2010 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar yemekten geldim şimdi siz neler yiyorsunuz öglen özellikle çalışan arkadaşlar

cnm ben sadece çorba yedim yemeği geri gönderdim midem almadı

bugün sabah hafif lekelenme oldu :KK43: prş. veya cuma gidecektim doktora ama lekelenme olunca korktum ve hemen doktora gittim, muayenede kesemi ilk kez gördük, yalnız sol yumurtalığımda 2 tane gebelik kisti olduğunu söyledi ve folik plus a ilave olarak progestone verdi, düşük tehlikesine karşı
işyerindende izin aldım, bu hafta dinleneceğim, dr. da kendimi yormamı söyledi zaten
Rabbim hayırlısı ihsan eder inşallah
bu arada beyazgelincik senin adına da çok sevindim

canım çok geçmiş olsun ama hiç merak etme bu büyük bi sorun değil benim bi arkadaşımda aynen böyle olmuştu şu an 7. ayında ve bir problemi de yok bebişi dönmeyede başladı kızı olucak... bu yüzden sakın olumsuz şeyler düşünme az önce bi yazı okudum bebekler anne üzgünken korkmuşken stresliyken vs. daha hareketli olurmuş ama bu annenin üzüntüsünü hissettikleri içinmiş vücut adrenalin salgılıyor ve bu iyi değil.. sen içini rahat tut fazla hareket etmemeye çalış sadece lavaboya gideceğinde kalk yerinden annen falan yakınsa sana bu hafta yardımcı olsunlar... tekrar geçmiş olsun canım..

ebrucum mide bulantısı için çubuk kraker tavsiye edebilirim ama şimdi bu yeni çıkanlardan değil yok baharatlı yok peynirli falan... klasik çubuk kraker çok iyi geliyo çizi almışsın ama çizi yağlıdır oda bulantı yapabilir...

cnm ben sadece çorba yedim yemeği geri gönderdim midem almadı

ebrucum mide bulantısı için çubuk kraker tavsiye edebilirim ama şimdi bu yeni çıkanlardan değil yok baharatlı yok peynirli falan... klasik çubuk kraker çok iyi geliyo çizi almışsın ama çizi yağlıdır oda bulantı yapabilir...

Evet bildiğimiz sade çubuk kraker çok işe yarıyor

slm kızlar allah izin verirse bende şubat annesi olcam. son adet tarihim 2 mayıs şuan 5+3 günlük hamileyim.kesemizi gördük ama çok küçükmüş şöyleki hastenenin vajinal ultrasonu şu an arızalı olduğundan karından usg yapıldı o sebeple biraz erken gibi galiba tekmi ikizmi anlıyamadı doktor yani on gün sonra tekrar çağırdı verdiği test sonuçlarıyla birlikte gitcem haftaya nasipse . kızlar doktor sizdende kreatinin diye bi test istedimi benden istedi ve çok yüksek çıkmış yani 7 çıkmış normalde 0,6 ila1,2 arasında olması gereken bi değer bende 7 çıkmış böyle bi sorun çıkan arkadaş varmı aranızda ilaçlar artırabiliyomuş tüp bebekte çok ilaç kullandımya ondandır işallah ve geçicidirde bi sorun çıkmaz inşallah. rabbim hepimize kolay bi hamilelik kolay bi doğum ve sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin........

slm kızlar allah izin verirse bende şubat annesi olcam. son adet tarihim 2 mayıs şuan 5+3 günlük hamileyim.kesemizi gördük ama çok küçükmüş şöyleki hastenenin vajinal ultrasonu şu an arızalı olduğundan karından usg yapıldı o sebeple biraz erken gibi galiba tekmi ikizmi anlıyamadı doktor yani on gün sonra tekrar çağırdı verdiği test sonuçlarıyla birlikte gitcem haftaya nasipse . kızlar doktor sizdende kreatinin diye bi test istedimi benden istedi ve çok yüksek çıkmış yani 7 çıkmış normalde 0,6 ila1,2 arasında olması gereken bi değer bende 7 çıkmış böyle bi sorun çıkan arkadaş varmı aranızda ilaçlar artırabiliyomuş tüp bebekte çok ilaç kullandımya ondandır işallah ve geçicidirde bi sorun çıkmaz inşallah. rabbim hepimize kolay bi hamilelik kolay bi doğum ve sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin........

caneylom hayırlı olsun canım bebişin (bebişlerin) ... sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin Allahım...benden bi test istemedi doktor kreatinin tam olarak ne testi ve ne için yapılıyormuş canım?

caneylom hayırlı olsun canım bebişin (bebişlerin) ... sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin Allahım...benden bi test istemedi doktor kreatinin tam olarak ne testi ve ne için yapılıyormuş canım?

çok sağol canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun kucaklamayı nasip etsin. canım tam olarak ne testi bende bilmiyorum ama ilk hamileyim diye gittiğinde yapılan testlerden birisi şeker kolestrol üre tam kan idar bunlarla birlikte ölçüldü bende bilmiyorum ben günlük iğne vurunuyorum acildeki doktora gösterdim aklıma geldi çünkü normal kontrolüme daha çoktu önemlimi dedim önemli dedi ama ilaçlarda yükseltebilirmi inşallah köü bişey çıkmaz rabbim bebeklerimizi de bizide korusun inşallah........

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) :hooray:|
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm hihoyyyt|
9|:nazar:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12|:nazar:|guide|
13|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt
16|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü hihoyyyt
17|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18|:nazar:|derinderen
19|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat|
20|:nazar:|meltemsahin
21|:nazar:|fifa1415
22|:nazar:|caneylom||2 mayıs

Umutlu listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2|:nazar:|connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3|:nazar:|laluz24z|
4|:nazar:|arub||21 mayıs|25 şubat|

yarencim ellerine sağlık canım allah bereket versin listemize inşallaaaaaahhhhhhh.........

çok sağol canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun kucaklamayı nasip etsin. canım tam olarak ne testi bende bilmiyorum ama ilk hamileyim diye gittiğinde yapılan testlerden birisi şeker kolestrol üre tam kan idar bunlarla birlikte ölçüldü bende bilmiyorum ben günlük iğne vurunuyorum acildeki doktora gösterdim aklıma geldi çünkü normal kontrolüme daha çoktu önemlimi dedim önemli dedi ama ilaçlarda yükseltebilirmi inşallah köü bişey çıkmaz rabbim bebeklerimizi de bizide korusun inşallah........

amin canım ama hiç sıkma canını inşallah ciddi bişey değildir bence önlem olarak yapıyorlardır.. o yüzden içini ferah tut.. allahın izniyle hepimiz sağlıklı bebeişler dünyaya getiricez.. :nazar: olumlu güzel şeyler düşünelim herşey güzel gitsin... bu bi çoğumuzun ilk hamileliği bence tadını çıkaralım her anının... kaç kez daha bu tecrübeyi yaşarız dimi ama... :1rolleyes:

haklısın canım 8 yıldır bugünleri bekledim rabbim ağız tadıyla geçirmeyi nasip etsin 8 ayımızı...........

hayırlı olsun canım hoşgeldin
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin geçiririz hepimiz :Saruboceq:

X