- 11 Mayıs 2009
- 3.940
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bilgen cnm naber ya kızlar benım bu agrılarım gecmedi sat 7 den beri karnım belim fena yatınca kasima geciyo bu normalmi esim aradi da cok agrı olursa ara hemen diye agrılarim yetmezmis gibi kızımda vuruyo tam oluyo acılarim :CüvCüv:
Merhaba,
Ben 2009 ağustos annesiyim. 3buçuk aylık bir oğlum var. Uykuya dalma konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz.
Şimdi sizler bebeklerinizi bekliyorsunuz. Yaşadıkça tecrübe edeceğiniz şeyler olacak. Ama nacizane sizlere 3 tane önerim var. Şimdiden bilmeniz çok fayda sağlayacak emin olun. Keşke birileri beni uyarsaydı diyorum. O yüzden burdan size yazıyorum..
-Bebeklerinizi çok geç kalmadan yalancı emziğe alıştırın. Siz alıştırın da gerek duymazsanız vermezsiniz. Ama geç kalırsanız kesinlikle almıyorlar. 40'ına kadar alıştırın.. Emme refleksleri o kadar güçlü olacak ki bir süre sonra sizi yalancı emzik olarak kullanacaklar, saatlerce uyutmak için memede tutmanız gerekecek..Aman nolcakki yeterki emsin demeyin emin olun çok yıpratıcı. Yalancı emziğe çok sıcak bakmayan ben alıştırmak için neler çektim anlatamam.. Çoğu uzman emme güdülerini giderdiği için şiddetle tavsiye ediyor
- Yeni doğduklarında kendilerini çok atıyorlar. Kollarını hafifçe sararak uyutun. Yarım kundak dedikleri şey bu. Bu pozisyonda ana kucağında gibi huzurlu hissediyorlar ve uzun uyuyorlar, korkarak uyanmıyorlar. Ben yapmadım çok pişmanım. Bebeğimin kendini sürekli atmasını izledim durdum..
- Tracy Hogg "Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler" kitabını edinip okuyun. Şimdi okuyun çünkü bebekler doğduktan sonra bunun için hiç vaktiniz olmayabilir.
Ve ayrıca çok uslu bebekler 40'ından sonra huy değiştirebiliyorlar unutmayın...
Sorunsuz güzel doğumlar diliyorum hepinize.
saol bilgen cnm ya gecmiyo agrım da 1 sat gecsin esimi aricam normalmi bilmem demin otururken bi anda akinti geldi cok ama bu ara cok akinti gele bilir diye duymustum ama agrılarim canımı yakıyo hastaneye de gitmeye korkuyorum vala
az da beklim diyorum esimi aricam az once wc gitim idrarimi yaparken agridan oldum bu gece ne oldu bana anlamadim soruyorum birine kotumu bu durum diye cevap veren yok vala bilgencim ya
yazarim cnm yarın zaten doktordayız dayansam diyorum nede olsa kana falan yok persembe gitim doktora calismiyomus bayramdan sonra dediler vala insan cildirir peki ya insan cok kotu halde agrıda olsa ne olcak insanin hali burasi turkiye am dilmi unutmamak lazim tatlım
esim isten gelsin onunla konusucaz kacta gidelim doktorumuz sabah 9.30 basliyo calismaya randevu dedim asistani normal gel dedi istedigin zaman vala tatlım allah hepimize yardımcı olsun
esim isten gelsin onunla konusucaz kacta gidelim doktorumuz sabah 9.30 basliyo calismaya randevu dedim asistani normal gel dedi istedigin zaman vala tatlım allah hepimize yardımcı olsun