2010 Şubat Anneleri

slm kızlar bugün bir uyandım burnumdan bir kan boşaldıki anlatamam hayatımda ilkkez burnum bu kadar kanadı.Allahtanki durdu.uzun sürmedi.site bende halen sorun verio okuyorum yazdıklarınızı cvp yazıcam hata verio.o yüzden uzun zamandırr yazamıyorum.dr gittik salı akşamı kızım normal periyoduna dönmüş önden gidiodu ya bir önden gidiobir duruo anlamıyorum.29+4 dü 1490 gr çıktı kilosu.iki eliyle gözlerini kapatmıştı aman Allahım der gibi bekledik belki bize cee eee yapar die ama açmadı yüzünü cimcime resim dahi alamadık.iyi haberler alanların gözü aydın.yeni gelen arkadaşlar da vaar sanırım hg aramıza.

cnm maşallah kızına çok şeker.ciddi bir kız olsun boşver.kaydirigubbakcemile3 yüz vermesin kimseye :)

berrincimsenin facebookun yokmu?????

gülşahcım maşallah kızına gerçekten çok ciddi olacak galiba artım doğumlarda belli oluyor yavaş yavaş demek seninde normal ne güzel

saol teyzesi evet bundan önceki aylarda çok güleçti ama bu ay sıkıntılanmışız biraz galiba
geçmiş olsun sana bu arada
bebişinede maşallah

gülşahcım maşallah kızına gerçekten çok ciddi olacak galiba artım doğumlarda belli oluyor yavaş yavaş demek seninde normal ne güzel

evet normal dedi ama korktum ben yaakafamçokkarıştı

maaşallah canım ne güzel bi poz öyle ya opuyorumnanaktan
takvimin yokta tam olarak kaç haftalık hamilesin canım maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun

Gülşahcım senin kaç haftalık oldu?bana dr 35.haftada konuşuruz doğumu dedi:uhm:

maşallahh
resmi ne güzel herşeyi belli ya

gülşahçım maşallah çok tatlı çıkmış ya Allah sağlık sıhhat versin

seçilcim ben de merak ediyordum telefonun da yok arayıp soramıyorum bende ne facebook ne msn var ama kaydolucam

seçilcim ben de merak ediyordum telefonun da yok arayıp soramıyorum bende ne facebook ne msn var ama kaydolucam

ol cnm walla site çok sorun verio son aylarda da verirse birbirimizi merak ederiz hatta olmayan herkes olsun.tlf numaram yeni halen ezberliyemedim:kedi: akşam özelmsj atarım cnm sana emreden öğrenip:))

kızlar yarın bim'e hayvan figürlü duvar süsleri geliyormuş.
bebişlerimizin odasını süslemek için düşünebiliriz fiyatıda 2,50 tl'miş.

BİM A.Ş. buradan aktüel ürünlere bakabilirsiniz.

selam kızlarrr
ne var ne yok pazartesi ye randevu aldım çok heyecanlıyım ya
acaba ne dicek dr nasıl prensesim çok merak ediyorumm

kızlar yarın bim'e hayvan figürlü duvar süsleri geliyormuş.
bebişlerimizin odasını süslemek için düşünebiliriz fiyatıda 2,50 tl'miş.

BİM A.Ş. buradan aktüel ürünlere bakabilirsiniz.

evet canım bende gördüm ben diyecektim sen benden önce davrandın bizim odamız yok ama bende alıcam çok hoşuma gitti

tamam seçilcim facebook a üye oldum bu arada nasıl haberleşiyoruz?

Kızlar herkese merhaba...
Geçmişi okuyamadım...Umarm herkes iyidir.
Bim e gelecek duvar süslerini ben bebek mağazasından 1 tl ye aldım.

maaşallah canım ne güzel bi poz öyle ya opuyorumnanaktan
takvimin yokta tam olarak kaç haftalık hamilesin canım maaşallah kocaman olmuş kuzucuğun

saol canım
bugün tam 31+6 yız

Gülşahcım senin kaç haftalık oldu?bana dr 35.haftada konuşuruz doğumu dedi:uhm:

31+6 seçilcim...ya bana espirili bi şekilde dedi seni normal doğurtucam diye yani belli olmaz hiç bişey artık kontroller daha sık biliyosun...

maşallahh
resmi ne güzel herşeyi belli ya

tşkler canımm

amin teyzesi çok saol

gunaydınlar efendım opuyorumnanaktan
anam 1 saattır gecmısı okuyorum masallah bugun herkesın nesesı pek yerınde :lepi:
arada kacanlar warsa kusuruma bakmayın canlar walla Şeniz

masallah kız koskocaman olmus senınkı

kızlar bebek telsizini hemen almaya gerek varmı sizce şöle 6 aylık felan olsunda ozamanmı alsam
canım ben 40 ı cıkana kadar hadı 2 ay dıyelım yanımda yatırıp sonra odasına koyucam odasıda bızım odanın dıbı sesını duyarım dıye dusunuyorum... ama bakalım duruma gore ıhtıyac olursa sonradanda alınır acelesı yok...

çok acıyo esma böle kıvranıp hemen aşağıyı tutuyom dayanamıyom acısına .....saat 12 de kontrolum var zaten gelince yazarım sağol canım
hadı bakalım doktordan ıyı haberlerle gelırısn ıns...

1.ben gecelık dıyorum canım pansuman falan yapılıyomus en rahatı o dıyolar.
2. ben normal camasır dusunuyorum gebelık camasırı aldım ama rahat gelmedı acıkcası normallare dewam sadece az daha buyugunu alıyorum genısledıgımden dolayı :roflol:
3.walla durumuma baglı belkı bı kac gun ewde pıjama gıyerım ama kendımı toplayınca normal moda gecerım.
4.senle kalıcak kısıye teslım et canım.
5.ben hastanedekılere cukulata verıcem ewdekılere seker...
6.benımkı kız anacım buna bısı dıyemıcem kafamçokkarıştı
7.ılk 7 gun ıcınde kulagına ezan okunması lazım sonra mevlutu yaptırıyosun ben 2 ay sonra yaptırıcam nısan gıbı yanı...

bısey oldugunu sanmıyorum ama yınede bı sor doktoruna aklında kalmasın...
cok gecmıs olsun canım...

bu ne uzun lıste :roflol:

ayy ben o asık suratı yerım ıfadeye bak yaaaaa masallah

bı masallahta sızeeee

Kızlar herkese merhaba...
Geçmişi okuyamadım...Umarm herkes iyidir.
Bim e gelecek duvar süslerini ben bebek mağazasından 1 tl ye aldım.

oda guzelmıs :sm_cool:

ya kızlar 3 gundur karnımda bıseyler oluyo cozemıyorum noldugunu...
boyle gobek cevremın yanına oluyo hep bı yer sert oluyo ama ben tesadufen farkedıyorum yoklarken agrı sızı yok karnımda sekıl degısıklıgıde yok. kucucuk bı yer belkı bı cevız kadar... bı yerını mı dayıyo kı? agrı yapmadıgından anca kendım tesadufen farkedıyorum... ewde 3-5 tur atıyorum duzelıyo bu nedır sımdı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…