Kızlar benim bildiğim göğüs ucu kremleri son ayda kullanılmaya başlıyo. Alırken şuna dikkat edin, kremleri sürdükten sonra bebeği emzirmeden önce temizlemek gerekiyor mu?
Bebek emerken ona zarar vermeyecek türden bir krem olmalı...Anlatabilmişimdir umarım...
teşekkürler kızlar ya anne olunca ister istemez takıyoz tabi
evet ben de zayıf biriyim belki ondandır
hepimizinki sağ salim gelir inş.
hoşgeldin papatya
kızlar günaydın....hava şuan burda çok iyi .fırsat bu dedim ve summufer(pınarın )ogluna hediyemi nihayet aldım.şimdi kargoyu çagırdım kısmetse bugün gönderiyorum.oh telaşlanıp duruyordum ne zaman göndrecegim diye...ee meniklerini gören anneler maşallah büyümüş sıpalarımız.bende salı günü görmüştüm kızımı.herşey yolunda yani...
Kızlar benim bildiğim göğüs ucu kremleri son ayda kullanılmaya başlıyo. Alırken şuna dikkat edin, kremleri sürdükten sonra bebeği emzirmeden önce temizlemek gerekiyor mu?
Bebek emerken ona zarar vermeyecek türden bir krem olmalı...Anlatabilmişimdir umarım...
günaydın ayşegül'cüm.burada da hava ne iyi ne kötü kızlar.neden telaş yaptın kendine canım müsait olduğun bi zamanda çıkıp alırdın hem senin zaten ilgilendiğin bi kızın var ee bitaneside yolda kendini çok yormasaydın.meraklandık bak şimdi yakında ulaşır elimize.
herkese günaydın. iyi bir hafta dileğiyleee.....
ctesi bizde kontorle gittik. artık daha bi heyecan yapıyorum randevu saatini beklerken. çok şükür herşey yolunda. bebiş 40 cm ve 1630 gr olmuş. valla 1500 gr olmuştur inş diye dua ediyordum ama beklediğimden iyi çıktı kilosu:))) bu arada ters dönmüş: kafası artık aşağıda. umarım herşey yolunda gider ve zamanında gelir.
Maşallah canım bebişine artık bizi bile şaşırtıyorlar.
Sinem ben dr a sordum canım lansınoh kremi doğumdan önce kullanma göyüs ucu uyarılması erken doğumu tetikliyormuş.sende bi sor istresen kullanmaya devam etmeden.
maksinem her bebek kilosu farkediyor canım benimki zayıf diye düşünme sonradan atağa kalkar. o kadar ki kimi anne 9 aylık 2000 gr doğuruyor kimi 5500 gr sütlü-pekmez bebekte kilo yapıyormuş ama ufak bi hatırlatma
Herkeze günaydın, iyi haftalar bugün doktora gidecem saat 13.30 da randevum var acayip heyecanlıyım bu arada bilmeyen varsa eğer real markette ultra prima bezler indirimde 90 lık paket yeni doğan ve diğer boy bezler 17.5 tl.alabilirseniz baya uygun ıslak mendiller anakucağı bebek arabası felan birsürü bebk ürününde indirim var haberiniz olsun.
günaydın kızlar biz kızımı gördük c.tesi günü çok tatlıydı.. 45 cm olmuş boyu 1826 gr dedi kilosunada dr. teyzemiz ama 300 gr hata payıyla söylüyorum dedi.. 2100 gr da olabilir kilosu dedi:)) doğum pozisyonunu almış bebek ama kafasıyla rahim ağzı mesafesini ölçtü mesafe var daha korkma dedi.. rahim ağzı olması gerektiği gibi kapalı.. herşey yolunda yani... 32. haftamda olduğum için izin konusunu sordu çalışıcakmısın dedi evet dedim işim yakın ve oturarak çalışıyorum... rapor yazdı bugün gidip onaylatıcam... ama ben ssk da onaylatmıycam bizim hastane yapıyomuş.. tekrar oraya gidicem.. sigortada çok uğraştırırlar beni.. bence sizde hastanenize sorun belki ordada yapılıyodur boşuna sigortada sürünmeyin.. kasılmalarıda sordum kızlar normal dedi.. rahim tamamen kas ve bebeğin hareketleriyle doğumu başlatıyo dedi.. bu haftalardada normalmiş hazırlıyomuş kendini.. ileriki haftalarda bebeğin hareketlerini saymalıymışım ok hareketli dedim.. 1-2 haftaya yeri iyice daralıcak ve hareketleri azalıcak o zamanki sayı bizim için önemli dedi.. kasılmalar iin magnezyum verdi.. bizde durumlar böyle kızlar.. umarım sizlerde iyisinizdir...
hiç takma canım.bende zeynoyu 3 kilo dogurmuştum.diger arkadaşlarım 3,5 tan aşagı doguran olmamaştı .bende üzülmüştüm zayıf dogdu diye valla 1 aylıkken 2 kilo aldı kızım sütümle.doktor hi ki kilo alanı görmemiştim maşallah demişti.takma yani saglıkla dosunlarda herşey yoluna giriyo.bak teyzesi şimdi üç yaşında ama doktor amcamız beş yaş grubuna giriyor diyo
kızlar cam açıktı şimdi bi yavru köpek ağlama bağırma sesi duydum.hemen camdan baktım.site içerisinde köpek sayısı çok fazlaydı toplatılacak diye duymuştum.bizim apartmanın yakınında 4 yavru bir de anne köpek duruyordu hep.ama yavrular nasıl sevimli anlatamam.belediyeden köpek toplama ekipleri gelmiş yavru köpekleri bir bir alıyorlar.ama o yavrular minik halleriyle nasıl bağırıyorlar diğer blokların arasından anne köpek baktım bir koşuyor görmeyin gitsin.adam o sırada köpekleri arabanın içine koydu köpeklerin sesi var ama görüntüsü yok.o anne köpek çıldırmış gibi bi o yana vurdu kendini bi bu yana ama yavruları alıp götürdüler.ayyy canım o kadar acıdıki.seslendim arkalarından bari anneyide götürün diye ama adamlar beni duymadı bile mafoldumben
kızlar herkese selamlarrr nasılsınızz doktora gidenler gözleri aydın çok güzel haberlerinizz bende şimdi doktordan geldim kızlarr kızım gayet iyi boyu 43 cm kilosuda 1900 gr olmuşş ama 300 gr falan fazla olabilir dedi.herşey güzel miş,hastanemizide ayarladık doğumumuzda normal olucak inşallahhh raporumuda pazartesi gidip alıcam kızlarrr