2010 Şubat Anneleri

ay bende hiç gribi düşünmemiştim mevlüt için haklısınız yaa nisan gibi en güzeli hem çocukda büyümüş olur biraz inşallah bakalım artık hastane içinde 1 pijama 1 gecelik aldım ama gecelik daha rahat olur gibi geliyo bana bebek kıyafetleri felan hemşirelerie veriliyodur heralde ben hem hastane için hem ev için şeker yapacam hastanede lohusa şerbeti bile veren var sünnet işini bilmiyorum benim kızım olcak...

Valla canım kışın zor olur evet. Ama ben hazır herkes yanımdayken yapılsın istiyorum. Kayınvalidem İzmir'de değil ya ne kadar kalır ne eder bilmiyorum. Sonraya bırakırsam kardeş falan da yok bi annem var o da hasta zaten yeterince canımız çıkar yani.

anladım canım benim yardım edecek çevrem hep yanımda annem kayınvalidem teyzem falan yardım ederler bana onun için nisan gibi istiyorum hayırlısı

O listeden takip ederiz kimler dogum yaptı kimler yapmadı..... :))
dogum yapanlarda hemen ilk fırsattta facebooka resimleri koysunlar..........

arkadaşlar benimde bugün doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır birazdan çıkıcam önce kızımı okuluna bırakıcam sonrada ufaklığı görmeye:) off akşam yaprak dökümünde fikret doğum yaptı ben ağladım:)) benimde ilk doğumum sezeryan olmuştuda etkilendim heralde neyse herkese iyigünler görüşürüzzz

kızlar dün mesaj geldi chiccoda timsahlı ürünlerde % 40 indirim başlamış ben henüz gidip neleri içerdiğine bakamadım herhalde kıyafetlerde bu indirim.

Ben bişey sorcam geçen gün karnımı kapının koluna çarptım aceleyle çocuğun herketlerinmde bi sıkıntı yok ama orası morarmış gibi acıyo bişey olurmu acaba bugün 2.gün geçmedi acısı endişelendim şimdi

ben bişey sorcam geçen gün karnımı kapının koluna çarptım aceleyle çocuğun herketlerinmde bi sıkıntı yok ama orası morarmış gibi acıyo bişey olurmu acaba bugün 2.gün geçmedi acısı endişelendim şimdi

canım bişey olmaz korkma ama için rahat etsin doktorunu ara istersen

KIZLAR doğum çantası için bakın isterseniz abartmadan gereklileri yazmış hatun ben çıktısını alıcam bence yeterli bunlar.

Anne ıçin Gerekenler
Hamilelik Takip Dosyası ve Doktor-Hastane telefonları
2 Adet Önden açılır Gecelik (Biri kırmızı biri pembeydi. Kırmızı kısa kolluydu.Odaya çıkar çıkmaz giydim. Kanama durumuna karşı belli olmasın diye ama çok fazla kanamam olmadı. Diğeri pembe ve kolsuzdu. Ama açık renk pek kullanışlı olmuyormuş)
1 Takım Pijama (Hastaneden çıkarken giymiştim. Pembe renkte, Cicikom’dan almıştım. Üst yukardan aşağıya kadar düğmeliydi. Altın beli hamile pantalonları gibi ayarlanabiliyordu.)
1 Adet Sabahlık 1 (Ben almadım. Gerektiğinde pembe pijamanın üstünü pembe geceliğin üstüne giyiyordum.)
1 Adet Emzirme Atleti (Albimini marka aldım. Hastanede kullanmadım, ama sonrasında çok işime yaradı. Hala kullanıyorum. Eğer yaz sonu yada kış gibi doğum yapacaksanız en az 3 tane almanızı tavsiye ederim. Beli çok güzel koruyor. Hem sizde hem bebeğinizde üşütme kaynaklı gaz olmaz.)
1 Adet Emzirme sütyeni (Albimini marka aldım. Ama hiç kullanamadım. Onu giyince belim üşüdü hep. 2 Adet Çorap (Benim doğumum 18 Eylül’de oldu hava sıcaktı giymedim)
5 Adet Koyu renk büyük Külot (Jokerden lohusa kulotlarından aldım. Kullanıp atılıyordu. Çok pratik.)
1 Paket Ped (Yoğun gece uzun olandan aldım ama hastanede onların verdiklerini kullanmıştım) 1 Paket Gögüs Pedi (Chicco marka olanı tavsiye ederim. Diğer markaları da denedim ama en sızdırmayanı ve en yumuşağı O. Doğumdan hemen sonra şakır şakır süt gelmediği için hastanede kullanmadım ama sonrasında olmazsa olmaz.)
Terlik 1 (Süslü birşeye gerek yok hemşire terlikleri uygun.)
1 Adet Kırmızı Kurdela
1 Adet Ayna
Makyaj Malzemesi (En azından Göz kalemi, Ruj, Allık, Rimel)
Saç fırçası/toka
Fotoğraf Makinası
Kamera/Cd
Şarj Aletleri
Kapı Süsü
ıkram şekeri
Balon
Şeker sepeti 1
Kirli Torbası 1

