2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr bizim de dün görüş günümüzdü 1 kilo 478 gr olmuş kızım:nazar:çok uğraştık ama güzel bir foto vermedi bize olsun sağlığı yerindeydi çok şükür...
doktora gidenlerin gözü aydın,geçmişi okuyamadım inş kötü bişey yoktur,,,herkese mutlu haftasonları diliyoruz kızımlaopuyorumnanaktan

:nazar: maşallah canım kızına subat bebekleri nazlı olacak galiba ya uyuyorlar ya popolarını dönüyorlar.sağlıklı olsunlarda varsın popo göstersinler.

patroncum sağolsun sen hastasın git dinlen dedi :)

bu arada doğum parasını da konuştum. bizim ssklar maaş üzerinden yatmıyor ya, aradaki farkı siz verirsiniz heralde dedim. o da dedi ki, neden başta söylemedin,senin ssknı artırırdık, şimdi artırsak olur mu dedi. olmaz dedim son 4 aya bakıyorlar dedim(doğru dimi :)). ben hiç bilmiyorum bu procedureleri, bi danışayım ona göre söylerim sana dedi. şimdi bu aradaki farkı verecek mi vermeyecek mi acaba?

bir de diyorki 16 hafta ne kadar uzun, 1 sene gibi nerdeyse diyor :) heralde bu yüzden hamile olanları hep işten çıkartıyolar dedi. ben de işten çıkartmak yasak dedim.yurtdışında 1 sene izin var,bizde az bile dedim. iyi o zaman 1 sene durup durup doğursunlar diyo.

bu arada kızlar hani 2/3'unu alcaz ya, dün muhasebeci bizim diğer muhasebeciye sordu, o %40 dedi.neden öyle dedi acaba?

patronun çoçuğu varmı canım varsada kesin hatunu evde büyütüyordur.sen desedin keşke benim kocamda patron olsa senin hatun gibi evde kalırdım diye.tabii 16 hafta çok 16 haftada çoçuk koca adam olacak ne yapacaksın hülya yanında sen gel çalış boşver o kendi kendine büyüsün :eek:klava::eek:klava:
evet canım son 4 ay yatan parana bakıyorlar ama aradaki farkı ssk ya yatıracagına 4 ay sana versin daha karlı zaten ve ssk işgilleniyor o durumda izne çıkacak gebeye 4 ay yüksek yatır sonra düşür olmaz.
2/3 veriliyor canım ben hep o şekilde okudum ssk dada öyle yazıyor.

sen konuşmalarında hep vermek zorundalarmış gibi konuş.ki öylede zaten veremiyorum diyince ama olması gerek bu ben hesabımı ona göre yaptım de.yoksa vermez bu adam.

bitanesi günaydın maşallah kızına canım benimkide hiç poz vermiyor pek nazlı aman sağlıklı olsunlarda doğunca bol bol mıncırırız onları :emir_bebek:

sağolun teyzeleriopuyorumnanaktan gerçekten öyle sağlıkları herşeyden önemli bide kucağımıza alsak hayırlısıyla başka ne isteriz ki:asigim:

Slm güzel anneler.POFİDİİİİİİİ nerdesin cnm ya sana özelden msj yolladım almadınmı?adresin lazım?

iyi haberler alan tüm arkadaşlarımın gözü aydın.benimde salı randevum bu aralar elim bacaklarım şişio benimde yüzümde şişio bakalım dr ne dicek.Yarencim patronlar hep böle ne yazıkki.ama verir herhalde seninle uğraşıodur belki.

günaydın seçilcim nasılsın tatlım
bende partonlardan nefret ediyorum bana ayın 1inde gelirsin yardım edersin diyor geçen sene bana kim yardım etmiş kim gelmiş neyi öğretmiş sen bana hamileliğimin başından beri eziyet et ben geleyim 8aylık hamile kadın yardım edeyim oldu bana ne ya :umursamaz:

Herkese günaydın kızlar akpak ,meleksen ,papatya ,pofidi, bitanesi bebeklerinizi görmüşsünüz maşallah. Allah kucağınıza almayıda nasip etsin.:Saruboceq::nazar:
Bizde salı günü doktordaydık teyzeleri oğlumuz 1kilo 595 gr. olmuş. Boyumuzda yaklaşık 40 cm. dedi doktor amcamız. :nazar::nazar:
Gelişimi 1 hafta önde gidiyormuş. Ultrasona göre 3 şubat çıktı doğum tarihimiz. Ama daha değişir. Çok şükür herşey yolunda.
Bu sefer yüzünü de gösterdi oğluşum. :emir_bebek: Aynı babasına benziyor bakalım doğduğunda nasıl olacak. ınsan biraz da annesine benzer dimi ama..kaydirigubbakcemile3
ışte benim oğlum teyzeleri..

