2010 Şubat Anneleri

ben de kız gibi hissediyorum.. içimden öyle geçiyor...

kızlar ben çok kötüyüm kimse yokken biraz uzanmak istiyorum sonra görüşürüz kib

Geçmiş olsun Ebrucum, miden bulanıyor sanırım,
Bu arada bende inş, Şubat Annesi olucam kısmet olursa, sat 13 mayıs, dogum 17 şubat gözüküyor ama hayırlısı tabiki,
henüz kan tahlili yaptırmadım yarın yaptırmayı düşünüyorum...

[

cnm ben şeyi merak ediyorum acaba steteskopla dinlesek karnımı duyamazmıyız yaa eger duyulurse ben hemen bir steteskop alayımdelikafadulden

aa hakkatten ya, biri denesin kızlar şunu.
steteskop olan var mı evinde?

kızlar ben çok kötüyüm kimse yokken biraz uzanmak istiyorum sonra görüşürüz kib

ah canım, haydi git dinlen bacım.

canım sen henüz doktora gitmedin mi?
doktora git, boşuna kendin yaptırma tahlil mahlil.
kese görürse, kan tahliline gerek yok zaten. görerek takip yapıyor sonrasında.

Doktor için erken değilmi Yalelcim daha 4 haftalık bile olmuyor, 3 hafta 5 gün sanırım

Selam kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum 5 haftalık hamileyim progestan kullanıyorum dün akşam kahverengi bi akıntım oldu çok korktum biraz önce doktoruma sordum progestan yapabilir ağır kaldırma dikkat et dedi. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı ben baya telaşlandım ya

Doktor için erken değilmi Yalelcim daha 4 haftalık bile olmuyor, 3 hafta 5 gün sanırım

hmm sen de benim gibi erken öğrendin meleğini.. en bu ayrıntıyı kaçırmışım.
o zaman gitme evet.

idrarda gördün heralde sen de ... 1 kere yaptıysan testini, 2 gün sonra yeniden yap bi... tekrar görürsen meleğini çubukta, sorun yok :)

doktora 5. haftanın sonundan önce gitmemeni öneririm şahsen. keseyi 4. hafta sonunda çok rahat görürsünüz ama, bence çok erken alttan muayene için.

dinlen canım. ayaklarını biraz yukarda tutarak uzan.. yat.. dinlen.
normaldir evet.
benim de başıma gelmişti. bişey olmaz, aklına kötü bişey getirme.. uzan dinlen.

hazirancım ben de progestan kullanıyorum gülüm ben de de gecen gün böyle sütlü kahve gibi bir akıntı oldu o renk te çok azdr korkma demişti çok şükür rabbime bişe olmadı devamı gelmedi sen de kendine dikkat et iyi düşün iyi olsun

İdrara da 2-3 defa gördüm yalelcim dün yaptım en son ve net olarak gördüm yarın da kan testi yaptırsam diyorum ama bilemiyorum...

fatima hoşgeldin tebrikler canım.
kızlar steteskopla kalp atışı duyulmuyor bizzat tarafımdan daha önceki gebeliğimde test edilmiştir

İdrara da 2-3 defa gördüm yalelcim dün yaptım en son ve net olarak gördüm yarın da kan testi yaptırsam diyorum ama bilemiyorum...

he iyi madem, sen katmerli görmüşsün kuzucuğunu.
boşver, varlığını bil ama kurcalatma.. kan testini de boşver bence. evinde sakin sakin kendini dinle.. meleğine iyi bakç 5. haftanı bitir, sonra git derim ben.
ben öyle yaptım.
doktorum dediki, ''erken gelseydin de bundan fazlasını göremezdik zaten, hatta kese bile görünmeyebilirdi..idrarda gördükten sonra kan testine gerek yok. hatta 6. haftayı bitirip gelseydin, direk kalp atışlarını duyabilirdik''

dolayısıyla, boşuna gidip alttan muayene falan olma bence.

fatima hoşgeldin tebrikler canım.
kızlar steteskopla kalp atışı duyulmuyor bizzat tarafımdan daha önceki gebeliğimde test edilmiştir

hee iyi madem.
insanın evine ultrason cihazı alası geliyor.

kızlar, ben bişey daha sorucam..
kimler neler yiyor?

nasıl besleniyorsunuz?
malum ilk 3 ay, protein ağırlıklı beslenmek lazım...
vitamin alan var mı?

nedir ne değildir... birbirimizin yaptıklarına bakalım, eksiğimiz varsa tamamlayalım bence..

mesela, ben evde makarna pişirmiyorm artık. ki çok severim... karbonhidrat bebeğe yararlı değil şu anda, bana kilo olacak sadece.. o sebeple makarna, beyaz pilav pişirmiyorum.
süt içiyordum. dünden beri, kokusu midemi kaldırıyor.. içemiyorum.
yumurta zaten sevmem, şimdi hiç yiyemiyorum.. kokuyor.. hatta eşime bile pişiremiyorum şu günlerde.. eskiden ona pişirirdim.

sıklıkla balık yemeye çalışıyorum. kokusu rahatsız ediyor ama, an itibari ile yiyebiliyorum :)

et yiyorum, kıymalı şeyler etli şeyler... süt içemeyince yoğurt yiyorum 2-3 gündür..

başkaaa? aklıma gelmiyor..

nelr yapıyorsunuz?

ben folicplus a düzenli devam ediyorum,sabah ve akşam yatarken süt içiyorum,bol bol su içiyorum,meyve yiyorum,ya bide benim canım acayip acı şeyler istiyo resmen acı biber yiyorum...bide sarımsak çok canım istiyo akşamları

Haklısın fazla kurcalatmaya gerek yok, düşük yaşayınca daha çok korkuyorum, altı hafta olsun öyle gideyim en iyisi:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…