2010 Şubat Anneleri

canım çogunlukla bepanthene krem varya ohdan veriyorlarboda bebege zarar vermiyo zaten.benim hiç yara olmamaıştı çok şükür.şimdikini bilemeyecegim artık..

bende emzirm sütyeni almıştım zeynoda ama kullanamadım.çünkü gögsün sadece ucu çıkıyo aslında elle tam kavrayarak bebegin agzına vermek gerekiyo. o sütyenleda zor oluyo açıkcası.ama bi misafirlige falan giderken kullandım ben..

teşekkürler kızlar ya anne olunca ister istemez takıyoz tabi
evet ben de zayıf biriyim belki ondandır
hepimizinki sağ salim gelir inş.

pınar canım hediyeni kısmetse bugün gönderiyorum.umarım oglumuz için seçtigim şeyi begenirsin

teşekkürler kızlar ya anne olunca ister istemez takıyoz tabi
evet ben de zayıf biriyim belki ondandır
hepimizinki sağ salim gelir inş.

hiç takma canım.bende zeynoyu 3 kilo dogurmuştum.diger arkadaşlarım 3,5 tan aşagı doguran olmamaştı .bende üzülmüştüm zayıf dogdu diye valla 1 aylıkken 2 kilo aldı kızım sütümle.doktor hi ki kilo alanı görmemiştim maşallah demişti.takma yani saglıkla dosunlarda herşey yoluna giriyo.bak teyzesi şimdi üç yaşında ama doktor amcamız beş yaş grubuna giriyor diyo

günaydın ayşegül'cüm.burada da hava ne iyi ne kötü kızlar.neden telaş yaptın kendine canım müsait olduğun bi zamanda çıkıp alırdın hem senin zaten ilgilendiğin bi kızın var ee bitaneside yolda kendini çok yormasaydın.meraklandık bak şimdi yakında ulaşır elimize.

bende 8. aydan itibaren kullanılıyor diye biliyordum son kontrolde dr'un masasında lansinoh un broşürünü görünce sordum alıyım mı kullanmaya başlamalımıyım şimdiden dedim.hayır dedi 8. aydan itibaren de izin vermedi.LANSİNOH sürdükten sonra yıkamana gerek yokmuş direk bebeğe meme verilebiliyormuş.tecrübeli annelerden okuduğum kadarı ve cevremden bildiğim kadarı ilede 10 gr yetiyormuş ve krem iyiymiş yaraları engelliyormuş gerçekten

canım huyum bu bekletmeyi hiç sevmem bir an önce hallolmalı yani degilse takırım ben olsun zeynoyla gezerek gittik canım...

maşallah canım bebişine hem uzun boylu hemde tombiş olacak annesi iyi bakmış desene kuzusuna.

güzel haberlerle gel sende canım bekliyoruz seni.

maşallah küçük volese sen hepimizden önde gidiyosun kilosu gelişimi hepsi çok güzel.sağlıkla gelsin meleklerimiz.

maşalllah canım kızına

kızlar cam açıktı şimdi bi yavru köpek ağlama bağırma sesi duydum.hemen camdan baktım.site içerisinde köpek sayısı çok fazlaydı toplatılacak diye duymuştum.bizim apartmanın yakınında 4 yavru bir de anne köpek duruyordu hep.ama yavrular nasıl sevimli anlatamam.belediyeden köpek toplama ekipleri gelmiş yavru köpekleri bir bir alıyorlar.ama o yavrular minik halleriyle nasıl bağırıyorlar diğer blokların arasından anne köpek baktım bir koşuyor görmeyin gitsin.adam o sırada köpekleri arabanın içine koydu köpeklerin sesi var ama görüntüsü yok.o anne köpek çıldırmış gibi bi o yana vurdu kendini bi bu yana ama yavruları alıp götürdüler.ayyy canım o kadar acıdıki.seslendim arkalarından bari anneyide götürün diye ama adamlar beni duymadı bile mafoldumben

ay kıyamam ya içim cız etti valla
anneyi niye götürmüyolar mademlmaz:
viyak viyak bağırırlar artık

kızlar bende kaçıyorum artık.yatakodasınd-nın dolaplarını falan silecem
yavaş yavaş dipli köşeli başlıyorum temizliğe
aniden doğarsa bebiş ortada kalırım kesin
k.çoooook i. bakın emi
hepiniz RABBıME emanet olun
byb by

selam kızlar
benim sütüm geliyor korkuyorum erken gelecek bebişim diye
daha bi sürü işim var ev taşıyacağım hele gelmesin yayamasım

günaydın herkese opuyorumnanaktan
esra, hülya maşallah bebişlerinize Allahım sağlıkla vakitlice gelmek nasip etsin inş.
dr gidenlerde bebişlerini görüp güzel haberlerle gelirler inş. benimde az kaldı dr gitmeme sabırsızlanıyorum artık
umarım herkesin keyfi yerindedir
benim çıkmam lazım artık size bir bakayım dedim kocaman öptm Þeniz

kızlar herkese selamlarrr nasılsınızz doktora gidenler gözleri aydın çok güzel haberlerinizz bende şimdi doktordan geldim kızlarr kızım gayet iyi boyu 43 cm kilosuda 1900 gr olmuşş ama 300 gr falan fazla olabilir dedi.herşey güzel miş,hastanemizide ayarladık doğumumuzda normal olucak inşallahhh raporumuda pazartesi gidip alıcam kızlarrr

maşallah canım kızına.bende ayın 17sinde gidicem meraklanıyorum.sizlerden böyle güzel haberler alınca acaba benim oğluşum ne kadar oldu diye.kilosuda boyuda çok güzel.herşey planladığın gibi olur inşallah canım hayırlısıyla.

doktordan gelen herkesın gozu aydın masallah haberler cok ıı kızlar inş. hep bole gıderız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…