- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 39
karnı çıkmaya başlayan var mı aranızda?
kızlar sizinle bişe paylaşacağım
geçen gün işten geldim ve biraz uzamandım kanepeye eşim geldi yanıma ayagımın altından öptü hayatım ne yapıyosun dedim " cennet anaların ayakları altında değil mi dedi ben o ananın ayağının altında öperim " dedi çok duygulandım çok mutlu oldum
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız ben hiç bişe yemek istemiyorum midem kaldırmıyo şuan akşama ne yapacagımı düşünürken bile ateş basıyo başım dönüyooo ayyy ne pişirsem acana
kızlar bide dr bana sadece elevit verdi başka bişe vermedi sizce yeterlimi bu ilaç tek başına
kızlar sizinle bişe paylaşacağım
geçen gün işten geldim ve biraz uzamandım kanepeye eşim geldi yanıma ayagımın altından öptü hayatım ne yapıyosun dedim " cennet anaların ayakları altında değil mi dedi ben o ananın ayağının altında öperim " dedi çok duygulandım çok mutlu oldum
biz 1,5 aylık olduk, karnım oluştu benim... tuhaf mı bu sizce?
biz 1,5 aylık olduk, karnım oluştu benim... tuhaf mı bu sizce?
benim karnım hep vardıki zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama sanki her zamankinden daha dolgun :uhm:
ay yalel se benim karnımı görsen cnm kist tedavisi sırasında d.k hapı kullanmıştım o zaman 1 ayda 53 ten 60 a yükseldim ama şimdi 57 kiloyum 53 ken bile göbeğim vardı ki artık tahmin et göbeğimi 3 aylık rahat var haha hahahah
İri bi bebek olucaksa ve sende genişlemeye müsaitsen çok normal...yapı meselesi:dance:
demi insan rahatsız oluyo daha ortada bişi yok kocaman göbek(
aaaaaaayyyyyyyyyyy galiba akşama sadece cacık yapacam başka bişeyi ne yapmayı nede yemeyi midem kaldırmıcak
Karnım çıksın istiyorum ama daha bir ay bile olmadan böyle olursa sonra nasıl olur bilmiyorumCADIARZU
eski kıyafetlerimize giyemiyorum ben artık, yakıştıramıyorum kendime ya dar ya kısa ya açık...( rahat bol şeyler almam lazım
dikkat edin kızlar kendinize...su için bol bol...çubuk kraker falan yemeye çalışın (benim şu an yaptığım gibi ) iyi geliyo
valla ben de bilemiyorum..
karnının kocamanlığı dolayısı ile, bacaklarını ayıra ayıra yürüyen gebeler vardır ya.. ben çok gülerdim onlara eskiden :)
başıma gelecek sanırım.
Gülme komşuna gelir başına demişler tatlım kaydirigubbakcemile3QUOTE]
neye iyi geliyor?