Eklentiler

• $ZEHRA SERHATLI_12.JPG
    $ZEHRA SERHATLI_12.JPG
    78,3 KB · Görüntüleme: 24
kızlar bir arkadasım dogum yapmısdı sımdı 1 ay oldu ıse baslayalı toplam 1700 tl para vermısler ona gore hesaplayın işte...

Arkadaslar hepinize merhabalar

nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir
Bitanesi canim masallah minik kizina aman saglikla büyüsünler bebislerimiz

Herkeze merhaba,bende pazartesi gidiyorum doktora ay bi heyecan basıyo gitmeden önce anlatamam hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah bi sorun olmaz inşallah artık 2 haftada bir gidiyorum ne güzel erkenden görcez gittikçede az kalıyo haftalar çabuk geçiyo zaten Aralık bitince Ocak ayında bekliyo olcaz bütün hazırlıklar tamamlanmış. gerçi benim Şubatın başı olduğu için böyle bir hesap yapıyorum ama bakalım hayırlısı. Birde bişey sormak istiyorum şimdi biz doğum yaptığımızda hastaneye doğumla ilgili ücret ödicez ya bebeğe yapılanlar da bu ücretin içindemi oluyo yoksa ayriyetten onun içinde mi ücret ödüyoruz bilen varmı?

zehra maşallah canım oğluşuna :nazar: kocaman delikanlı olmuş
herkes dr gitmiş ama bende gitmek istiyorum artık biran önce randevu zamanımız gelsin hem oğluşumu görcem hemde raporumu alcam artık doğum için son hazırlıklarımı tamamlayayım istiyorum çalış çalış nereye kadar dimi ama daha alınanlar yıkanacak ütülenecek dolaba yerleşecek hastane çantamız hazırlanacak ay daha bir dünya yapılacak iş var be çocuk gelmeye kalksa valla kalacağız ortalıkta :tomato:

Bitanesi maşallah canım meleğine:nazar:

Herkeze merhaba,bende pazartesi gidiyorum doktora ay bi heyecan basıyo gitmeden önce anlatamam hayırlısıyla iyi haberler alırız inşallah bi sorun olmaz inşallah artık 2 haftada bir gidiyorum ne güzel erkenden görcez gittikçede az kalıyo haftalar çabuk geçiyo zaten Aralık bitince Ocak ayında bekliyo olcaz bütün hazırlıklar tamamlanmış. gerçi benim Şubatın başı olduğu için böyle bir hesap yapıyorum ama bakalım hayırlısı. Birde bişey sormak istiyorum şimdi biz doğum yaptığımızda hastaneye doğumla ilgili ücret ödicez ya bebeğe yapılanlar da bu ücretin içindemi oluyo yoksa ayriyetten onun içinde mi ücret ödüyoruz bilen varmı?

Canım sen kaçıncı hatfadasın 2 haftaya düştü kontrollerin?
Ben şimdi 31+0 da gidicem ondan sonra 2 haftaya mı düşecek acaba merak ediyorumkaydirigubbakcemile2

günaydın seçilcim nasılsın tatlım
bende partonlardan nefret ediyorum bana ayın 1inde gelirsin yardım edersin diyor geçen sene bana kim yardım etmiş kim gelmiş neyi öğretmiş sen bana hamileliğimin başından beri eziyet et ben geleyim 8aylık hamile kadın yardım edeyim oldu bana ne ya :umursamaz:

iyiyim cnm saol bu patronlar zaten çok iş az para derdindeler çalışanı nasıl daha fazla sömürürüm die düşünüolar hep.takma kafana cnm dinlemezsin olur biter.Zehracım maşallah oğluşuna:nazar:

tugba64 sağol canım inşallah zaman çabucak geçer sende oğluşunu görürsün annesi.:Saruboceq:
Bende ayın 16. sında doğum öncesi iznime ayrılacağım kısmetse. Aralığın sonuna kadar rapor kullanıp öyle izne ayrılmayı planlamıştım ama 32. hafta dolunca farklı bir sebeple rapor alsam resmi olarak doğum öncesi iznim başlıyormuş napalım. Dediğin gibi bebeklerin odası hazırlanacak, kıyafetleri yıkanacak ütülenecek hem birazda dinlenelim artık dimiyerimseniben

aryaa sağol canım hepimizinn bebeklerine maşallah

aykız ebru hoşgeldiniz
ebrucum o konuda inan hiç bilgim yok hastaneye göre değişir herhalde bakalım bizim ne kadara mal olacak sigorta hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama özel oda isticem kaç paradan başlıyor bilmiyorumda doğum yaklaşınca konuşucam hepsini inş.

