2010 Şubat Anneleri

Hulen, Zehra aramıza hoşgeldiniz inşallah güzel haberlerinizin devamı gelir,
denizkızıl keseyi görmüşsünüz çok sevindim senin adına, ben de dün görmüştüm inşallah darısı minik pıt pıtlara, benim randevum ayın 29 na inşallah ben de duyarım pıt pıtları (tabi inşallah hepimiz duyarız)
ebru bulantılarının biraz daha iyi olmasına sevindim, dikkat et kendine ve iyice dinlen bende de dünden beri hafif bulantılar başlar gibi oldu ama çok önemli değil sadece bu sabah ilk defa çok bulandı, bi de baş dönmesi çok oluyor ben de sizlerde de oluyor mu?

sağol fifacım yaaa. nasıl sabredicez bilmem kalp atışları için. bulantıların için üzüldüm canım . çok kötüdür eminim. kuru şeyler yemeye çalış sabah yataktan birden kalkma önce doğrul otur biraz çubuk kraker falan ye öyle kalk hem baş dönmene hem bulantına iyi gelir.

valla bilemiyorumki... hadi birileri fikir versin lütfeeennn

mesajımı aynen yeniden yazıyorummmmm

kızlaarrr.......
çok önemli bişeyi konuşalım mı?

babalar günü geldi çattı hayırlısıyla.
bizim kocişlerin çoğu da, ilk kez babalar günü kutlayacaklar.

benim eşim, bu anneler gününde, benim anneler günümü, sabah çiçek alıp gelerek kutladı mesela... ki, daha yeni yumurtlama günümdü.. hatta takip bile etmediğimiz için, ondan bile haberi yoktu.. içine doğdu demekki bitanemin :)

şimdi sorarım size hanımlaarrrr....
bu babalar gününde kocişlere ne yapalım meleklerle?

canım, 7 haftaya gçre 27 mm gayet normal.
ama sen o doktoru acil değiştir.. yoksa hasta eder seni, benden söylemesi :)
gerçi doğumevi olduğu için, özeldekilerden daha tecrübeli oldukları kesin ama, ilgileri eksik oluyor işte doğal olarak.

hesaplayıcılara göre bugün itibariyle 5+5 iz...cuma günü gidicem dr a kese için inş görebilirim tşk ederim bu arada canım :1hug:

görürsün görürsün... 5 bitmiş... 6. hafta içindesiniz... hatta 6 bile bitiyor hayırlısıyla.. :) kalbini bile belki duyarsınız alttan muayenede.

biz de yarın sabah aç gidicez doktora. ilk testlerimi yapacak nasipse.. kalp atışlarımızı dinleyeceğiz kuzumun.
6+3 olacak yarın nasipse... duyarız değil mi kızlarrr?

Sağol canım hoşbulduk. İnşallah hepimiz için gelir güzel haberlerin devamı.opuyorumnanaktan
İnşallah kalp atışlarını görürsün canım. Baş dönmesi umarım önemli değildir sıcak havaların etkiside olabilirmi acaba?

valla ben eşime en güzel hediyeyi verdiğimi düşünüyorum. daha ne yapayım...
hamile olduğumu öğrendiğimiz gün işlerinden başını kaldırıp bir gül bile getirmedi bana.o yüzden cezalı ona hediye falan yok.

denizkızıl aynı fikirdeyim eşime yalvardım bana anneler gününde hediye al ne olur ddim almadı sen annemisin dedi anne olunca alırım dedi anne oldum hala bişe gelmedi bende ona almıcam şimdilmaz:lülülülülülü

heee anladım, haklısın.
benimki cezalı değil valla :) o yüzden düşüneyim madem ben.

vay vay vay, bu senin kociş için, iyi bi ceza düşünelim ebrucum.

evet canım öle olcak.cuma günü gidicem tekrar.sonucu dra göstericem.cuma gelmemi söyledi yani.teşekkür ederim canım yardımın için

