- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 47
canım geçmiş olsun
Saol canım, sana da geçmiş olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun
Herkeze günaydın, geçmiş bayramınız mübarek olsun....
kızlar dün feci şekilde karnıma sandalye çarptı
kızım o dakıkadan itibaren ne yaptıysam kıpırdamadı sankı bebek yok karnımda
üzüntüden kahroldum neysekı 2-3 saat önce kıyamadı annesine iyi olduğunu bildirdi
başladı vuruşlarına
of bir yandanda burnum tıkandı ve boğazım yanıyor ne yapsam iyi gelir bilmiyorum
hepinize hayırlı bayramlar kızlar
bu arada hepimizde aynı sıkıntı var sanırım bende tam iki haftadır gribi atamadım iki gün iyi iki gün perişan idare ediyoz işte bide diş ağrımız var bakalım hayırlısıyla atlatırız inşallah
selam gebişler
ben grıp oldum fenayım ne yapsam bilemiyorum
Selam kızlar tatil bitti tabii herkes pıtır pıtır dökülüyor.bende ağdet sancısı gibi gelil ama kasıklarıma vuruyor kızım kız çoçuğu genelde kasıkta olurmu kasık ağrısı yaparmış normal diyorlar.
bende grip gibiyim boğazlarım ağrıyo burnum tıkalı nefer alamıyorum.bol meyve ye.geçmiş olsun.
Günaydın kızlar a.s.
nasılsınız, nasıl geçti bayram.
Ben grip oldum 2 gündür nane limon içiyorum.
Bu arada ilk bebişlerimizde gelmiş maşallah, gözün aydın El-muallim.
hepinize günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben iyim şükür ama bayram boyunca tansiyonlar çok yüksekti kaynanamlardaydım kalabalıktı malum cenazemiz vardı kuran okundu dün biraz dinlenme fırsatı buldum tansiyonum inmişti.sizin nasıl geçti tatiller. hepinizi özledim çok 30. haftaya girdim allahım sana çok şükür.bi sağlıkla tamamlasaydık.akşam rüyamda doktor anneme torunun düşecek hiç gelişmemiş 350 gram bebek demiş yaşamayacak düşecek demiş çok ağladım anne benim oğlum olmayacakmı şimdi diyodum rüyamda bişeye sevinecem galiba tansiyonumda yüksekti ya oda etkiledi beni ama uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindimki inanın hayatta hiç bişiye bu kadar sevinmemeiştim allahım korusun yavrularımızı
el muallim maşşallah canım gözün aydın tez zamanda kavuşursun ssağlıkla canım inşallah
günaydın canlarımmmmmmmmm...
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... ya kızlar kim ne zaman nasıl ne şekilde nerde doğurmuş ya... bizden birimi?
üçüzleri vardı elmuallimin kanaması olunca sezeryana almışlar küvezdeymişler bebişler bayramdan önceki cumartesi doğum yapmış
fatmacım ikizi olucak bi sevilayı hatırlıyorum ben... bi tanede üçüzü olucak olan vardı sanki el muallim omu acaba? listeye baktım ama adını bulamadım... kaç haftalık doğum yaptı hiç bişey yazmamış sadece doğurdum yazmış... çok merak ettim ya... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını... inşallah sorunsuz çıkarlarlar hepsi hastaneden... Gözü aydın...