2010 Şubat Anneleri

Yaren canım liste çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Eksik bilgilerimi yazayım sana.
Sat:6 mayıs,
Kilo:64
Yaşımda 28 Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba kızlar...
naslsınız? uğrayamadım pek son günlerde.

doktor-hastahane arayışımız sürüyor, yoğunum :)

nabersiniz... bakıyorum, listemiz epey kabarmış.. maşallah maşallah..

listeye baktım, kese görüşleri var hep :))
maşşallah bizim meleklerimize inşallah...

kesenin içindekini gören var mı kızlar? kalbini duyan var mı?

ay merakla bekliyorum ben...

ay zehracım ben de dr arayışındayım cnm ya şu an ki dr bazı kötü haberlerini aldım zaten bek muayene de etmiyo çok çabuk bide çok kalabalık oluyo ilgilenmiyo sen sormadan bişe ögrenemiyosun vs vs bazı kötü şeylerde duydum hakkında o yüzden değiştirmek istedim ama benim çıkışıma hiç iyi dr kalmıyo izin alma gibi bir durumum da yok izin alamıyorum ne yapacagım bilmiyorum oooooofffffffffffffffff

benim de 19 gibi gidecem dr ama bilemiyorum dr bulamazsan başka tarihe ertelicem artık

offf bu doktor meselesi ne zormuş :)
ben eskiden, ''amaan ne var hepsi aynı şey, bir doktor bulup gideriz işte'' derdim. hiç öyle değilmiş.
grip olmak gibi ibşey değilki bu süreç :) sırf kendini değil, bebeğini de emanet ediyorsun.. güveniyorsun... çok çok çok çok önemliymiş meğersem.

meleklerinin varlığını yeni öğrenen gebeleeerrrrrr... hepinizi kutluyorummmmm
hayırlısıyla melekler kucaklara gelsinler inşallah

kalp atışlarını duymak için kısmet olursa teyzesi:)))))

merhabalar arkadaşlar, çok şükür bugün kesemizi gördük (7mm) kalp atışlarını duymak içinde 15 gün sonra tekrar gideceğim. ınş.bekleyen arkadaşlarda en kısa zamanda hayırlısıyla keselerini görürler ve bebişlerimizin kalp atışlarınıda duyarız inş.......

rabbim hayırlısı ile göstersin inş cnm

selmacım hadi gözün aydın darısı kalbe inş bende gecen cuma gördüm bebeğimin kesesini çok şükür rabbime

kızlar ya biz keseyi ta geçen hafta gördük de kalp atışı için erkendi ama bi 2 gün falan daha geçmiş olsa sanırım onuda duyabilirdik doktor 2 temmuzda çağırdı tekrar 1 ay sonra gel dedi ama ben nasıl bekliycem o kadar bilmiyorum en iyisi 2 hafta sonra gidiyim ben dimi...3 hafta olmuş olucak.. bekleyemem ben kalp atışını biran önce görmek istiyorum hayırlısıyla...

yarencim kilom 64 ve yaşımda 32 bu bilgiler eksikti sende canım eklersen sevinirim teşekkürler ......

çok sevindimmmhihoyyyt darısı kalp atışlarına inşşş

1 ay çok geç değilmi yahu :uhm: ben bekleyemem şahsen...bana kese için bile 2 hafta dedi ama ben bu cuma gidicem kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bu gün çok kötüyüm kusmak üzereyim oooooooooffffffffffffffffffffff çok kötü

kızlar bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu uzun zamandır takip ediyordum ve hamis oldugumu ogrenince kayıt oldum ve Allahım nasip ederse bende subat annesi olacam Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah bizede meleklerimize kavusmayı tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…