2010 Şubat Anneleri

amaaannn o bulantıyı ben en hafif atlatanlardanım 8 -10. hafta arası yaşamıştım ama canımdan bezdirmişti, şimdi hala onun etkisi altındayım sanırsam ki, karpuz yiyemiyorum deniz kokusuna tahammülüm yok, kuru fasulye yiyemiyorummmm, hala devam yanii

bilgin için sağol denizkzılı zaten çok yağlı oluyor hamişlerin midesi kaldırmaz onu daha hiç balık yemedım geçenkin hamıleliğimde acayip balık yemiştim hatta kayınvalıdem balık kaydırır götürür demişti gitti gerçektende ama balıktan diildir birde maydonoz çok yemiştim bilmıyorum etkisi varmı ? kızlar benımkayınmvalıdem batıl inançlarıyla başım dertte saç kestime ömrünü kısalıyor dıyor benımde aksıne hiç batılinançlarım yokk sinir oluyorum ..

amaan boşver canım batıl inanç onlar. kırmadan yine bildiğini yap ama maydanozun erken dönemde düşüğe neden olduğunu duymuştum

balık neyi kaydırır götürür anlamadım :uhm:
ay takma öyle batıl inançları...bi süre sonra duya duya kaptırıyosun kendini ve yaparken acaba diyosun ...kendi bildiğinden şaşma allaha sığın...

kızlar progestanı yenı içtim ya başım fırıl fırıl dönüyor biraz uzanıcam görüşmek üzre...

merhaba arkadaşlar, bende dün öğrendim hamiş olduğumu. şubat annesi olucam allah nasib ederse.
herkesin bebişi hayırlı olsun.

canım hayırlı olsun inşallah... sağlıkla meleğine kavuş inşallah. aramıza hoşgeldin.

selam kızlar, günaydın hepinize.. çok detaylı okuyamadım açıkçası eski mesajları, epeyce birikmiş dünden beri.

bugün çok pis midem bulanıyor. kahvaltı bile yapamadım.. tansiyonum da çıktı mı düştü mü bilemiyorum.. bi tuhafım..

Benimde mide bulantılarım var canım dünden beri kötüyüm....

aynen

ayy kızlar mide bulantısı çok kötü yaa insanın başını kaldırası gelmiyo yataktan allah kolaylık versin yaa

valla öyleymiş ebru.
dün sana akıl veriyordum, patates haşla ye diye.. bu bulantı çok fenaymış, kolay gelsin bacım.

maşşallah. sen kaç haftalıksın şimdi aybuke?

hee evet ton balığı gibi derin su balıklarını tüketmicez.
somon gibi sığı su balıklarını ve yağlı olanlarını tercih edicez bacılarım.

canım ben doğurdum, geçen yıl sizin yerinizde biz vardık, bizler de şubat annesiyiz...sizlere de hayırlı doğumlar inşallahh, hamilelik ve annelik süperr

canım ben doğurdum, geçen yıl sizin yerinizde biz vardık, bizler de şubat annesiyiz...sizlere de hayırlı doğumlar inşallahh, hamilelik ve annelik süperr

hmm... anladım ben de çözememiştim deminden beri 11 haftalıkken falan diyince sen :)

canım hayırlı olsun inşallah... kuzucuğunu öp bizim için..
söyle, kardeşlerini çağırsın çok çok ... gelsin bu minnoşlar bizim de kucaklarımıza.

ay bulantı beni çok korkutuyor ya şimdiye kadar olmadı inşallah bundan sonrada olmaz.

valla korkunun ecele faydası yokmuş denizkızıl :)
ben de ''aman allahım benden uzak tut nolursun..'' dedim kaç zamandır.... sonunda bu sabah buldu beni de bu bulantı illeti.
inşallah sana denk gelmez.

yalelcim sağol inşallah olmaz bulantım.
camdankalp doktorunu arayıp bi sorsan canım yaaa. şimdi ne desek boş.en iyi cevabı ondan alırsın tatlım.

günaydın kızlarr

bugün bebişin kalp atışlarını görmeye gidicem... nasıl muayene ediyolar biliyomusunuz... yani bebişim 6 haftalık idrara sıkışık gidicem karından bakar diye ama telefonda doktorun yardımcısı göremezse alttan bakar dedi bi korktum ... artık alttan bakmazlar diye düşünüyordum ya...

Ben folbiol kullanıyorum, günde 1 tane alıyorum doktor yeterli demişti, düşükten beri kullanıyorum

kızlar kötüyüm yaa içimden işi bırakmak geliyo gidip evde yatmak istiyorumama borcum var bırakamıyorum ama şuan yazamayacak şekilde başım dönüyoooooooo

kızlar ben sadece elevit ve progestan kullanıyorumsizce bebeğimi beslemek için önemlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…