2010 Şubat Anneleri

Anladım serapÇım kım bılmaıyom dedıkı seraptada accık kılo varmıŞ ama bebıŞı ıı hıssedıyomuŞ dıye kılon varmı tatlım pekı

[COLOR="Purple"]iyi akşamlar kızlarr...
ben bugün kızımın hareketlerini çok az hissetdim yaaa endişelendim biraz
[/COLOR]
sizler nasılsınız?

[COLOR="Purple"]iyi akşamlar kızlarr...
ben bugün kızımın hareketlerini çok az hissetdim yaaa endişelendim biraz
[/COLOR]
sizler nasılsınız?

Selam canım biz iyiyiz. Sen de merak etme çocuk sürekli hareket etse yorulursun zaten seni yormuyor işte annesiopuyorumnanaktan

Ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar. Akşam evde çalışıyor olcam görüşürüzopuyorumnanaktan

selam kıslar nabersinizopuyorumnanaktan
birazdan canım görümcem benim evime gelecekmiş babası yani benim kayınpeder ona yaprak dökümünü izlettirmiyor nefret ediyor adam bu diziden oda benim evde izleyecekmiş yazık kaçırmasın tabi dimi dizisini bana soran yokta kardeşi ablam çıkacak izlersiniz diyor bize soran yok öyle laf olsun diye söylüyor beni takan yok sinir edip duruyorlar habire beni erkenden doğurtturacaklar Allah korusun mafoldumben

amannn yaaaa vallaa millet keyf yapacak yer ariyo... biz canimizla ugrasiyoz ,onlarin keyfine ise diyecek bisey yok! demiyoki bu kadin hamilemi?hastami? yatip uzanacak mi? nerdeeee anacimmm nerdeeeee

[COLOR="Red"]fatoşcum canım sonradan gördüm yazdığını benimde tansiyonla başım dertte canım ya sorma bir haftadır ölçüp doktora sölüyom telefonla.. aslında pek yüksek değil ama(13-8 veya 9) bizim doktor biraz pinpirikli sanırım banada evham yaptırıyo onun haricinde iyiyim canım çok şüküropuyorumnanaktan[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…