2010 Şubat Anneleri

Canım hoşgeldin aramıza. a.s.
Gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Bildiğim kadarıyla aramızda ikiz bekleyen yok sen ilk olursun belkide canım.kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım sağlıcakla kucaklayalımda bebişlerimizi tek yada ikiz rabbim hangisini uygun görürse o olur inşallah:emir_bebek: :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar, bende dün öğrendim hamiş olduğumu. şubat annesi olucam allah nasib ederse.
herkesin bebişi hayırlı olsun.

günaydınla güzel anneler,
hulen hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim.
ben bugün çok ama çok mutluyum. çünkü dün bebişimin kesesini gördük. aslında bugün gidecektim usg ye ama akşam dayanamayıp eşim klinikten çıkmadan yanına gittim.ultrasonla baktık ve kesemizi gördük çok şükür. 5.5 mm bebeğimin kesesi. yerleşimi de iyiymiş, kese sınırları da düzenliymiş. çok mutlu oldum darısı diğer annelerin başına. haftaya da kalp atışlarına inşallah.

hulen tebrik edrim sağlıkla kucagına alırsın inş
denizkızıl cnm darısı kalp atışına inş cnm gözün aydın ben de haftaya cuma gidecem kalp atışı için rabbim sağlık versin bebeklerimize

günaydınla güzel anneler,
hulen hoşgeldin aramıza canım tebrik ederim.
ben bugün çok ama çok mutluyum. çünkü dün bebişimin kesesini gördük. aslında bugün gidecektim usg ye ama akşam dayanamayıp eşim klinikten çıkmadan yanına gittim.ultrasonla baktık ve kesemizi gördük çok şükür. 5.5 mm bebeğimin kesesi. yerleşimi de iyiymiş, kese sınırları da düzenliymiş. çok mutlu oldum darısı diğer annelerin başına. haftaya da kalp atışlarına inşallah.

Denizkızıl çok sevindim canım inş kalp atışlarınıda duyarsın hayırlısıyla benimde 24 haziran randevum, inş arkadaşlar hepimiz bebişlerin kalp atışlarını duyarız Allah hepimizi sevindirsin...

Ebrucum canım bugün nasılsın bulantıların hala devam ediyormu

ayy cnm ilgin için teşekkür ederim gülüm gelirken pastaneden tuzlu kurabiye aldım biraz iyi geldi ama başımı kaldıramıyorum yük geliyo bana taşıyamıyorum :KK43:(((((( ama yinede düne ve önceki güne göre şimdilik daha iyiyim sen nasılsın

hulen cim hoşgeldın aramıza
denızkızılı gözün aydın cnm çok güzel birduygu inş. sonuna kadar bu güzellikleri yaşarız :)
selma kerem benım de çok fena bulantılarım sabahları kabus gibi oluyor benım için kahvaltı falan yapamıyorum conflakes yedim bi zararı olurmu bilmıyorum ama ilaç içicem dıye mecbur kaldım ..

ayy kızlar mide bulantısı çok kötü yaa insanın başını kaldırası gelmiyo yataktan allah kolaylık versin yaa

kızlar bilirsiniz ama ben yinede yazayım dedım bilgisayarınız başında kaktüs bulunmaya özen gösterın radyasyonu çekıyor.. özellikle çalışan annelerimz:)

Bişeyler yemeye çalışayım folicplus içmem lazım sizde ilacın üçünü birdenmi alıyorsunuz arkadaşlar...

cnmben 3 öğünde ayrı ayrı içiyorum ben progestanda kullandıgım için zor olmuyor unutmuyorum ..ama 3 ü birden içilebiliyormuş..

günaydın canlarım...
benim sabahları bi mide bulantım oluyo sonra kayboluyo inş fazla olmaz hamilelik boyunca...
folicplus ı ben günde iki alıyorum azmı acaba yaa

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...
dün akşam eşimle markette gezinirken elim ton balığına gitti. balık yememiz lazım ya dedim alayım bikaç kutu. ama eşim bıraktırdı ton balığı hamileler için tehlikeli bir balık türüymüş. nedeni ise içinde fazla miktarda civa bulunmasıymış. hemen aklıma dün burada bi arkadaşımızın ton balığı yiyeceği geldi. arkadaşlar sakın ton balığı yemeyin. faydalı olsun derken zarara uğramayalım.

kızlar bilirsiniz ama ben yinede yazayım dedım bilgisayarınız başında kaktüs bulunmaya özen gösterın radyasyonu çekıyor.. özellikle çalışan annelerimz:)

aa evet duymuştum bende ama nedense bi alıpta koyamadım pc nin yanıbaşına -tatlicadiarzu- şu miniklerden alsak olur heralde dimi

X