:jeyyar::jeyyar:Canım ya mucizeolur biliyormusun bu hamile kalmam.Ama inan beni bulmazz bu mucizelerr bence:jeyyar:
Doktorun dediği günler olmadı hiçççkaydirigubbakcemile3
Ve 10 gündür beynim dişe odaklanmış:1shok:Çocuk dusunecek halde degılım.
hani derler ya kafadan çıkardım.ilişkiye aldırmadım hepsı oldu bende bu ay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama beni bu taktikte hamile bırakmaz:asigim:kaydirigubbakcemile3
balım zaten benim başımada gelebilir diye düşünseydik adı mucize olmazdı bende burdaki bütün o mucizeleri okurken öyle şeyler bizi bulmaz derdim. 2 defa daha tüp bebek denedim her ikisndede kesin hamile olcam diye ayarladım gitmeden temizliğimi yaptım sobamı kalrıdım gelince yapamam diye ama malesef olmadı bundada hiç havalanmadım evi kışın o isiyle pasağıyla:)) bıraktım nasılsa gelince yaparım diyea.s ama bak bu seferde böyle oldu sıra bendeymiş allahın izniyle bende hamile kaldım rabbim büyüktür.sen genede benim başıma gelmez diye düşün 1 hafta sonra görürsün inşallah seninde başına gelebiliyomuş dediğimiz günü......
kız temizliğini yapsaydın bari benimki gibi pasaklı kalmasaydı evin-tatlicadiarzu-
ayy yalell beni hiç sorma bişe yiyemiyorum cnm acıktım kuru ekmek yiyorum şimdi de((((((( sen ne yaptın
peyniri hiç yiyemiyorum midemi ekşitiyooo sadece cacık ve bazı çorbaları yayla çorbası gibi
kız olacağın önüne geçilmiyo balım komşumun 13 yıldır olmuyodu çocuğu daha doğrusu bi kere kalmış düşmüş bi dahada olmamış. hanımefendi kiloluyum diye sen tut zayıflama kemeri al şakırşakır sallayanlar varya ondan işte bide bi ayda üstüne gördü farketmemiş iki ay kullandı kemeri günü geçince bi test yaptırıyoki iki buçuk aylık hamile ..... ya olmayıncada olmuyo bişey işte ........kız hamişliğini mis gibi evde geçirirsin kötümü işte.. hamilelik sorunsuz olunca hiçte bişey olmuyo valla benim arkadaşım karnı burnunda kanepeleri kaldırı indirir arkalarını silerdi deli . allah istediyse bu ay seni yavruna kavuşturmayı hiç bişey hiç kimse engel olamaz ona tatlım inşallah mis gibi tertemiz bi evi olan hamiş olursun:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Canım evet kaderinnn kısmetin önüne geçilmiyor.Herşey kader kısmett.İnşşallah amin diyorum o güzell duan için.Allaha emanet oll:CüvCüv:
kızlarf bende buğün progesteron testi yaptım 24.4 cıktı bakalım sonuc inşallah güzel cıkar sizce hcg yi ne zaman yapayım
kızlar günaydın şimdi dr. dan geldım kuzum daha çok küçük ama yinede göründü haftaya kalp atışı için gidicez , kesem büyümüş .. ALLAH ım dularımı kabul edıyor çok mutlu oldum arkadaşlar hafif yine kanama var içerde dedi inş. emilirde geçer... sizler nasılsınız?
bugün sabah hafif lekelenme olduprş. veya cuma gidecektim doktora ama lekelenme olunca korktum ve hemen doktora gittim, muayenede kesemi ilk kez gördük, yalnız sol yumurtalığımda 2 tane gebelik kisti olduğunu söyledi ve folik plus a ilave olarak progestone verdi, düşük tehlikesine karşı
işyerindende izin aldım, bu hafta dinleneceğim, dr. da kendimi yormamı söyledi zaten
Rabbim hayırlısı ihsan eder inşallah
bu arada beyazgelincik senin adına da çok sevindim
slm kızlar allah izin verirse bende şubat annesi olcam. son adet tarihim 2 mayıs şuan 5+3 günlük hamileyim.kesemizi gördük ama çok küçükmüş şöyleki hastenenin vajinal ultrasonu şu an arızalı olduğundan karından usg yapıldı o sebeple biraz erken gibi galiba tekmi ikizmi anlıyamadı doktor yani on gün sonra tekrar çağırdı verdiği test sonuçlarıyla birlikte gitcem haftaya nasipse . kızlar doktor sizdende kreatinin diye bi test istedimi benden istedi ve çok yüksek çıkmış yani 7 çıkmış normalde 0,6 ila1,2 arasında olması gereken bi değer bende 7 çıkmış böyle bi sorun çıkan arkadaş varmı aranızda ilaçlar artırabiliyomuş tüp bebekte çok ilaç kullandımya ondandır işallah ve geçicidirde bi sorun çıkmaz inşallah. rabbim hepimize kolay bi hamilelik kolay bi doğum ve sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin........
Canım bu topici sen açmışsın sana uğur getirsin. Biliyorum ne kadar istediğini. Sen bizlere şans getirdin Allahta sana mucizeni göndersin ve bizlere müjde ver inşallah..:Saruboceq: