- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.132
07papatya, akarahan, ebruderin, SHİNE, srpp
kızlar günaydın hepiniz iymisiniz bakimmm
iyim çok şükür.dün ayagıma kramp girecek gibi agrıdı ilk defa.calsiyum kullanmıyordum.başlasam iyi olacak....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canm koyarım .Evet fiyatlar fena deil ben o kalpli cubuklardan yapmak istiyorum.Hıı orda birde lohusa serbeti için güzel kadehler var onlardan alıcam 12 adet fiyatı uygun geldi.Haklısın canım. Ama bu sitede de fiyatlar fena değilmiş. Yapınca resmini koy biz de görelim.
Saol canm evet kocaman oldular ve hızlı büyüyorlar artık.Bizim halimizden de anlasılıyor büyüdükleri ben artık seri hareket edemiyorum merdivenleri yaşlı nineler gibi cıkıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şimdi fırsat bulabildimde biraz geçmişe baktım
fikirevi maşallah canım bebişine
shıne seninde bebişine maşallah canım
ne güzel ya kocaman oldular artık bakalım benim kuzum kaç kilo oldu tepiklere bakarsam baya büyüdü :asigim:
iyim çok şükür.dün ayagıma kramp girecek gibi agrıdı ilk defa.calsiyum kullanmıyordum.başlasam iyi olacak....
Günaydın bayanlar a.s.
biz uykusuzuz biraz, sizler nasılsınız bakalım
Sizlerede günaydın Kızlar........
güzel fıkra ile başlıyalım güne
1950'li yıllarda Amerikalı mühendisler gelmiş Türkiye'ye. Kayseri'de bir kısım imar çalışmalarına rehberlik ediyorlarmış. O zamanlarda yol güzergâhını belirleyecek alet yok, eleman yok.
Mühendisler eşeği yokuşa sürüyor, arkasından elemanlar şeritmetre çekiyor ve eşeğin ayak izlerine kazık çakıp istikamet belirliyorlarmış. Bunu gören Amerikalı mühendis pratiği kavrayamamış ve sormuş:
- Ne yapıyorlar böyle?
- Rampada yolun güzergâhını belirliyorlar.
- Anlayamadım?
- Eşek rampayı en uygun yoldan çıkar, biz de eşeğin izinde kazık çakıp rampada yol güzergâhı belirliyoruz.
Amerikalı katılarak gülmeye başlamış. Yatışınca da sormuş:
- Peki eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz?
Kayserili bozuntuya vermeden cevap vermiş:
- Amerika'dan mühendis getirtiyoruz.
:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3Sizlerede günaydın Kızlar........
güzel fıkra ile başlıyalım güne
1950'li yıllarda Amerikalı mühendisler gelmiş Türkiye'ye. Kayseri'de bir kısım imar çalışmalarına rehberlik ediyorlarmış. O zamanlarda yol güzergâhını belirleyecek alet yok, eleman yok.
Mühendisler eşeği yokuşa sürüyor, arkasından elemanlar şeritmetre çekiyor ve eşeğin ayak izlerine kazık çakıp istikamet belirliyorlarmış. Bunu gören Amerikalı mühendis pratiği kavrayamamış ve sormuş:
- Ne yapıyorlar böyle?
- Rampada yolun güzergâhını belirliyorlar.
- Anlayamadım?
- Eşek rampayı en uygun yoldan çıkar, biz de eşeğin izinde kazık çakıp rampada yol güzergâhı belirliyoruz.
Amerikalı katılarak gülmeye başlamış. Yatışınca da sormuş:
- Peki eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz?
Kayserili bozuntuya vermeden cevap vermiş:
- Amerika'dan mühendis getirtiyoruz.
magnezyumada yeni başladım.kalsiyum içmiyordum öylece dolapta duruyordu.dün içtim.artık onuda düzenli alacagım...
Kızlar akşam ben çok ağladım.....kızım karnımı böle çok garip bi şekil yaptı göbek deşiğim patlıycaktı.....ve aşağıya sidik torbasının oraya napyo bilmiom yada omu yapyo onuda anlamadım böle bacağımıza kramp giriyo ya aynısı oraya girip çıktı gerçekten dayanılmaz bi acıydı....acaba doğum sancısımı bilmiom ama ölese mümkün deil dayanamam ...
kızmar bizim hediyemizde geldituba teyzesine teşekkür ediriz..birazdan koyarım resmini