Kızlar bişi dicem benim kontrollerim en baştan beri hep 2 haftada birdi birinde ücret veriodum kontrol ücretsizdi ve dr gelmemi istiodu sizinde öle değilmiydi.şimdi benimki haftada bire düşücek doktorum sadece ayda 1 ücret alıcak gerisi ücretsiz sizin de öle değilmi ya.?

günaydın kızlar zeynep uyurken hemen gireyim dedim..burda hava hiçiyi degil hep yagmur var hava karanlık insanın içi sıkılıyo....ee neler yaptınız şöyle bi baktımda...
el mallum da dogurmuş tebrik ederiz.biz bir taneyle vahlarken o üç taneyi iyi bile taşıdı bu güne kadar.inşallah tez zamanda evlerine gelir kızları...
swetbebegini kaybetmiş çok üzüldüm allah sabırlar versin .onada en kısa zamanda bir melek verir rabbim.başlarda kaybetmekle ,şimdi kaybetmek ne kadar farklıdır degilmi.tam artık geliyo diyosun ama olmuyo.allah casını hafifletsin..

bende ne yaptım bayram bizim için pek iyi degildi.buruk ve üzücü geçti.genelde bayram kutlamaları degil taziye için aradılar.yinede babamın yanında iyi durmaya çalıştık ama babam hep agladı biz teselli etmeye çalıştık.neyse öyle böyle geçti işte allah yenilerine nasip etsin hepimizi......

bayramdan hemen ertesi gün salı günü kızımı ipegimi gördüm eşim kızım hep beraber gittik..1580 gr olmuş telzeleri.yine haftasıyla uyumlu çıktı.kolları ve bacak uzunlukları iki hafta önden gidiyor dedi.yine uzun bir kız olacak dedi.uyuyordu hanımefendi ama yinedi iyi bir poz verdi uyurken bize..kızlar bendede kasılma oluyo.doktora dedim hemen magnezyuma başlayoruz dedi.günde birde degil iki alacaksın dedi.inanırmısınız.ilacı aldıgımdan bu yana kasılma yaşamadım.yahepşeyi bir çaresi oluyormuş.ay unutmuşum arada bir felaket midem ekşiyo.bunu sormayı unuttum.her zaman olmuyor ama bazen yokuyor işte.aralıgın sonuna tekrar randevu verdi.artık ozaman sorarım.aralıktan sonra sık sık burdasın dedi.ne güzel kızımı çok görecegim.işte böyle.
hediyeleşmede isi.haftaya kızıma alışverişe başlayacagım ozaman pınarın oglunada alır gönderirim kızmetse.

kızlar bnede bu kadar hadi siz ne yapıyorsunuz anlatın bakalım...

hoşgeldin canım.bayramın buruk geçti anlaşılan.Allah sabırlar versin.güzel kızınada maşallah ne güzel büyüyorlar değilmi.bizde burada sorun olunca kızlarla msn de görüştük bu hafta hep.sende adreslerimizi ekle kopmadan haberleşiriz.

dra giden arkadaşlar çok güzel haberlerle gelmişler maşallah meleklerine.

mrb kızlar bende geldim sonunda.1 haftadır tatildydim şükür kavuştum evime
sizleri çok özledim ama stede çok sık sorun oluyor değilmi
tatilim hem yorucu hem güzel geçti
kuşumu kaybetmenin acısıda hep yaktı içimi ve hala yanıyor
sizler neler yaptınız topikte herkez iimi

Bitanesi maşallah canım meleğine:nazar:

Canım sen kaçıncı hatfadasın 2 haftaya düştü kontrollerin?
Ben şimdi 31+0 da gidicem ondan sonra 2 haftaya mı düşecek acaba merak ediyorumkaydirigubbakcemile2

Ben şuanda 31+3 oldum en son 2 hafta önce gittim ozaman 2 hafta sonra geliyosun dedi işte hatta ben yanlış anladım zannettim artık 2 haftada bir dedi.

kızlar bend bebişime ciciler aldım ama beşik konusunda kararsız kaldık şimdilik
dr.uma muayene oldum ve bebeğimin makat durduğunu söyledi
dönmezse sezaryan oacak malesef
normal doğumu çok istiyorum
dönmesi için günlük yürüyüş yapıcam artık
sizin doğum şekliniz bellimi

X