- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 47
fatım ama dr.lar 12. haftaya kadar bebek sizden besin almaz dıyorlar daha ben başlamadım cevıze falan sonra sivilcelerle başım derde giriyor:)
kızlar bugun kendımde bişi keşfettım gece süt içersem sabaha kesinkez bulantım oluyor ve çıkarıyorum bir arkadaşıma dr. demişde ben inanmamıştım ... tabi her bünyeye göre değişir.. sütü çıkarıyorum artık bir kaç gün hayatımdan napıyım !
voless hadi güzel haberlerını beklıyoruz?
Gerçekten mi? şaşırdım bende çok yemiyeyim o halde şimdiden kilo almak istemiyorum, pazartesi doktora gidincede tekrar sorar ögrenirim iyice
ateş basmazmı cnm yanıyorumben menopozlu kadınlar gibi oldum hamiş oldugumuz için ateşimiz yüksek birde havalar sıcak bende şimdi çıktım duştan ii geldı ...
bende bugün çok bunalıyorum, başım dönüyor agrıyor, midemde hafif bulantı var, ve uykum varrr
hayır güzelim seni yanlış anlamadım..
ben kafa karıştırmak istemedim, o sebeple kapadım konuyu :) senle alakası yok.
sevindim canım ya üzülürüm yoksa
yiyelim de... bugün çok pis midem kalkık. sabah 3-4 parça patates yedim (fırında pişirmiştim), 1 kibrit kutusu peynir.. o kadar.
az evvel, zorla 1 tabak yemek yedim. çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kaldı o yemek midemde.
öffff
ben süt içemiyorum birkaç gündür. içim içimi yiyor. hatta şu anda süt içtiğimi düşününce de midem kalkıyor.
nasıl olcak bu işler böyle?
ben daha henüz yeme sıkıntısı çekmiyorum erken sanırım
kızlar ard arda alıntı yapıp yorumluyorsunuz ya ben yapamadım yardım edermisiniz?
mesajların altında altın yap var birde yanında mo var gördün mü canım alıntı yapmak istediğin mesajın altında ki mo yazan yere basarsan en son alıntı yapa tıklarsan olur