ben hani hediym benim derse kırksatırmı kırk katırmı istersin dicem bakalım

maşallah bugün baya hareket var sitede arkadaşlar kaydirigubbakcemile2
ben son okuduğum mesajdan devam edeyim derken epey muhabbet kaçırmışım kaydirigubbakcemile3
kafam karıştı hangisine ne cevap yazacaktım diye :kedi:
Neyse, aklımda kalanlardan bikaçını yazayım bari, öncelikle Folbiol kullanan arkadaşlar dün bi sitede okumuştum 2 ay elevit 1 ay da folbiol kullanan biri yeterli mi diye sormuş, cevabı aynen alıntı yapıyorum "EN AZ 3 AY FOLıC A KULLANIMINI ÖNERMEKTEYıZ. 2 AY KADAR DAHA FOLıC PLUS ALINIZ. FOLBıOL KULLANMAYINIZ. ÇOK YÜKSEK DOZDUR VE KULLANIMI GEREKSıZDıR. DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ GÜNDE 400 MıKROGRAMI YETERLı BULMAKTADIR. FOLBıOLDE ıSE 5000 MıKROGRAM MEVCUTTUR" demiş doktor, bana da doktorum bi süre folik plus vermişti ama uzun süre onu kullandığım için hamile kalmadan önceki ay folbiol verdi ama ben folbiolu kullanamafım pek, kabızlık falan da yaptı ben de dün doktoruma söyledim, tekrar folik plus verdi bana, zararlı olduğunu da duyunca artık hiç kullanmam onu, ama tabi karar yine sizin ve doktorunuzun,
bi de benim gibi düşük riski olup progestan kullanan arkadaşlar daha önce 2 defa düşük yapmış çok şükür 3. de bebişini kucağına almış hemşire bi arkadaşım var o da magnezyım takviyesi tavsiye etti ama tabi doktora da danışmak lazım yine,
alttan muayeneden korkmayı arkadaşlar zararı olsa doktorumuz zaten o şekil de muayene etmez ama karından ultrason da daha geç görüntülendiği için doktorlar duruma göre farklı haftalara kadar alttan muayene edebiliyorlar
son olarak hesaplayıcılara göre ben de 4+4 üm ama dün kesem göründü ultrason da (bu arada beni de alltan muayene etti çok şükür hiçbişeycik olmadı)

:roflol: :roflol:
kızlar alemsiniz ya demek çicek almadı kocişler sizde almayın valla
ama bana düştü almak çünkü çok güzel kırmızı güller aldım çok mutlu oldum valla darısı başınıza a.s. a.s.

ben hani hediym benim derse kırksatırmı kırk katırmı istersin dicem bakalım

hahaha :)
ya çok tatlısın sen ebru, bu cevabı verirken, görmek isterim ben seni :)

ben bişey sorucam arkadaşlar...
neden folik asit için ilaç kullanıyorsunuz?
vitamin kullansanız daha iyi olmaz mı?

ben solgar'ın folik asitini kulanıyorum, eski doktorum tavsiye etmişti. gebelik öncesi mutaka kullan, sonra da devam etmen lazım demişti.

şimdi yeni doktoruma da solgar kullanıyorum dedim, devam et dedi.
içinde taam 400 mg folik asit var, fazladan bişey yok. günde 1 tane kullanıyorum. budur yani.
3 tane mi 5 tane mi.. şu marka mı bu marka mı.. içinde bilmemne kadar ne varmış... diye kafa yormaya bence gerek yok. ilaç kulanmanın da anlamı yok bence.
vitamin alın, tamamdır yani.

he tabi, ekstrem bir durumunuz varsa, doktorunuz zaten söyler ve ilaç takviyesi yapar. illaki kullanılmayacak değil.
ama folik asit takviyesi için bence çok luzumsuz.

aynen ben de almak durumundayım fatolina.
daha bebeğin eskizi bile yokken, anneler günü oldu. döllenmediydi bile yani yavrucuk.. :)
çok güzel çiçeklerle geldi sabah ...
öptü kokladı kutladı anneler günümü.. sanki anneymişizm gibi hissettirdi, ağladım bile hatta :)

şimdi ben de bu adama bu kadarcık şirinlik yapmalıyım yani.
ama ne alıcam, onu bulamıyorum :)

ilaç dediğin şey folik asit içeren tabletler canım. solgarınki de folik asit içeriyor diyorsun fark ne anlamadım

fatolina canım şu an gayet idrara sıkışık durumdayım zor tutuyorum kendimi umarım bu doktorun işini görür. korkuyorum kontrol esnasında bi kaza olmaz inşallah :) Gittiğim hastane çok yakın bana şimdi çıkıyorum kızlar ne olur dua edin benim için hayırlı haberlerle geliyim buraya... hadi öpüyorum hepinizi çıkıyorum ben.... mucukk

ben anneler gününde değilde
bebişimiz olduğunu öğrendimiz günün ertesi günü aldım canım
ama şimdi bizede farz oldu tabi almak
ne yapsak ki acaba??
gerçi ben ona en süprizi yaptım ama neyse hak ediyo acamcağız Şeniz

Kafam karıştı şimdi, bana kadın doğumcu folik plus içerken bırak folbiol iç daha iyi demişti, herkes farklı şeyler söylüyor kafa karıştırıyor

tamam canım baya birazdaha tut bakalım inşallah
üstten görünür bebişin bekliyorum dört gözle güzel haberlerini hadi Allah'a emanet canım opuyorumnanaktan

Kalp atışlarını duyabilirsin bence ama doktor ilgilenmemiş sanırım, sonra başka doktora gidersin sıkma canını, bebeğinde büyük olacak herhalde maşallah

Allah yardımcın olsun, haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…