2010 Şubat Anneleri

canlarım öyle düşünmeyın illa herkesde öyle olacak dıye bişii yok içinin ferah tutun... benım düşük tehlıkem varya ondan sadece teselli buldum :) keşke olmasa bulantılarınız çok kötü bişi... ALLAH hepimize sağlık versin...
FATOLINA MUTLU YILLAR ıNŞ. SENEYE KUZUNLA BERABER KUTLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ...

Maşallah aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepinizin hamileliği hayırlı olsun. İnşallah bu süreci hep birlikte geçirip evlatlarımızı kucaklarımıza alacağız.:CüvCüv::Saruboceq:
Bende doktorumla görüştüm geçtiğimiz perşembe kan değerim 94.6 çıkmıştı. Yarın 4+6 oluyoruz. Doktor sabah tekrar hcg ve progestan testi istedi akşam 18:30 da randevumuz var. Umarım değerlerim yükselmiştir ve herşey yolundadır.
Kese ve kalp atışını gören arkadaşlarımı da tebrik ederim. darısı başımıza inşallah..a.s.

Bundan önceki hamileliğimde 6. haftada bulantılarım başlamıştı ve hiçbirşey yiyememiştim. Şimdi iyiyim çok şükür bakalım zaman ilerledikçe nolacak?
Bende düzenli olarak süt içiyorum. Tatlı, asitli içecek, çerez, çay, kahve türü gıdaları tamamen çıkarttım hayatımdan. Sebze ve balık yemeye çalışıyorum mümkün oldukça. Havalar sıcak olduğu için ayran içiyorum sık sık. Vitamin olarak megadyn pronatal kullanıyorum. Yarın doktorum değiştirir mi bilmiyorum. Umarım böyle devam edebilirim ve bulantılar başlamaz.
Bu arada çin takvimine göre kız gözüküyor bakalım Allahım ne göstericek.

canlarım öyle düşünmeyın illa herkesde öyle olacak dıye bişii yok içinin ferah tutun... benım düşük tehlıkem varya ondan sadece teselli buldum :) keşke olmasa bulantılarınız çok kötü bişi... ALLAH hepimize sağlık versin...
FATOLINA MUTLU YILLAR İNŞ. SENEYE KUZUNLA BERABER KUTLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ...

Canım korkma meleğin seninle inşallah.:nazar: Bende aynı korkuları yaşıyorum ama Allahım yüzümüzü güldürecek inşallah. Hepimiz için bol bol dua ediyorum.:Saruboceq:

FATOLINA MUTLU YILLAR İNŞ. SENEYE KUZUNLA BERABER KUTLARIN DOĞUM GÜNÜNÜ...

çok sağol tatlım bu sene aldığım en güzel hediyem o oldu zaten
rabbim hediyemi yolladı
evet bulantılar kötüymüş sabahları hemen ayağa kalkmamak çubuk kraker bulundurmak lazımmış baş ucunda benim henüz yok bulantım ama
her ihtimale karşı tedbirimi aldım :CüvCüv:

kızlarf bende buğün progesteron testi yaptım 24.4 cıktı bakalım sonuc inşallah güzel cıkar sizce hcg yi ne zaman yapayım

günaydınlar güzel anneler, yine açılışı be yapıyorum. erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık babamızı uğurladık, bir selam verelim dedik. inşallah güzel bir gün olur. yeni gebeler aramıza katılır.

bebeg83 canım hemen anlatayım. ben denedim hamilelik elde ettim umarım sana da faydası olur. bir küçük kase bala 1 çorba kaşığı çörekotu (tane de olur çekilmiş toz halinde de olur, tanesini kullanırsan ağızda ezmek biraz zor oluyor) dolu 1 tatlı kaşığı toz tarçını iyice karıştırıp ağzı kapalı bir kavanoza koy.hergün sabah aç karnına tahta veya plastik bir kaşıkla (metal olmasın mümkünse ) bir tatlı kaşığı yiyeceksin. adetinin ilk günü başlayıp yumurtladığın güne kadar ortalama 14-15 gün tekrarla.adaçayıyla da desteklersen sağlıklı ve kaliteli yumurtaların olur. umarım senin de işine yarar canım

sabah bu saatlerde topic çok boş oluyor. çalışan anneler işlerinin başında evdeki annelerde uyuyor anlaşılan.ben de dışarı çıkayım bari..

günaydın herkese
özbek cnm bildiğim kadarı ile progestan adetin 21. günü yapılıyo bence bhcg yi 1 hf sonra yaptır rabbim inş saca da o annelik sıfatını kullanmayı nasip eder inş

bebeğim cnm bal çörek otu tarçında çok etkili ama asla ilaçla beraber alma neden bu karışımda senin yumurtanı uyarıyo klomende bu kez fazla uyarılır allah korusun kist yapar belki dr danış mutlaka bence ikisini bir arada yapma ya karışımı önce yap yada klomeni cnm tabiki yinede karar senin

günaydın güzel anneler,

Bugünde bebişleriniz ve sizlerin güzel bi gün geçirmenizi dilerim... opuyorumnanaktan

kızlar günaydın şimdi dr. dan geldım kuzum daha çok küçük ama yinede göründü haftaya kalp atışı için gidicez , kesem büyümüş .. ALLAH ım dularımı kabul edıyor çok mutlu oldum arkadaşlar hafif yine kanama var içerde dedi inş. emilirde geçer... sizler nasılsınız?

ayy beyazgelincik tebrik ederim darısı kalp atısına cnm inş o kanamada önemli bişe değildir gülüm kendiliğinden yok olur

beyazgelincik canım çok sevindim inşallah kalp atışlarınıda duyarsın bebişinin.. kanamayıda çok kafana takma bence ciddi bişey olsa doktorun seni uyarırdı.. bence herşey yolundaki kesende büyümeye başlamış darısı bizlere canım bende yarın kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah hayırlısıyla bendede bi sorun yoktur..

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bugün, ben işten ancak bakabildim çok yogunum bu aralar, keseyi gören kalp atışını duyan sevgili hamişlerimizi tebrik ediyorum, darısı benim gibi bekleyenlerin başına inş. ben çok tedirginim yaaa, bulantım çok hafif varla yok arası, midemde yanma ve kazınma var sadece, hayırlısıyla bebegimi görmek istiyorum:Saruboceq::CüvCüv:

ya kızlar sizde eskisinden daha sık idrara çıkma varmı...? bende çok aşırı sık idrara çıkma yok ...çok su içince çıkıyorum

Bende çok su içince çıkıyorum canım, sık idarara çıkma bebek büyüdükçe artacak sanırım

X