2010 Şubat Anneleri

sumıfer cım cok sıkmıs Allah ıcın grılı falan cok hosuma gıttı gule gule eskıtsın bebısın :)

selam arkadaşlar nasılsınız.
sitemizde yine sorun var girebilmek için göbeğim çatladı ne var ne yok nasılsınız.
biz istanbuldaydık bayram boyunca dün akşam babam getirdi bizi izmite.bebişimize beşik aldık.bir sürüde eşyamız vardı.taşıyamadık.Real markette bebek festivali başlamış.şampuanlar,zıbınlar,banyo fileleri,küvetler,patikler,çoraplar,havlular,battaniyeler hepsi indirime girmiş gitmişken orayıda bi karıştırıp alt üst ettim.bebişimin yatağının resmini ekleyeyim mi size teyzeleri.
rengide modelide bu akşam hemen kendim kurdum çok kolay oldu kurulumuda şimdi sürekli odasına gidip gidip bakıyorum :1rolleyes:

CHICCO LULLABY LX OYUN YATAĞI - ADVENTURE - En ucuz fiyat 330 TL

canım cok guzel gule gule kullansın bebeısın
real market derken su sorm ıstanbulda kı mı bende ındırımden bıseyler arıyormda o yuzden sordum guzel mı barı sen aldın mı

kızlar gülşah gelmedi bugün dimi hiç ben görmedim de... adresini yollamadı bana hala...

Kızlar selam nasılsınız yine geldik işe... bu aralar ne ruh halim nede ben iyiyim gece boyunca kıvranmakdan uykusuz kalıyorum sabahtan beride siteye girmeye çalışıyorum sonunda açtım yani... özledik sizi...

kızlar el-muallımın bebeklerı makıneden cıkmıslar dun daha ıyılermıs :nazar:

serapcım benım yapıcagım hastanede yanı avrasyada normal 500 sezeryan 800. extra bsey olursa Allah korusun kuvez falan gıbı bebegın kımlıgını cıkartıyosun hemen ssk karsılıyor.

serapcım ben onu haftalar aylar önce araştırdım hem dr. iyi olsun hem doğum ücreti uygun olsun istediğim için şu an oturduğum yerden yaklaşık 20-25 km uzakta bi hastaneye gidiyorum.... yolda doğurmazsam iyidir... kaydirigubbakcemile3

selam kızlar. site beni deli etti. kaç saattir uğraşıyorum topiiğe girebilmek için. ne bu yaaaaaa? zaten kolay sinirleniyorum. iyice gerildim yaniii

kızlar kacıncı haftadan sonra 2 haftada bı cagırıyo doktor? ben normalde de 2 haftada bı pzt gıdıyorum zati her haftamı gıdıcem sımdı her hafta her hafta hastaneyemı gıdılır yaw

serapcım benım yapıcagım hastanede yanı avrasyada normal 500 sezeryan 800. extra bsey olursa Allah korusun kuvez falan gıbı bebegın kımlıgını cıkartıyosun hemen ssk karsılıyor.

anladım canım valla ben hiç araştırmadım yani şöyle doktora özelden gidiyorum hastaneyi o belirlicek normal 1000 sezaryan 1750 miş galiba

serapcım ben onu haftalar aylar önce araştırdım hem dr. iyi olsun hem doğum ücreti uygun olsun istediğim için şu an oturduğum yerden yaklaşık 20-25 km uzakta bi hastaneye gidiyorum.... yolda doğurmazsam iyidir... kaydirigubbakcemile3

esracım fiyat aldın mı peki valla çok uzakmış evine Allah yardımcın olsunnn canımm zemuszemus

kızlar kacıncı haftadan sonra 2 haftada bı cagırıyo doktor? ben normalde de 2 haftada bı pzt gıdıyorum zati her haftamı gıdıcem sımdı her hafta her hafta hastaneyemı gıdılır yaw

valla bende pazartesi gidince sorucam canım bu haftalardan sonra sanırım çağırıcak artık
ama bilmiyorum net

Şu doğum fiyatları benim de kafamı kurcalıyor bir dahaki gidişte doktoru sıkıştırıcam artık konuşmuyor hiç doğumla ilgili:eek:klava: Ama öğrendiğim kadarıyla doktor 1500 alıyormuş. Biz tanıdık aracılığıyla gittik muayenelerde de az alıyo bizden belki doğum fiyatını da düşürür. Doğum yapmak istediğim hastaneler de 1500 alıyormuş. Bakalım kaça patlayacakakannehir

Kız Zeynep son ay her haftaya düşecek zaten sen her gün gidersin artıkk:roflol::roflol:

selam ben dogurdum bıle.............malesef ccok erken oldu bebışllerım kuvezde ınş eve gotutrurunm..............ınş hersey ıyı gıder sıze kolaylıklar dılıyorum..........tamamına erın ınş ve bana dua edın

cnm benım ya allah yardımcın olsun,kac haftalık dogdu sımdı bunlar 30 hafta olmusmuydun senın saglıgın nasıl sen ıyımısın ay cok soru sordum galıba:uhm::uhm:

X