2010 Şubat Anneleri

valla su an 3 hafta 2 gün sabahları iştahım yok sanki midem yanıyo gibi bu saatlaerde uyku ve gögüslerim sızlıyo yatamıyom üstüne eşim dalga geçiyo gögüs uçların uyanık geziyo diyo

kızlar beki belirtiniz varmıydı şimdi gidip alıyım test hadi bana yardımcı olunuz

hiç bi belirtim olmadı canım ama bence negatifsede üzülme çünkü herkesin hcg değeri farklı çıkıyo geç yükbelirse negatif çıkabilir hatta biraz daha bekle yok yere üzülme negatif çıkarsa diye çünkü hamile bile olsa çok nadir canım bu kadar erken çıkması arkadaşımın on gün geçsede silik çıkıyodu. biraz daha sabret bence inşallah hamişsindir canım.........

özbekcım çıkmazsa canının sıkılır bence biraz daha bekle bu işlerde öğrendım bende sabır neymiş :) dularım senınle inş. hamişsindir

3 haftalık idrarda belli oldumu

çok silikti ama ben görmüştüm sonra iki güne bir yaptım gittikçe netleşti.

kızlar beki belirtiniz varmıydı şimdi gidip alıyım test hadi bana yardımcı olunuz

Bende hafif bulantı midemde yanma birde halsizlik vardı

valla su an 3 hafta 2 gün sabahları iştahım yok sanki midem yanıyo gibi bu saatlaerde uyku ve gögüslerim sızlıyo yatamıyom üstüne eşim dalga geçiyo gögüs uçların uyanık geziyo diyo

Bunlar hamilelik belirtisi ama bilemiyorum üzülmenide asla istemiyorum

elivit içen arkadaşlar idrarınız sarı renktemi geliyor

ben içmedim bilmiyorum

kızlar desteginiz için çooooktesekür ederim ben persembeye sabredeyim cünkü cuma günü yola cıkcam izine

özbek cnm ben sana benim hikayemi anlatayım 15 nisan adet günüm yumurtlasma günüm de 28 gibi falan galiba bu yumurtlama gününden sonra 8 gün ara verdik adetime 1 hafta var yok tekrar çalışmalara başladık adetim 1 hf geçtikten sonra kan testi yaptırdım ve degerim 16 çıktı yani 2 hafta var yok ken ögrendim gebeliğimi ama eger ilaç kullanmışsan niyetim seni üzmek değil asla yanlış anlama bir arkadaşımda kullanmıştı o yüzden yazacağım bunu üzülmemen için ilaç kullanmışsan kullandıgın ilaca baglı olarak progestoron hormonun yükseliyo buna göre gebe olduguna inanmak bazen yanılta b,iliyo arkadaşımı yanıltmıştı bence bir kaç gün daha bekle tabiki bu benim fikrim

cnm kaç günlük bir izne çıkacaksın eger kısa bir süre ise dönüşünde yap

özbek cnm ben sana benim hikayemi anlatayım 15 nisan adet günüm yumurtlasma günüm de 28 gibi falan galiba bu yumurtlama gününden sonra 8 gün ara verdik adetime 1 hafta var yok tekrar çalışmalara başladık adetim 1 hf geçtikten sonra kan testi yaptırdım ve degerim 16 çıktı yani 2 hafta var yok ken ögrendim gebeliğimi ama eger ilaç kullanmışsan niyetim seni üzmek değil asla yanlış anlama bir arkadaşımda kullanmıştı o yüzden yazacağım bunu üzülmemen için ilaç kullanmışsan kullandıgın ilaca baglı olarak progestoron hormonun yükseliyo buna göre gebe olduguna inanmak bazen yanılta b,iliyo arkadaşımı yanıltmıştı bence bir kaç gün daha bekle tabiki bu benim fikrim

sagol canım tesekürler beklicem benim derdim bide yoksa üzülmücem birdaha ay diyecem şimdi böyle belirsizlik acaba dedirtyor insana işte ma kızlar gercekten sagolun beklicem ama benim için lütfen dua edin

hahahahahayyyy bence o partiyide yapamıycan senhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
inşallah hamiş partine katılırız hep beraber olmazmı:içelim::içelim::içelim:

:jeyyar::jeyyar:Canım ya mucizeolur biliyormusun bu hamile kalmam.Ama inan beni bulmazz bu mucizelerr bence:jeyyar:
Doktorun dediği günler olmadı hiçççkaydirigubbakcemile3
Ve 10 gündür beynim dişe odaklanmış:1shok:Çocuk dusunecek halde degılım.
hani derler ya kafadan çıkardım.ilişkiye aldırmadım hepsı oldu bende bu ay kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama beni bu taktikte hamile bırakmaz:asigim:kaydirigubbakcemile3

sagol canım tesekürler beklicem benim derdim bide yoksa üzülmücem birdaha ay diyecem şimdi böyle belirsizlik acaba dedirtyor insana işte ma kızlar gercekten sagolun beklicem ama benim için lütfen dua edin

cnm beklemek içinden gelmiyosa ben söylüyorum diye sakın yapma ben senin üzülmemen için dedim rabbim her daim yardımcınız olsun sizlerinde gönlüne göre versin rabbim kucağınızı boş koymasın inş:Saruboceq:

cnm beklemek içinden gelmiyosa ben söylüyorum diye sakın yapma ben senin üzülmemen için dedim rabbim her daim yardımcınız olsun sizlerinde gönlüne göre versin rabbim kucağınızı boş koymasın inş:Saruboceq:

amin canım persenbe ir yaptırım kanda ok düşük cıkarsa gittiğim yerde bulur bir yer yeniden terrarlatırım

X