Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar nasılsınız.
sitemizde yine sorun var girebilmek için göbeğim çatladı ne var ne yok nasılsınız.
biz istanbuldaydık bayram boyunca dün akşam babam getirdi bizi izmite.bebişimize beşik aldık.bir sürüde eşyamız vardı.taşıyamadık.Real markette bebek festivali başlamış.şampuanlar,zıbınlar,banyo fileleri,küvetler,patikler,çoraplar,havlular,battaniyeler hepsi indirime girmiş gitmişken orayıda bi karıştırıp alt üst ettim.bebişimin yatağının resmini ekleyeyim mi size teyzeleri.
rengide modelide bu akşam hemen kendim kurdum çok kolay oldu kurulumuda şimdi sürekli odasına gidip gidip bakıyorum :1rolleyes:
CHICCO LULLABY LX OYUN YATAĞI - ADVENTURE - En ucuz fiyat 330 TL
serapcım benım yapıcagım hastanede yanı avrasyada normal 500 sezeryan 800. extra bsey olursa Allah korusun kuvez falan gıbı bebegın kımlıgını cıkartıyosun hemen ssk karsılıyor.
serapcım ben onu haftalar aylar önce araştırdım hem dr. iyi olsun hem doğum ücreti uygun olsun istediğim için şu an oturduğum yerden yaklaşık 20-25 km uzakta bi hastaneye gidiyorum.... yolda doğurmazsam iyidir... kaydirigubbakcemile3
kızlar kacıncı haftadan sonra 2 haftada bı cagırıyo doktor? ben normalde de 2 haftada bı pzt gıdıyorum zati her haftamı gıdıcem sımdı her hafta her hafta hastaneyemı gıdılır yaw
kızlar kacıncı haftadan sonra 2 haftada bı cagırıyo doktor? ben normalde de 2 haftada bı pzt gıdıyorum zati her haftamı gıdıcem sımdı her hafta her hafta hastaneyemı gıdılır yaw
selam ben dogurdum bıle.............malesef ccok erken oldu bebışllerım kuvezde ınş eve gotutrurunm..............ınş hersey ıyı gıder sıze kolaylıklar dılıyorum..........tamamına erın ınş ve bana dua edın