2010 Şubat Anneleri

derin deren cnm tebrik edeerim rabim sağlıkla kavuştursun inş

ebrucum bende bu sabah ilk bulantımı yaşadım doktor bana ilaç verdi miden bulanırsa içersin dedi ama şimdilik iyiyim çok şükür....

cnm bu güne kadar sadece bulanıyodum ama bu günkü çok daha farklı resmen çıkaracaktım

benim diğer hamileliklerimde daha geç başlamıştı bulantılarım bunda daha şimdiden başladı ...ınş fazla uzun sürmezde rahat birer hamilelik dönemi geçiririz canım ...

selmacım senin iki oglun vardı galiba bu da kız dır belki kızda bulantılar erken başlarmış çok güzel denk gelir tabi öncelikli olarak sağlıklı olmaları ayy inş bulantılarımız olmaz yaa ben çok kötü oldum bu gün gözüm fena korktu

fatolina doğumgünün kutlu olsun.inşallah seneye doğumgününü kucağında bebeğinle kutlarsın.
selmakerem gözünaydın canım darısı başımıza inşallah bebeğinin kalp atışlarını da duyarsın annesi.
offf günler geçmek bilmiyor yaaa

tebrikler canım hoşgeldin kaç haftalık gebesin

kızlar bende 5 haftamdayım ama hic mide bulantım yok herkes diyor gariplik var sende diye bende supheleniri oldum kendimden mide bulantısı olmaması normal mi bide acayıp canım et turu seyler yemek istiyor.bence mide bulantısı icin erken ama yinede moralim bozuluyor

derincim mide bulantısı ne kadar normal ise bulanmaması da o kadar normal bulanmıyo diye korkma ne güzel işte herkesin isteyipte bulamadığı şey bu ben ce inş olmaz bulantıların

benimde bulanmıyor çok şükür. ilk gebeliğimde de bulanmamıştı. ebrununda dediği gibi iyi bişey bu.güzelce besleniriz rahat geçiririz ilk aylarımızı. ayrıca hiçbir terslik yok canını sıkma

evet canım iki oğlum var çocuklarda eşimde kız istiyo tabi benimde gönlümde olan kızım olması öncelikle tabiki sağlıklı olmasını diliyoruz , artık ne çıkarsa bahtımıza diyorum :)))

derincim mide bulantısı ne kadar normal ise bulanmaması da o kadar normal bulanmıyo diye korkma ne güzel işte herkesin isteyipte bulamadığı şey bu ben ce inş olmaz bulantıların

haklısın hayatım da iste yanımda ole konusulunca tedirgin oluyorum bende diyorum herkesin aynı olmuyormus ben okuyorum diyorum ama hıcte bulantı olmaz mı insanda hamilelikte dediler gerci annem dedi benimde olmamıstı hic bulantım diye o ve sen icimi rahatlattın biraz
insallah hıcbırımızde bi aksilik cıkmaz

deniz kızıl sen keseni görmüşmüydün cnm CADIARZU

kalp atışlarını duymak için kısmet olursa teyzesi:)))))

ay ebrucum, allah nasip etsin de duyalım şu sesi bi yahu... tıkır tıkır.. kelebek gibi çırpınıyordur o minnacık kalpler şimdi.
aslında ben sanki kendim hissediyorum gibi.

sabah dümdüz yattım yatakta.. gerinme hareketi yapar gibi uzattım vücudumu iyice.
elimi karnıma koydum, sol tarafa doğru... ben solumda gibi hissediyorum kuzumu sanki...
orda bi tıkır pıkır bişeyler hissettim.
ama saate bakarak sayamadım, kendi kalbimle karışık bişey oldu birden... konsantrasyonumu kaybettim :)

çok büyük merakla bekliyorum sıpamın kalp sesini.

bende cuma günü keseyi görmeye gidicemhihoyyyt

hayırlısı inşallah..

bekleme :) doktorun zaten kendisi çağırmalıydı. kesey görüp 1 ay sonraya randevu verilir mi? git güzelim, git zamanında emin olmak için duy kap atışlarını kuzucuğunun.

kızlar ben bu gün çok kötüyüm kusmak üzereyim oooooooooffffffffffffffffffffff çok kötü

ooo kıyamam sana ben :)

evet canım iki oğlum var çocuklarda eşimde kız istiyo tabi benimde gönlümde olan kızım olması öncelikle tabiki sağlıklı olmasını diliyoruz , artık ne çıkarsa bahtımıza diyorum :)))

sevdacım benim eşimde kızım diye seviyo karnımı ama ben kızıyorum o bizim ilk bebeğimiz diyorum ben de ona inat oglum diye seviyorum sonra hatasını anlayıp evet sağlıklı olsun diyo ama anlaşılan içinden kız geçiyo açıkcası ben de kız istiyom dana cici oluyolar ama tabikide sağlıklı olmaları en önemlisi :Saruboceq::lepi:

sanırsam şubat anneleri henüz, bebişleri görebilmiş değiller :)
halihazırda kalp atışı duyan da yok gibi geldi bana...
ancak ve ancak, çoğumuz keseleri gördük, bekliyoruz...

yanlış mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…