Bebek ıçin Gerekenler
1 Paket 2-5 kg Bez
(1 gece kalıcaktık ama kıyafetlerini yere düşürme, kusma kaka ihtimalini düşünerek her şeyinden 3’er tane aldım) Zıbın
ıple bağlanan üstlerden
Ayaklı alt
Şapka
Eldiven
Çorap
Patik 3 Çarşaf
1 Adet ınce Battaniye (Büyük hastane çıkış setlerinde olan 2 katlı penye battaniyeler uygun)
1 Adet Kalın Battaniye (Kullanmadım)
Araba koltuğu (Arabanız varsa olmazsa olmaz)

selam kızlar...geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...

Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...

Eklentiler

• $IMAG0030.jpg
    $IMAG0030.jpg
    103,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $IMAG0032.jpg
    $IMAG0032.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 49
Ben bişey sorcam geçen gün karnımı kapının koluna çarptım aceleyle çocuğun herketlerinmde bi sıkıntı yok ama orası morarmış gibi acıyo bişey olurmu acaba bugün 2.gün geçmedi acısı endişelendim şimdi

Ebrucuğum birşey olmaz o kadar güvenkli bir yerdelerki Allahın izniyle hiçbirşey olmaz onlara.

canım doktoruna sordun mu endişenme istersen bir git gör bebişini..

canım bizede haber ver bakarsan sezon sonularda olabilir büyük ihtimal bence

tamam hayatım bu akşam bakıcam

Bebeklerin İlk Oyuncakları - Bebekler Kulübü

burda çok güzel makaleler gördüm bir bakın isterseniz

Gülşah maşallah canım Allah nazarlardan saklasın.ciddi kız dr doğru söylemiş. kim elinden ekmeğini aldıysa suratı 5 karış zillinin.

selam kızlar...geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir herşey yolundadır...

Dün doktora gittik kızım çok tatlıydı boyu 45 cm kilosu 2400 gr olmuş biraz suratımız asıktı ciddi bi kız olcak dedi doktor amcamız...herşey yolundaymış çok şükür...seni normal doğurtucam gülşah dedi doktor kafamçokkarıştı raporumuzuda verdi bundan sonra 15 de bir görüşcez dedi 25 aralık'a gün verdi..bizden şimdilik bu kadar
buda pozumuz...

ayy yerim ben onuu, ne güzel poz vermiş öyleee. :nazar: allah nazarlarda korusun. sağlıkla gelsin inş

Gülşah maşallah canım Allah nazarlardan saklasın.ciddi kız dr doğru söylemiş. kim elinden ekmeğini aldıysa suratı 5 karış zillinin.

amin canım cümlemizinki allah nazarlardan saklasın

ayy yerim ben onuu, ne güzel poz vermiş öyleee. :nazar: allah nazarlarda korusun. sağlıkla gelsin inş

inş teyzesi tşk ederiz

X