2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın
elmuallim gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişlerini yakın zamanda

Herkese günaydınnnnn...........

kızlar dün feci şekilde karnıma sandalye çarptı
kızım o dakıkadan itibaren ne yaptıysam kıpırdamadı sankı bebek yok karnımda
üzüntüden kahroldum neysekı 2-3 saat önce kıyamadı annesine iyi olduğunu bildirdi
başladı vuruşlarına
of bir yandanda burnum tıkandı ve boğazım yanıyor ne yapsam iyi gelir bilmiyorum

hepinize hayırlı bayramlar kızlar
bu arada hepimizde aynı sıkıntı var sanırım bende tam iki haftadır gribi atamadım iki gün iyi iki gün perişan idare ediyoz işte bide diş ağrımız var bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah

selam gebişler
ben grıp oldum fenayım ne yapsam bilemiyorum

Selam kızlar tatil bitti tabii herkes pıtır pıtır dökülüyor.bende ağdet sancısı gibi gelil ama kasıklarıma vuruyor kızım kız çoçuğu genelde kasıkta olurmu kasık ağrısı yaparmış normal diyorlar.

bende grip gibiyim boğazlarım ağrıyo burnum tıkalı nefer alamıyorum.bol meyve ye.geçmiş olsun.

Günaydın kızlar a.s.
nasılsınız, nasıl geçti bayram.
Ben grip oldum 2 gündür nane limon içiyorum.
Bu arada ilk bebişlerimizde gelmiş maşallah, gözün aydın El-muallim.

Cok gecmis olsun kızlar aman dikkat edin kendinize...

hepinize günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben iyim şükür ama bayram boyunca tansiyonlar çok yüksekti kaynanamlardaydım kalabalıktı malum cenazemiz vardı kuran okundu dün biraz dinlenme fırsatı buldum tansiyonum inmişti.sizin nasıl geçti tatiller. hepinizi özledim çok 30. haftaya girdim allahım sana çok şükür.bi sağlıkla tamamlasaydık.akşam rüyamda doktor anneme torunun düşecek hiç gelişmemiş 350 gram bebek demiş yaşamayacak düşecek demiş çok ağladım anne benim oğlum olmayacakmı şimdi diyodum rüyamda bişeye sevinecem galiba tansiyonumda yüksekti ya oda etkiledi beni ama uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindimki inanın hayatta hiç bişiye bu kadar sevinmemeiştim allahım korusun yavrularımızı
el muallim maşşallah canım gözün aydın tez zamanda kavuşursun ssağlıkla canım inşallah

fatoscum gunaydın tatlım neyse simdi evindesin tansiyonun duser eminimki ne kadar da olsa uzuntu kalabalık etkilemistir dikkat et artık cnm kendine..

günaydın canlarımmmmmmmmm...

hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... ya kızlar kim ne zaman nasıl ne şekilde nerde doğurmuş ya... bizden birimi?

günaydın esracım..

fatmacım ikizi olucak bi sevilayı hatırlıyorum ben... bi tanede üçüzü olucak olan vardı sanki el muallim omu acaba? listeye baktım ama adını bulamadım... kaç haftalık doğum yaptı hiç bişey yazmamış sadece doğurdum yazmış... çok merak ettim ya... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını... inşallah sorunsuz çıkarlarlar hepsi hastaneden... Gözü aydın... :nazar: :nazar:

kızlar gecmıs bayramınız mubarek olsun
ınsallah herkes ıyıdır bır sorun yoktur umarım
el muallım dogum yapmıs demek ucuzdu dımı onun ınsallah saglıklı sekılde kuagına almak nasıp olur
bızımde az kaldı benı korkular sardı bıle ınsallah bızde sorunsuz dogum yaparız

üçüzleri vardı elmuallimin kanaması olunca sezeryana almışlar küvezdeymişler bebişler bayramdan önceki cumartesi doğum yapmış

üçüzleri vardı elmuallimin kanaması olunca sezeryana almışlar küvezdeymişler bebişler bayramdan önceki cumartesi doğum yapmış

sağol aytencim hayırlısı olsun inşallah hepsi için... sağlıklı sıhatli kucağına alır inşallah meleklerini... doğumu yapıp kucağına alamamakta çok zordur eminim... kaçıncı haftasındaydı biliyorum bizden öndemiydi o geridemiydi...?

