ya kızlar msn de görüşüyorsunuz ha..şimdi ben ne yapayım beni hiç vaktim olmuyo girsem bi dert girmesem bi dert.şimdi ordamısız yani..bende gürlerdir giremidimde şimdi bi denyeyim dedim valla hiç hata vermeden giriyorum bakalım.yakızlar bu tarafa dönün...
yok canım zeyno eşim her zaman hep berabar gideriz muayeneye eşim bırakmaz sagolsun.zeynoda alışsın istiyoruz zaten her girdigimizde anne bak bebk deyip duruyo..kilosu bilmem iyi gibi.ama çok beklentim yok zeynep üç kilo dogmuştu.buda böyle dogar gibi geliyo ama boşver saglıkla gelsinelrde...
akpak ,meleksen ,papatya ,pofidi maşallah bebişlerinize ne güle hepsi kocaman olmuş sağlıkla vakitlice gelsinler inş.:Saruboceq:
yaren canım geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen çabucak atlatırsın inş.
bu arada herkese günaydınlar opuyorumnanaktanumarım site bugün gitmez
maşallah canım
canım nerdesin sen özledik yav iyi olmana sevindim maşallah bebişine baban için üzüldüm yine içimi burktun canım özelden msne adresi atacam sende verirsen yazışırız bura çokj sorunlu oluyo kızlarlada konuşuyoz arada
canım geçmiş olsun iymiisn şimdi
maşallah canım gözün aydın kzı benim tansiyon yüksek preeklemsi değil çok şükür sana ne oldu birden
canım ben 2 aydır aynı kilodayım 75 kiloyum
ama ellerim çok şişmeye basladı çok halsizlik oldu
doktora ellerim şişiyo değince hemen tahlil istedi
ellerde ve yüzde inmeyen çok fazla şişlik varsa mutlaka doktora söylemek gerekmiş
şimdi çok şükür iyiyim
sitede sorun yok ise burdayız sorunlu ise msn den yazışıyoruz.senin iş zor tabi evde bi zilli var onunla ilgilen sonra ev işi derken oturacak vakit bulmak zordur.kreşi ne yaptın yollamıyorsun dimi.
papatya çok az kilo almışsın sen ne güzel onlarda doğumda gittimi kilo verme derdinde kalmaz.
Pofidi yeni gördüm yazdığını maşallah canım bebişe.
günaydın fatoşÞeniz
günaydın özlemÞeniz
papatya maşallah canım sana ya biz yine drumla birbirimize gircez her ay abartısız 2kilo alıyorum bu ayda almışım dr gitmemede baya var 1kilo daha alırım yeriz birbirimizi toplamda 10kilo aldım ya ben nasıl vercem bu kiloları mafoldumben
papatya,fatoş,tuğba sağolun canlarım.
kızlar benim de dün gece kasıklarıma acayip bi ağrı girdi,2 dk falan sürdü geçmek bilmedi valla. düşündüm de doğum sancısı bunun kaç katıdır nasıl katlanıcaz acep.
günaydın fatoşÞeniz
günaydın özlemÞeniz
papatya maşallah canım sana ya biz yine drumla birbirimize gircez her ay abartısız 2kilo alıyorum bu ayda almışım dr gitmemede baya var 1kilo daha alırım yeriz birbirimizi toplamda 10kilo aldım ya ben nasıl vercem bu kiloları mafoldumben
kızlar benim de dün gece kasıklarıma acayip bi ağrı girdi,2 dk falan sürdü geçmek bilmedi valla. düşündüm de doğum sancısı bunun kaç katıdır nasıl katlanıcaz acep.
canım benimki kiloya takık bu hızla gidersen 25 kilo alırsın diyor her ay yine kilo almışsın diye kızıyor neymiş acıkınca ekmek değil hep meyve yiyecekmişim herşey yasak diyor yine kapışcaz neyse bu ay sesimi çıkarmayayım çünkü raporumu yazdırcam iyi davranmam gerek:kedi: