnun değilsen değiştir derim ben.. amadevlet hast. de yoğunluktan dolayı fazla ilgi aramamak lazım... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

kızlarr bide bişey dicem ama beni yanlış anlamayın ama ok..

ben şu an hamile olsam.. mafoldumben midem bulansa şükrederim ki hamileyim ve ne güzel midem bulanıyo diye.. başım dönsede aynı... sıcaklasam da aynıı... mafoldumben insanız illeşikayet etcez ama düşününilerde bu hallerinizi arıcaksınız... bebişler gelipde uykusuz herr gecee başlayıncaa.. diceksiniz ki amaann midem bulansaydı da içimde olsaydıı :)))

hem sıcaklardan şikayet ediyonuz daa benden size bi bilgi daha.. inanın çok şanslısınız .. neden.. ilk aylarınızı yazın geçirceksiniz..inanın 6-7-8-9 ayları bu sıcakta atlatmak bi felaket oluyoo.. benim duştan çıkamayan 8 aylık hamile ark. vardı...

inş. bebişlerinizi sağlıklakucağınıza alırsınız... rabbim benim gibi isteyenlere de bekletmeden göndersin sağlıklı uzun ömürlü meleklerini :Saruboceq:

bakın cidden beni yanlış anlamanızıistemiyorum.. ama şükredin ki bebişleriniz sizinle diyorum... sizin yeriniz de olmak için her gün dua eden kaç kişi varr... rabbim herkesin yüzünü güldürsün..

X