2010 Şubat Anneleri

vayy beeee :asigim:

ben, maksimum sebzeyi aynı anda tüketmek için, zeytinyağlı karmaşık bişey yağtım bu akşam için.
pirinçli, bol soğanlı, patates-havuç-kabak... zeytinyağlı.

bir de kıymalı domatesli ıspanak... son son ıspanakları yiyelim kuzucumla diye..

salatayı bol rokalı yapıyorum ben. çok c vitamini olsun diye.

çorba olarak şehriye çorbası yapıcam heralde.

ooo... maşallah :) bak ben bile duygulandım şimdi.
biz henüz, karından öpme faaliyetindeyiz.. karnımı öpüyor gelip :)

biz 1,5 aylık olduk, karnım oluştu benim... tuhaf mı bu sizce?

aaaaaaayyyyyyyyyyy galiba akşama sadece cacık yapacam başka bişeyi ne yapmayı nede yemeyi midem kaldırmıcak

Son düzenleme:
biz 1,5 aylık olduk, karnım oluştu benim... tuhaf mı bu sizce?

ay yalel se benim karnımı görsen cnm kist tedavisi sırasında d.k hapı kullanmıştım o zaman 1 ayda 53 ten 60 a yükseldim ama şimdi 57 kiloyum 53 ken bile göbeğim vardı ki artık tahmin et göbeğimi 3 aylık rahat var haha hahahah

ya ben de son 6 ayda 49'dan 57^ye çıktım.. sebepsiz kilo aldım... kocama yemek yaptım-kendim yedim :))

şimdi mayıs başında 57 kiloydum.. anneler gününde tartılmıştım iyi hatırlıyorum.. döllenme zamanımda yani.
şimdi 59,8 kiloyum.
zaten karnım vardı evet, şimdi daha bi var oldu :)

İri bi bebek olucaksa ve sende genişlemeye müsaitsen çok normal...yapı meselesi:dance:

bir de iç karın diye bişey varmış. iç karnı dar olan kadınların karnı dışarı çıkarmış.

eski kıyafetlerimize giyemiyorum ben artık, yakıştıramıyorum kendime ya dar ya kısa ya açık...( rahat bol şeyler almam lazım

aaaaaaayyyyyyyyyyy galiba akşama sadece cacık yapacam başka bişeyi ne yapmayı nede yemeyi midem kaldırmıcak

haklısın aslında.
bizim evimiz sabahtan öğlen 2-3'e kadar güneş alıyor.. dolayısıyla şu anda tüm gün ısınmış olduğu için, yanıor... çok sıcak...

öğlen yemeğimi 1 saat önce falan yedim... şiştim.. sıcak da var.. tansiyonum çıktı mı düştü mü bilemiyorum... fenayım şu anda.

Karnım çıksın istiyorum ama daha bir ay bile olmadan böyle olursa sonra nasıl olur bilmiyorumCADIARZU

valla ben de bilemiyorum..
karnının kocamanlığı dolayısı ile, bacaklarını ayıra ayıra yürüyen gebeler vardır ya.. ben çok gülerdim onlara eskiden :)
başıma gelecek sanırım.

eski kıyafetlerimize giyemiyorum ben artık, yakıştıramıyorum kendime ya dar ya kısa ya açık...( rahat bol şeyler almam lazım

aynen.. artık yenileri almak lazım gibi...

bir de benim göğüslerim çok acıyor.. büyüyor gibiler.. gebe sütyeni de almak lazım.

dikkat edin kızlar kendinize...su için bol bol...çubuk kraker falan yemeye çalışın (benim şu an yaptığım gibi ) iyi geliyo

eskiden çok su içerdim ama bu gün dedim ya çok kötüyüm su bele içesim gelmiyo

Bulantı ne zaman başlar kızlar, arkadaşım 2,5 aylık hamile 6.haftada başlamış ve hala devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…