sevdacım benim eşimde kızım diye seviyo karnımı ama ben kızıyorum o bizim ilk bebeğimiz diyorum ben de ona inat oglum diye seviyorum sonra hatasını anlayıp evet sağlıklı olsun diyo ama anlaşılan içinden kız geçiyo açıkcası ben de kız istiyom dana cici oluyolar ama tabikide sağlıklı olmaları en önemlisi :Saruboceq::lepi:
sanırsam şubat anneleri henüz, bebişleri görebilmiş değiller :)
halihazırda kalp atışı duyan da yok gibi geldi bana...
ancak ve ancak, çoğumuz keseleri gördük, bekliyoruz...
yanlış mıyım?[/QU
haklısın sanırım yalelcim keseleri gördük ve umutla bekliyoruz canım
[
cnm ben şeyi merak ediyorum acaba steteskopla dinlesek karnımı duyamazmıyız yaa eger duyulurse ben hemen bir steteskop alayımdelikafadulden
kızlar ben çok kötüyüm kimse yokken biraz uzanmak istiyorum sonra görüşürüz kib
sanırsam şubat anneleri henüz, bebişleri görebilmiş değiller :)
halihazırda kalp atışı duyan da yok gibi geldi bana...
ancak ve ancak, çoğumuz keseleri gördük, bekliyoruz...
yanlış mıyım?[/QU
haklısın sanırım yalelcim keseleri gördük ve umutla bekliyoruz canım
ay bakalım en önce kim duyacak :)
bu arada ben alttan muayenede görmüştüm, krnımdan henüz bişey görmedim. heralde sizler de öylesinizdir.
şimdi kalbini duymaya gidince yine alttan bakıcak doktor. karnımdan bişey görünmezmiş henüz.
Geçmiş olsun Ebrucum, miden bulanıyor sanırım,
Bu arada bende inş, Şubat Annesi olucam kısmet olursa, sat 13 mayıs, dogum 17 şubat gözüküyor ama hayırlısı tabiki,
henüz kan tahlili yaptırmadım yarın yaptırmayı düşünüyorum...
Doktor için erken değilmi Yalelcim daha 4 haftalık bile olmuyor, 3 hafta 5 gün sanırım
Selam kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum 5 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum dün akşam kahverengi bi akıntım oldu çok korktum biraz önce doktoruma sordum progestan yapabilir ağır kaldırma dikkat et dedi. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı ben baya telaşlandım ya
hmm sen de benim gibi erken öğrendin meleğini.. en bu ayrıntıyı kaçırmışım.
o zaman gitme evet.
idrarda gördün heralde sen de ... 1 kere yaptıysan testini, 2 gün sonra yeniden yap bi... tekrar görürsen meleğini çubukta, sorun yok :)
doktora 5. haftanın sonundan önce gitmemeni öneririm şahsen. keseyi 4. hafta sonunda çok rahat görürsünüz ama, bence çok erken alttan muayene için.
fatima hoşgeldin tebrikler canım.
kızlar steteskopla kalp atışı duyulmuyor bizzat tarafımdan daha önceki gebeliğimde test edilmiştir
kızlar steteskopla kalp atışı duyulmuyor bizzat tarafımdan daha önceki gebeliğimde test edilmiştir
İdrara da 2-3 defa gördüm yalelcim dün yaptım en son ve net olarak gördüm yarın da kan testi yaptırsam diyorum ama bilemiyorum...
he iyi madem, sen katmerli görmüşsün kuzucuğunu.
boşver, varlığını bil ama kurcalatma.. kan testini de boşver bence. evinde sakin sakin kendini dinle.. meleğine iyi bakç 5. haftanı bitir, sonra git derim ben.
ben öyle yaptım.
doktorum dediki, ''erken gelseydin de bundan fazlasını göremezdik zaten, hatta kese bile görünmeyebilirdi..idrarda gördükten sonra kan testine gerek yok. hatta 6. haftayı bitirip gelseydin, direk kalp atışlarını duyabilirdik''
dolayısıyla, boşuna gidip alttan muayene falan olma bence.