kızlar benimde bayramın 2. günü 15 dk arayla çok şiddetli sancım oldu... kasılma sürekli oluyo zaten bebek bi yerde toplanıyo ona alışmıştım ama sancım ilk kez oldu 15-20 dk arayla 2 kez.. devam etse hemen dr. arıycaktım... çok şükür 2 kereyle kaldı.. ama c.tesi gittiğimde konuşucam dr. la sanırım nst ye alırlar.. yorgunlukta yapmış olabilir ilk günüde gittik bi yerlere 2. günüde gezdik çok yer.. son 2 gün sadece yattım iyi geldi... bu satten sonra ancak dinlenmek paklar bizi... 37. haftaya kadar nasıl çalışıcam bilmiyorum yarın 32. haftama giriyorum... Allah yardımcımız olsun...

Merhaba kızlar herkeze günaydın,

benim bulantılarım başladı uykum var gözlerimi açamıyorum halsizim kollarımı kaldıramıyorum bile.bu ne ya bilseydim böyle olacak bayram iznine falan çıkmazdım bayram boyunca evdeydim ben bide güya dinlendim iyice yıorulmuş hissediyorum kendimi.

bende doğurmak istiyorum valla sabrım kalmadı bilsem sağlıklı olacak hiçbir sorun olmayacak gidip doğurucam.:ecrin_bebek:

fatmacım ikizi olucak bi sevilayı hatırlıyorum ben... bi tanede üçüzü olucak olan vardı sanki el muallim omu acaba? listeye baktım ama adını bulamadım... kaç haftalık doğum yaptı hiç bişey yazmamış sadece doğurdum yazmış... çok merak ettim ya... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını... inşallah sorunsuz çıkarlarlar hepsi hastaneden... Gözü aydın... :nazar: :nazar:

Ben yanlış yazdım Esracım, üçüzü olacaktı sanırım El-muallimin, evet sadece doğurdum yazmış sonra yazar büyük ihtimal.

Düşünüyorumda yarın bende 32.haftama giriyorum gittikçe heyecan artıyo nasıl doğurcaz biz yaaa, bide doğum için hastaneye karar verdinizmi?Bütün hazırlıkları nezamna bitirmek gerekir,doğum çantasını nezzamana kadar hazırlamak gerekiyo sizce...

valla bende geçen gün eşime diyodum artık hazırlayayım doğum çantasını dursun diye allah zamanında kullanmak nasip etsin ama artık hazırlamak lazım galiba

ben en kısa zamanda hazırlamayı düşünüyorum kızlar... özelliklede sancılarım olmaya başladıktan sonra daha bi telaşlandım.. en kısa zamanda gecelik alıcam hemen kendime... hafta sonuna hazır olsun istiyorum... Allah korusun bi doğum yapsam dımdızlak açıktayım yani... bebeğimin herşeyi çok şükür hazır benim tamamlamam gerekenler var.. kıyafetlerini falan kızımın hemen yıkamaya başlıyorum... el-muallim gözümü açtı... rahat davranıyodum ama belli olmaz bu işler her an kızım sıkılabilir bulunduğu ortamdan...

kızlar günaydın,geçmiş bayramınız mübarek olsun.umarım herkes iyidir,,el muallim canım doğum yapmışsın gözünaydın ,,inş sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağınada alırsın bebişlerini dualarımız seninle,,,kızlar doğum çantasından bahsetmişsiniz benimki hazır bile sadece çantanın içine yerleştirmek kaldı hayırlısıyla.......

bebişlere küvet aldınız mı?kimisi kullanılmıyor diyor kimizi de al nerde yıkıycan diyor siz aldınız mı ?

birde her dr 37. haftasına kadar çalışabilir raporu vermiyormuş.kimisi bebek aşağıda diyip 32 haftana kadar izin verebilirim diyormuş bilginiz olsun sadece bizim istememizle olmuyor yani.bende çalışırım diye düşünüyordum ama izin vermez ise dr ne yapcam

X