2010 Şubat Anneleri

ben folicplus a düzenli devam ediyorum,sabah ve akşam yatarken süt içiyorum,bol bol su içiyorum,meyve yiyorum,ya bide benim canım acayip acı şeyler istiyo resmen acı biber yiyorum...bide sarımsak çok canım istiyo akşamları

alla alla.. böylesini de ilk duydum :) acı biber mi? ... sarımsak yani.. bildiğimiz sarımsak mı istiyor canın :))
camdankalp, çok yeme tansiyonun bozulmasın...

folik asit - ben solgar kullanıyorum.

süt içebilmeliyim ben de. bakıcam bi çaresine inşallah.

ben bugun kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı 120 atıyordu kalbi bebişimin artık yavaş yavaş büyüyor bir an evvel kucağıma alsam :))

Ben folbiol alıyorum hergün bir tane, süt içebiliyorum yumurta yiyorum, bol yeşillik meyva yemeye çalışıyorum henüz tam düzene koyabilmiş değilim ama dikkat etmeye çalışıyorum ayrıca hergün iki litreye yakın da su içiyorum, iş çıkışları 45 dakika yürüyüşüm var egzesiz olarak...

Haklısın fazla kurcalatmaya gerek yok, düşük yaşayınca daha çok korkuyorum, altı hafta olsun öyle gideyim en iyisi:CüvCüv:

ben de 2 düşük yaptım daha önce. o sebeple, çok ciddi endişelerim var içimde. psikolojik desteğe ihtiyacım var hatta :)

takma kafaya dedi doktorum, eski düşüklerdeki bebekler mızmızmış biraz.. zaten doğsalardı da hep hasta olup mızıklayacaklardı demekki... boşver onları. şimdi yeni bebeğinle beraberiz, gayet dayanıklı korkma''

ben de korkmamaya çalışıyorum.. ama kafamdan atamıyorum tehlikeyi.. ama bu meleğim sıkı tutundu gibi geliyor bana.. 6. haftamız bitti... 6+0 olduk bugün, 7. haftaya başladık bugün nasipse..

ilk düşüğüm 6 haftalıktı, ikincisinde regl günüm geçti, daha test yapmadan düşük yaptım..

şimdi içim rahatladı biraz. 6 haftayı geride bırakınca..

sıklıkla balık yemeye çalışıyorum. kokusu rahatsız ediyor ama, an itibari ile yiyebiliyorum :)

et yiyorum, kıymalı şeyler etli şeyler... süt içemeyince yoğurt yiyorum 2-3 gündür..

başkaaa? aklıma gelmiyor..

nelr yapıyorsunuz?

DİP NOT: balıklardan tüketebiliyorsanız somon,hamsi ve ton balığını tercih edin...kaydirigubbakcemile5

ben de 2 düşük yaptım daha önce. o sebeple, çok ciddi endişelerim var içimde. psikolojik desteğe ihtiyacım var hatta :)

takma kafaya dedi doktorum, eski düşüklerdeki bebekler mızmızmış biraz.. zaten doğsalardı da hep hasta olup mızıklayacaklardı demekki... boşver onları. şimdi yeni bebeğinle beraberiz, gayet dayanıklı korkma''

ben de korkmamaya çalışıyorum.. ama kafamdan atamıyorum tehlikeyi.. ama bu meleğim sıkı tutundu gibi geliyor bana.. 6. haftamız bitti... 6+0 olduk bugün, 7. haftaya başladık bugün nasipse..

ilk düşüğüm 6 haftalıktı, ikincisinde regl günüm geçti, daha test yapmadan düşük yaptım..

şimdi içim rahatladı biraz. 6 haftayı geride bırakınca..

Maşşallah 6 haftalık olmuş yalelcim rahat ol düşünmemeye çalış:nazar::Saruboceq:, kalp atışını duyana kadar bende çok tedirgin olucam ama stres yapmakta istemiyorum:CüvCüv:

ben bugun kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı 120 atıyordu kalbi bebişimin artık yavaş yavaş büyüyor bir an evvel kucağıma alsam :))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
meleklerden biri kalp sesini duyurduuuu

maşşallah annesi, çok sevindi teyzeleriiii :))

alla alla.. böylesini de ilk duydum :) acı biber mi? ... sarımsak yani.. bildiğimiz sarımsak mı istiyor canın :))
camdankalp, çok yeme tansiyonun bozulmasın...

folik asit - ben solgar kullanıyorum.

süt içebilmeliyim ben de. bakıcam bi çaresine inşallah.

ay evet bildimiz sarımsak kaydirigubbakcemile3 önceden hayatta yiyemezdim içim yanardı kokusu ağzımdan gitmezdi şimdi o kadar yiyorum banamısın demiyo kaydirigubbakcemile3 acıyıda zaten severdim ama şimdi aşırı düştüm...

Maşşallah 6 haftalık olmuş yalelcim rahat ol düşünmemeye çalış:nazar::Saruboceq:, kalp atışını duyana kadar bende çok tedirgin olucam ama stres yapmakta istemiyorum:CüvCüv:

stres yapmamak lazım evet :) biraz zor ama... relaxx

Hoşbulduk saol canım, kalp atışını ne zaman duyabilirim acabaCADIARZU[/

benim 5+6 .günüm ve ben bu gün duydum:nazar::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

canım, 5+6 iken, karnından mı duydun? alttan muayene ile mi?

ay allahım televizyonda, derya baykalın programı var. doktor... kadın doğum uzmanı konuşuyor..
idrar kaçırma hakkında.
zor vajinal doğumlardan sonra, idrar kaçırma kaçınılmaz bir sonuç oluyormuş. zor olacak gibiyse doğum, olayı uzatmadan sezeryan yapmak gerekirmiş.

bir de merve ildeniz konuk. uyuz bir kadın.

ay evet bildimiz sarımsak kaydirigubbakcemile3 önceden hayatta yiyemezdim içim yanardı kokusu ağzımdan gitmezdi şimdi o kadar yiyorum banamısın demiyo kaydirigubbakcemile3 acıyıda zaten severdim ama şimdi aşırı düştüm...
ayy camdankalp cnm ilk ögerendiğim zamanlar hatta ögrenmeden önce bende öyleydim bir yeşil sarımsak yiyodum bir acı yiyodum sorma hatta burayada yazmıştım ama artık yemiyorum o kadar
Hoşbulduk saol canım, kalp atışını ne zaman duyabilirim acabaCADIARZU[/benim 5+6 .günüm ve ben bu gün duydum:nazar::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

cnm hadi gözün aydın darısı bizlere inş ben de 5+3 üm şuan inş ben de haftaya görebilirim

ben bugün itibariyle 5+3 günlüğüm cumaya 5+7 falan olcam duyabilirim inş kızlarrrhihoyyyt

ay inş cnm duyarsın sen dedelikafadulden:emir_bebek:

kızlar akşama ne yemek yapacaksınız ben hiç bişe yemek istemiyorum midem kaldırmıyo şuan akşama ne yapacagımı düşünürken bile ateş basıyo başım dönüyooo ayyy ne pişirsem acana

kızlar bide dr bana sadece elevit verdi başka bişe vermedi sizce yeterlimi bu ilaç tek başına

kızlar sizinle bişe paylaşacağım

geçen gün işten geldim ve biraz uzamandım kanepeye eşim geldi yanıma ayagımın altından öptü hayatım ne yapıyosun dedim " cennet anaların ayakları altında değil mi dedi ben o ananın ayağının altında öperim " dedi çok duygulandım çok mutlu oldum

yemek düşünemiyorum midem kaldırmıyo

X