Biz babamıza 2 tane tişört aldık bile birini ben beğendim birini bebişim kaydirigubbakcemile3 pazar sabahı bide güzel kahvaltı hazırlarız o kadar... bende rahmetli babamı kabrine ziyarete gidicem hemde torunuyla tanıştırıcam senağlama
meraba kızlar.bende bugün gittim dra.tam altı haftalık oldu benimn hesaplarıma göre ama sonuçta 7hafta yazıyo.anlayamadım.bide kızlar kese 27mm miş.bi bilginiz var mı bu konuda.malesef hiç ilgilenmedikleri için size soruyorum kızlar.bu haftada kalp atışlarınıda duyabilirsiniz denilmişti ama malesef kalp atışlarını bile duymadım.kızlar siz özelemi gidiyorsunuz.ben doğumevine gitmiştim ve birdaha gitmeyi düşünmüyorum.yardımlarınıszı bekliyorum:) lütfen budefada beni görmezden gelmeyin olur mu:)))
hesaplayıcılara göre bugün itibariyle 5+5 iz...cuma günü gidicem dr a kese için inş görebilirim tşk ederim bu arada canım :1hug:
Hulen, Zehra aramıza hoşgeldiniz inşallah güzel haberlerinizin devamı gelir,
denizkızıl keseyi görmüşsünüz çok sevindim senin adına, ben de dün görmüştüm inşallah darısı minik pıt pıtlara, benim randevum ayın 29 na inşallah ben de duyarım pıt pıtları (tabi inşallah hepimiz duyarız)
ebru bulantılarının biraz daha iyi olmasına sevindim, dikkat et kendine ve iyice dinlen bende de dünden beri hafif bulantılar başlar gibi oldu ama çok önemli değil sadece bu sabah ilk defa çok bulandı, bi de baş dönmesi çok oluyor ben de sizlerde de oluyor mu?
valla ben eşime en güzel hediyeyi verdiğimi düşünüyorum. daha ne yapayım...
hamile olduğumu öğrendiğimiz gün işlerinden başını kaldırıp bir gül bile getirmedi bana.o yüzden cezalı ona hediye falan yok.
denizkızıl aynı fikirdeyim eşime yalvardım bana anneler gününde hediye al ne olur ddim almadı sen annemisin dedi anne olunca alırım dedi anne oldum hala bişe gelmedi bende ona almıcam şimdilmaz:lülülülülülü
meltemcim sana ultrasonda radyolog bakmış ondan aldığın sonucu kadın doğumcuya götürmelisin ve sorularını ona sormalısın. radyolog sadece usg yi isteyen dr a tıbbi bilgi verir sana cevap vermez canım. kadın doğumcun ondan aldığı bilgileri yorumlar sen tekrar kd doktoruna gittinmi usg den sonra
ben hani hediym benim derse kırksatırmı kırk katırmı istersin dicem bakalım
maşallah bugün baya hareket var sitede arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
ben son okuduğum mesajdan devam edeyim derken epey muhabbet kaçırmışım kaydirigubbakcemile3
kafam karıştı hangisine ne cevap yazacaktım diye :kedi:
Neyse, aklımda kalanlardan bikaçını yazayım bari, öncelikle Folbiol kullanan arkadaşlar dün bi sitede okumuştum 2 ay elevit 1 ay da folbiol kullanan biri yeterli mi diye sormuş, cevabı aynen alıntı yapıyorum "EN AZ 3 AY FOLİC A KULLANIMINI ÖNERMEKTEYİZ. 2 AY KADAR DAHA FOLİC PLUS ALINIZ. FOLBİOL KULLANMAYINIZ. ÇOK YÜKSEK DOZDUR VE KULLANIMI GEREKSİZDİR. DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ GÜNDE 400 MİKROGRAMI YETERLİ BULMAKTADIR. FOLBİOLDE İSE 5000 MİKROGRAM MEVCUTTUR" demiş doktor, bana da doktorum bi süre folik plus vermişti ama uzun süre onu kullandığım için hamile kalmadan önceki ay folbiol verdi ama ben folbiolu kullanamafım pek, kabızlık falan da yaptı ben de dün doktoruma söyledim, tekrar folik plus verdi bana, zararlı olduğunu da duyunca artık hiç kullanmam onu, ama tabi karar yine sizin ve doktorunuzun,
bi de benim gibi düşük riski olup progestan kullanan arkadaşlar daha önce 2 defa düşük yapmış çok şükür 3. de bebişini kucağına almış hemşire bi arkadaşım var o da magnezyım takviyesi tavsiye etti ama tabi doktora da danışmak lazım yine,
alttan muayeneden korkmayı arkadaşlar zararı olsa doktorumuz zaten o şekil de muayene etmez ama karından ultrason da daha geç görüntülendiği için doktorlar duruma göre farklı haftalara kadar alttan muayene edebiliyorlar
son olarak hesaplayıcılara göre ben de 4+4 üm ama dün kesem göründü ultrason da (bu arada beni de alltan muayene etti çok şükür hiçbişeycik olmadı)
:roflol: :roflol:
kızlar alemsiniz ya demek çicek almadı kocişler sizde almayın valla
ama bana düştü almak çünkü çok güzel kırmızı güller aldım çok mutlu oldum valla darısı başınıza a.s. a.s.
aynen ben de almak durumundayım fatolina.
daha bebeğin eskizi bile yokken, anneler günü oldu. döllenmediydi bile yani yavrucuk.. :)
çok güzel çiçeklerle geldi sabah ...
öptü kokladı kutladı anneler günümü.. sanki anneymişizm gibi hissettirdi, ağladım bile hatta :)
şimdi ben de bu adama bu kadarcık şirinlik yapmalıyım yani.
ama ne alıcam, onu bulamıyorum :)
fatolina canım şu an gayet idrara sıkışık durumdayım zor tutuyorum kendimi umarım bu doktorun işini görür. korkuyorum kontrol esnasında bi kaza olmaz inşallah :) Gittiğim hastane çok yakın bana şimdi çıkıyorum kızlar ne olur dua edin benim için hayırlı haberlerle geliyim buraya... hadi öpüyorum hepinizi çıkıyorum ben.... mucukk
meraba kızlar.bende bugün gittim dra.tam altı haftalık oldu benimn hesaplarıma göre ama sonuçta 7hafta yazıyo.anlayamadım.bide kızlar kese 27mm miş.bi bilginiz var mı bu konuda.malesef hiç ilgilenmedikleri için size soruyorum kızlar.bu haftada kalp atışlarınıda duyabilirsiniz denilmişti ama malesef kalp atışlarını bile duymadım.kızlar siz özelemi gidiyorsunuz.ben doğumevine gitmiştim ve birdaha gitmeyi düşünmüyorum.yardımlarınıszı bekliyorum:) lütfen budefada beni görmezden gelmeyin olur mu:)))
fatolina canım şu an gayet idrara sıkışık durumdayım zor tutuyorum kendimi umarım bu doktorun işini görür. korkuyorum kontrol esnasında bi kaza olmaz inşallah :) Gittiğim hastane çok yakın bana şimdi çıkıyorum kızlar ne olur dua edin benim için hayırlı haberlerle geliyim buraya... hadi öpüyorum hepinizi çıkıyorum ben.... mucukk