2010 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar, benimde yarın doktor randevum var inş kesesini görürüz bebişin...Benimde mide bulantılarım olmadı şimdilik halsizlik ve sürekli uykulu olmanın dışında bir şikayetim yok....

Merhaba arkadaşlar bende şubat annesi olacağım Allah kısmet ederse 4 hafta 4 günlük hamileyim ve muhtemel doğum tarihi 10 şubat gözüküyor. :CüvCüv:
8 ay önce ilk hamileliğim kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. senağlama
Dilerim Allahım bu sefer tamamına erdirir.:Saruboceq:
Allah bekleyen herkese bu mutluluğu nasip eder inşallah..

Zehracım tebrik ederim inş Allah gönlüne göre verir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini canım.....

Amin inşallah canım. Hepimizin gönlüne göre versin Allahım.
Bebeğin kesesini görürsün inşallah yarın. Senin hamileliğin ne kadarlık canım?

SAT 29 nisan geçen hafta pazartesi gittim kan tahlili yaptırdı doktorum fakat ultrasonda göremedi keseyi çok küçük olduğundan görünmeyebilir haftaya tekrar gel keseyi görmek için dedi, bendede şimdi bunun telaşı var inş yarın gittiğimde bir sorun çıkmaz......

merhaba arkadaşlar geçen sene aynı telaşaları biz yaşadık bebeişime hamile olduğumu öğreneli 1 sene oldu. Çok mutluyum iyiki var. ınşallah sizlerde sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza alırsınız.
Ben çok sıkıntı çektim düşük riskim vardı 3 ay olana kadar yattım daha sonra böbre problemi çıktı böbreğime 7 aylık hamileyken tel takıldı zor günlerdi ama şimdi unuttum. Yine babak düüşünebilirim. Sizde yılmayın hepsi geçevcek kucağınaza alınca unutacaksınız.

Aramızda bir hafta varmış. İnşallah hiçbir sorun çıkmayacak canım. Göreceksin keseyi sonrada bebeğini:CüvCüv: Kontrolden sonra güzel haberlerini bekliyorum.
Dualarım seninle. İnşallah bende zamanı gelince görürüm keseyi ve bebeğimi..

bedemcim cnm ne olur üzülme rabbim hakında hayırlısını nasip etsin rabbim sağlık versin elbet bebeklerin de olacak şükür ki gebe kalabildiğini biliyosun cnm rabbim dayanma gücü versin inş
yeni hamilemizi tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla büyütsün

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

|||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||:CüvCüv:|hayal2626| | | | |
2||:CüvCüv:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3||:CüvCüv:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4||:CüvCüv:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5||:CüvCüv:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|keseyi gördü hihoyyyt|
6||:CüvCüv:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
7||:CüvCüv:|zetu|30|30 nisan
8||:CüvCüv:|selmakerem||29 nisan|||beta hcg 1070 keseyi görmedi henüz..|
9||:CüvCüv:|sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10||:CüvCüv:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11||:CüvCüv:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|
12||:CüvCüv:|guide|
13||:CüvCüv:|voles||29 nisan|3 şubat|72|(5 haftalık) keseyi gördü hihoyyyt|
14||:CüvCüv:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15||:CüvCüv:|haziran20|24|26 nisan|||keseyi gördü hihoyyyt
16||:CüvCüv:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü hihoyyyt
17||:CüvCüv:|zehra_s|||10 şubat|67|

Umutlu listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||ozbek83|25|18 mayıs|22 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
2||connet|26|11 mayıs|15 şubat||beta hcg sonucunu bekliyor.|
3||laluz24z|
4||arub||21 mayıs|25 şubat|

günaydın arkadaşlar
nasılsınız bakalım bugün.
zehracım hoşgeldin aramıza. seninle aynı kaderi paylaşıyoruz ve sanırım gebelik haftamız da günü gününe aynı. benimde bugün 4+5. gün. ayrıca bende 5 ay kadar önce 8 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim. bu yüzden şimdi endişem iki kat fazla.umarım bu gebeliğimizde herşey yolunda giderde diğer arkadaşlarımızla beraber bebeklerimize kavuşuruz.

haftanın ilk iş günü bi sürü birikmiş iş var çok yoğunum kızlar sürekli takip edemiyorum bugün ama rada bi uğrar ne var ne yok bakarım ...öpüldünüz

cnm ben de pek ugrayamıyorum hem site siparişleri takibi hem burdaki işler çok yogun oluyoruz ama ara sıra yazmaya çalışıyorum

sağol canım bende seni tebrik ederim
inşallah sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder mevlam
ben perşembe gidicem doktora kalp atışlarını dinleye bilirmişiz onun heyecanı var çok fazla
inşallah bi sorun çıkmaz dua ediyorum hep

canım inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsin
yaşadığın zor günleri unutturur inşallah bu dönem sana
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canım hoşbulduk.a.s.
Evet canım aynı kaderi paylaşıyoruz. Benimde 9 hafta 5 günlüktü bebeğim. senağlama
Allahım bu sefer evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Endişelenmemek elde değil ama Allahın izniyle güzel olacak herşey inşallah. :Saruboceq:
Benim sat 6 mayıs canım hesaplayıcılara göre 4 hafta 5 günlük hamileyim bende aynıyız ikimiz.
İnşallah kese ve kalp atışlarınıda görürüz.

canım inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsin
yaşadığın zor günleri unutturur inşallah bu dönem sana
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah canım çok teşekkür ederim.
İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz ve evlatlarımızı kucağımıza alırız.:Saruboceq::Saruboceq:
Doğum gününde kutlu olsun ayrıca eşin ve evladınla nice senelere..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…