2010 Şubat Anneleri

Voles teşekkür ederim cnm, caneylom tebrik ederim hayırlı olsun, allah kucağına almayı da nasip etsin (hepimize inşallah)
yaren listeyi sen mi yapıyorsun, ben sitede yeni olduğum için bilmiyorum nasıl olduğunu, bilgilerimi sana mı vereceğim???

kızlar size bisey soracam benle esim arasında kan uyusmazlıgı var ilk hamileligimde kurtaj olduktan sonra igne yapıldı simdi tekrar hamile kaldım igne yapıldıgı icin bebegimde bi sorun olmaz dimi annem bugun doktora gelen bii kadının kan uyusmazlıgından bebeginin alındıgını soledi yarın doktora gidecem aklıma takıldı simid bu bilen varsa cevap yazsın nolur

derincim cnm benimn bildiğim kadarı ile kan uyuşmazlıgında gebeliğin 7. ayında iğne oluyosun bebeğin kanı ilede uyuşmazlık olursa dogumdan hemen sonrada en geç 3 gün içinde tekrar iğne olman gerekiyo

derincim cnm benimn bildiğim kadarı ile kan uyuşmazlıgında gebeliğin 7. ayında iğne oluyosun bebeğin kanı ilede uyuşmazlık olursa dogumdan hemen sonrada en geç 3 gün içinde tekrar iğne olman gerekiyo

canım ilk hamileligimide kurtaj olduum icin hemen ıgne yapıldı ondan sonra doktor dedi ki ikinci hamileliginde sorun olmaz cunku ıgne yaptım ama aklıma takıldı iste

caneylom hoşgeldin ve tebrikler...

hayırlı olsun canım hoşgeldin
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin geçiririz hepimiz :Saruboceq:

Voles teşekkür ederim cnm, caneylom tebrik ederim hayırlı olsun, allah kucağına almayı da nasip etsin (hepimize inşallah)
yaren listeyi sen mi yapıyorsun, ben sitede yeni olduğum için bilmiyorum nasıl olduğunu, bilgilerimi sana mı vereceğim???

hoşbulduk kızlar rabbim hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin......bütün isteyenlere nasip etsin rabbim anne babalığı.......

Allah yardımcın olsun, gönlünün muradını versin inş. sat kaçtı senin canım adetine varmı daha

Evet canım ben daha erken ögrendim 3 hafta 5 günlükken kesinleşti ama 3 haftalıkken silik çıkıyordu testlerde, inşallah senide listemize ekleriz

:jeyyar::jeyyar:Benimki 3 hafta +2 günlük olmuşş.ama 0+0=0 olucak hafta sonusırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kızlar benimde 3 hafta 2 günlükken evdeki testte çıktı 3 hafta 4 günlükkende kan testinde çıktı

CANEYLOM aramıza hoşgeldın tebrıkler
FıFACIM geçmiş olsun cnm bende aynı durumu yaşıyorumdr. korkulacakbişi diil dedi dinlenıyorum bol bol ..
kızlar biraz uyudum geldım :) bişiler yedim sabah ne güzel kahvaltı yapmıştım hepsi gitti ben nasıl vitamın alacam ya.. dr. da pek ilaç tavsıye etmedi..

:jeyyar::jeyyar:Benimki 3 hafta +2 günlük olmuşş.ama 0+0=0 olucak hafta sonusırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

sen büyük konuşuyon balkafam bence senin kırmızılar esgeçecek seni bakta gör cano dediydi dersinturkbayragi

özbekcım her bünyede bir olmuyor benım 4 haftayı geçtikten sonra idrarda öğrenebildim .. en güzel yolu kendını tanıman gögülerinin hassasıyetı , halsızlık ,uyku.vs. inş. hamişsindir..

CANEYLOM aramıza hoşgeldın tebrıkler
FİFACIM geçmiş olsun cnm bende aynı durumu yaşıyorumdr. korkulacakbişi diil dedi dinlenıyorum bol bol ..
kızlar biraz uyudum geldım :) bişiler yedim sabah ne güzel kahvaltı yapmıştım hepsi gitti ben nasıl vitamın alacam ya.. dr. da pek ilaç tavsıye etmedi..

hoşbulduk canım...
benim bulantım filan yok kızlar çok şükür sadece elevit ilacımı içerken kötü kokuyo nefesimi tutupta içiyorum onun harici bi sıkıntım yok şükür......bide tatlıdan soğudum hiç yiyemiyorum .......

X