Valla canım kışın zor olur evet. Ama ben hazır herkes yanımdayken yapılsın istiyorum. Kayınvalidem İzmir'de değil ya ne kadar kalır ne eder bilmiyorum. Sonraya bırakırsam kardeş falan da yok bi annem var o da hasta zaten yeterince canımız çıkar yani.
kızlar dün mesaj geldi chiccoda timsahlı ürünlerde % 40 indirim başlamış ben henüz gidip neleri içerdiğine bakamadım herhalde kıyafetlerde bu indirim.
ben bişey sorcam geçen gün karnımı kapının koluna çarptım aceleyle çocuğun herketlerinmde bi sıkıntı yok ama orası morarmış gibi acıyo bişey olurmu acaba bugün 2.gün geçmedi acısı endişelendim şimdi
Ben bişey sorcam geçen gün karnımı kapının koluna çarptım aceleyle çocuğun herketlerinmde bi sıkıntı yok ama orası morarmış gibi acıyo bişey olurmu acaba bugün 2.gün geçmedi acısı endişelendim şimdi
Ben bişey sorcam geçen gün karnımı kapının koluna çarptım aceleyle çocuğun herketlerinmde bi sıkıntı yok ama orası morarmış gibi acıyo bişey olurmu acaba bugün 2.gün geçmedi acısı endişelendim şimdi
canım bizede haber ver bakarsan sezon sonularda olabilir büyük ihtimal bence
selam kızlar...geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...
Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...
Gülşah maşallah canım Allah nazarlardan saklasın.ciddi kız dr doğru söylemiş. kim elinden ekmeğini aldıysa suratı 5 karış zillinin.
ayy yerim ben onuu, ne güzel poz vermiş öyleee.allah nazarlarda korusun. sağlıkla gelsin inş