günaydın kızlarr
bugün bebişin kalp atışlarını görmeye gidicem... nasıl muayene ediyolar biliyomusunuz... yani bebişim 6 haftalık idrara sıkışık gidicem karından bakar diye ama telefonda doktorun yardımcısı göremezse alttan bakar dedi bi korktum ... artık alttan bakmazlar diye düşünüyordum ya...
kızlar folic plusu günde 3e çıkarıyımmı yaa
günaydın kızlarr
bugün bebişin kalp atışlarını görmeye gidicem... nasıl muayene ediyolar biliyomusunuz... yani bebişim 6 haftalık idrara sıkışık gidicem karından bakar diye ama telefonda doktorun yardımcısı göremezse alttan bakar dedi bi korktum ... artık alttan bakmazlar diye düşünüyordum ya...
kızlaarrr.......
çok önemli bişeyi konuşalım mı?
opuyorumnanaktan
babalar günü geldi çattı hayırlısıyla.
bizim kocişlerin çoğu da, ilk kez babalar günü kutlayacaklar.
benim eşim, bu anneler gününde, benim anneler günümü, sabah çiçek alıp gelerek kutladı mesela... ki, daha yeni yumurtlama günümdü.. hatta takip bile etmediğimiz için, ondan bile haberi yoktu.. içine doğdu demekki bitanemin :)
şimdi sorarım size hanımlaarrrr....
bu babalar gününde kocişlere ne yapalım meleklerle? CADIARZU
zehracım hoşgeldın aramıza bebeğin hayırlı olsun ...
merhaba arkadaşlar, bende dün öğrendim hamiş olduğumu. şubat annesi olucam allah nasib ederse.
herkesin bebişi hayırlı olsun.
meraba kızlar.bende bugün gittim dra.tam altı haftalık oldu benimn hesaplarıma göre ama sonuçta 7hafta yazıyo.anlayamadım.bide kızlar kese 27mm miş.bi bilginiz var mı bu konuda.malesef hiç ilgilenmedikleri için size soruyorum kızlar.bu haftada kalp atışlarınıda duyabilirsiniz denilmişti ama malesef kalp atışlarını bile duymadım.kızlar siz özelemi gidiyorsunuz.ben doğumevine gitmiştim ve birdaha gitmeyi düşünmüyorum.yardımlarınıszı bekliyorum:) lütfen budefada beni görmezden gelmeyin olur mu:)))
günaydınla güzel anneler,
hulen hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim.
ben bugün çok ama çok mutluyum. çünkü dün bebişimin kesesini gördük. aslında bugün gidecektim usg ye ama akşam dayanamayıp eşim klinikten çıkmadan yanına gittim.ultrasonla baktık ve kesemizi gördük çok şükür. 5.5 mm bebeğimin kesesi. yerleşimi de iyiymiş, kese sınırları da düzenliymiş. çok mutlu oldum darısı diğer annelerin başına. haftaya da kalp atışlarına inşallah.
meraba kızlar.bende bugün gittim dra.tam altı haftalık oldu benimn hesaplarıma göre ama sonuçta 7hafta yazıyo.anlayamadım.bide kızlar kese 27mm miş.bi bilginiz var mı bu konuda.malesef hiç ilgilenmedikleri için size soruyorum kızlar.bu haftada kalp atışlarınıda duyabilirsiniz denilmişti ama malesef kalp atışlarını bile duymadım.kızlar siz özelemi gidiyorsunuz.ben doğumevine gitmiştim ve birdaha gitmeyi düşünmüyorum.yardımlarınıszı bekliyorum:) lütfen budefada beni görmezden gelmeyin olur mu:)))
ay ben daha keseyi bile göremedimki daha hiç bi bilgim yok meltem,ama 27 mm büyük değilmi yaa :uhm:
canım çok sağol bilgin için ben söylemiştim balık yiyemiyorum ton balığı yiyim diye eşimede söledim al diye arıyımda almasın bari opuyorumnanaktanhepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
dün akşam eşimle markette gezinirken elim ton balığına gitti. balık yememiz lazım ya dedim alayım bikaç kutu. ama eşim bıraktırdı ton balığı hamileler için tehlikeli bir balık türüymüş. nedeni ise içinde fazla miktarda civa bulunmasıymış. hemen aklıma dün burada bi arkadaşımızın ton balığı yiyeceği geldi. arkadaşlar sakın ton balığı yemeyin. faydalı olsun derken zarara uğramayalım.
meltemcim gözünaydın bence kesen gayet iyi gelişmiş. ben beş haftalığım kesem 5.5 mm hergün 1-2 mm büyümesi gerekiyor.buna göre senin kesen gayet ii gelişiyorki 6 haftalık olmasına rağmen kese boyutları 7 haftayla uyumlu çıkmış.ama ultrason cihazının da ynılma payı vardır tabii. canım aslında en iyi dr.lar doğumevi dr. larıdır. yani bilgi olarak. çünkü onlar hergün yüzlerce vaka görürler. ama tabi yoğunluktan dolayı her hastayla detaylı ilgilenemezler.bu yüzden sana zaman ayırılmasını istiyorsan özele ya da doğumevindeki dr un . muayenehanesine gitmelisin.maalesef türkiye şartlarında işler böyle yürüyor canım. kalp atışlarını görmediyseniz sabret canım önümüzdeki bir kaç gün içinde görürsün.
saol canım beni görmüş olmanda yeterli:) bende anlamadım.5 haftalık olan birisi sanırım 5mm demiş.bu nasıl oluyoki.senin yenimi daha.hayırlı olsun canım