Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım hepimizi insallahderin deren cnm tebrik edeerim rabim sağlıkla kavuştursun inş
kızlar bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu uzun zamandır takip ediyordum ve hamis oldugumu ogrenince kayıt oldum ve Allahım nasip ederse bende subat annesi olacam Rabbim butun isteyenlere nasip etsin insallah bizede meleklerimize kavusmayı tabi ki
tebrikler canım hoşgeldin kaç haftalık gebesin
selmacım senin iki oglun vardı galiba bu da kız dır belki kızda bulantılar erken başlarmış çok güzel denk gelir tabi öncelikli olarak sağlıklı olmaları ayy inş bulantılarımız olmaz yaa ben çok kötü oldum bu gün gözüm fena korktu
derincim mide bulantısı ne kadar normal ise bulanmaması da o kadar normal bulanmıyo diye korkma ne güzel işte herkesin isteyipte bulamadığı şey bu ben ce inş olmaz bulantıların
kalp atışlarını duymak için kısmet olursa teyzesi:)))))
bende cuma günü keseyi görmeye gidicemhihoyyyt
kızlar ya biz keseyi ta geçen hafta gördük de kalp atışı için erkendi ama bi 2 gün falan daha geçmiş olsa sanırım onuda duyabilirdik doktor 2 temmuzda çağırdı tekrar 1 ay sonra gel dedi ama ben nasıl bekliycem o kadar bilmiyorum en iyisi 2 hafta sonra gidiyim ben dimi...3 hafta olmuş olucak.. bekleyemem ben kalp atışını biran önce görmek istiyorum hayırlısıyla...
kızlar ben bu gün çok kötüyüm kusmak üzereyim oooooooooffffffffffffffffffffff çok kötü
evet canım iki oğlum var çocuklarda eşimde kız istiyo tabi benimde gönlümde olan kızım olması öncelikle tabiki sağlıklı olmasını diliyoruz , artık ne çıkarsa bahtımıza diyorum :)))
ay ebrucum, allah nasip etsin de duyalım şu sesi bi yahu... tıkır tıkır.. kelebek gibi çırpınıyordur o minnacık kalpler şimdi.
aslında ben sanki kendim hissediyorum gibi.
sabah dümdüz yattım yatakta.. gerinme hareketi yapar gibi uzattım vücudumu iyice.
elimi karnıma koydum, sol tarafa doğru... ben solumda gibi hissediyorum kuzumu sanki...
orda bi tıkır pıkır bişeyler hissettim.
ama saate bakarak sayamadım, kendi kalbimle karışık bişey oldu birden... konsantrasyonumu kaybettim :)
çok büyük merakla bekliyorum sıpamın kalp sesini.
cnm ben şeyi merak ediyorum acaba steteskopla dinlesek karnımı duyamazmıyız yaa eger duyulurse ben hemen bir steteskop alayımdelikafadulden