bilgin için sağol denizkzılı zaten çok yağlı oluyor hamişlerin midesi kaldırmaz onu daha hiç balık yemedım geçenkin hamıleliğimde acayip balık yemiştim hatta kayınvalıdem balık kaydırır götürür demişti gitti gerçektende ama balıktan diildir birde maydonoz çok yemiştim bilmıyorum etkisi varmı ? kızlar benımkayınmvalıdem batıl inançlarıyla başım dertte saç kestime ömrünü kısalıyor dıyor benımde aksıne hiç batılinançlarım yokk sinir oluyorum ..
camdan kalp yani bebeği kaydırır düşürür anlamında dıyordu..
merhaba arkadaşlar, bende dün öğrendim hamiş olduğumu. şubat annesi olucam allah nasib ederse.
herkesin bebişi hayırlı olsun.
Benimde mide bulantılarım var canım dünden beri kötüyüm....
ayy kızlar mide bulantısı çok kötü yaa insanın başını kaldırası gelmiyo yataktan allah kolaylık versin yaa
amaaannn o bulantıyı ben en hafif atlatanlardanım 8 -10. hafta arası yaşamıştım ama canımdan bezdirmişti, şimdi hala onun etkisi altındayım sanırsam ki, karpuz yiyemiyorum deniz kokusuna tahammülüm yok, kuru fasulye yiyemiyorummmm, hala devam yanii
bilgin için sağol denizkzılı zaten çok yağlı oluyor hamişlerin midesi kaldırmaz onu daha hiç balık yemedım geçenkin hamıleliğimde acayip balık yemiştim hatta kayınvalıdem balık kaydırır götürür demişti gitti gerçektende ama balıktan diildir birde maydonoz çok yemiştim bilmıyorum etkisi varmı ? kızlar benımkayınmvalıdem batıl inançlarıyla başım dertte saç kestime ömrünü kısalıyor dıyor benımde aksıne hiç batılinançlarım yokk sinir oluyorum ..
canım ben doğurdum, geçen yıl sizin yerinizde biz vardık, bizler de şubat annesiyiz...sizlere de hayırlı doğumlar inşallahh, hamilelik ve annelik süperr
ay bulantı beni çok korkutuyor ya şimdiye kadar olmadı inşallah bundan sonrada olmaz.