2010 Şubat Anneleri

Düşünüyorumda yarın bende 32.haftama giriyorum gittikçe heyecan artıyo nasıl doğurcaz biz yaaa, bide doğum için hastaneye karar verdinizmi?Bütün hazırlıkları nezamna bitirmek gerekir,doğum çantasını nezzamana kadar hazırlamak gerekiyo sizce...
bende daha hastaneye karar veremedım hala ama capada dogururum herhalde

Kızlar yaa doğum çantalarını hazırlamak lazım artık değil mi:1shok:

canta sımdıden hazırlamak lazım bende aldım pıjama takımı fılan ama bebegım esyaları daha yıkanıp utulenecek
yavas yavas hazırlasak ıyı olacak sanırım sonra kalmayalım ortada

kızlar gunaydın sukur kavustuk bırbırımıze elmuallim doğurmuss ayy cok heyecanlandım allahım ıns.saglıklı bı sekılde bıran once alır bebeıslerını kucagına

bebişlere küvet aldınız mı?kimisi kullanılmıyor diyor kimizi de al nerde yıkıycan diyor siz aldınız mı ?

birde her dr 37. haftasına kadar çalışabilir raporu vermiyormuş.kimisi bebek aşağıda diyip 32 haftana kadar izin verebilirim diyormuş bilginiz olsun sadece bizim istememizle olmuyor yani.bende çalışırım diye düşünüyordum ama izin vermez ise dr ne yapcam

Ben küvet aldım canım filesiyle nasıl yıkayabilirim ki başka türlü bilmiyorum.
Valla benim doktorum geçen kontrolde sordu bana çalışmak istiyor musun diye. İşim oturarak çalışabilirim dedim o zaman 32. haftanda hastaneye gel 37 ye kadar çalışabilir raporunu vereyim dedi. Ben zaten 31 de kontrole gidicem muayenehanesine tekrar sorarım.

Herkese günaydın kızlar... Geçmiş bayramınız kutlu olsun...
El Muallim doğum mu yapmış... Ayyyy Başladı desenize doğumlar...Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerini...
Meleksenin sancısı vardı akşam. Durumu nedir bilen var mı kızlar?

bende küvet aldım burcucum filesiyle... benim banyomda duşakabin var çocuğu oraya sokup yıkayamazdım mecbur aldım...

bu cuma kontrolüm var benimde tam 32. haftamda oluyorum... bakalım ne diycek dr. ama işim yakın oturuyorum da 37. haftama kadar çalışmayı istiyorum diycem bende... isteyenin bi yüzü:)))

Kızlar ben de küvet ve file alacağım. Bebeği başka tülü yıkayamam. Esra gibi benim banyomda da kabin var çünkü..

bebişlere küvet aldınız mı?kimisi kullanılmıyor diyor kimizi de al nerde yıkıycan diyor siz aldınız mı ?

birde her dr 37. haftasına kadar çalışabilir raporu vermiyormuş.kimisi bebek aşağıda diyip 32 haftana kadar izin verebilirim diyormuş bilginiz olsun sadece bizim istememizle olmuyor yani.bende çalışırım diye düşünüyordum ama izin vermez ise dr ne yapcam

bende alıcam küvet filesiyle birlikte almadan olmaz leğendemi yıkıcaz :)
valla izin meselesi öle hiç aklıma gelmedi çalışmayı istiyoruzda doktor ne dicek doğru valla
hayırlısı artık

benim görümcem küvet aldı ama kullanamıyormuş çocuk biraz tombişce hareket ettiremiyormuş içinde küçük geliyor dedi bana vericek ilk zamanlar kullanırım

Son düzenleme:
bende alıcam küvet filesiyle birlikte almadan olmaz leğendemi yıkıcaz :)
valla izin meselesi öle hiç aklıma gelmedi çalışmayı istiyoruzda doktor ne dicek doğru valla
hayırlısı artık

alması bişey değilde sonra napıcam ben onu ya fuzulü eşyayı sevmiyorum bebişin kirlilerini toplarım içinde olmadı.
esma yıka leğende ne olacak annemler bizi küvettemi yıkadı sanki.koy leğene dök marşafa ile suyu oynasın dursun suyun içinde.olmadı alırız kucağımıza gireriz küvetin içine beraber yıkanırız işte kaydirigubbakcemile3

benim görümcem küvet aldı ama kullanamıyormuş çocuk biraz tombişce hareket ettiremiyormuş içinde küçük geliyor dedi bana vericek ilk zamanlar kullanırım

AYTEN ilk zamanlar önemli zaten biraz büyüyünce zaten yaz geliyor beraber banyoda yıkanırsınız o zaman.ilk zamanlar mecbur sobanın yada peteklerin önünde 2 dk da pıratikten yıkarız üşütmesinler diye.ayy konuştukca benim doğurasım geliyor kızlar.bi zamanında gelsin diyoum bi aman erken gelse ben ona iyi bakarım iyorum aklımdan seytanca fikirler geçiyor.

alması bişey değilde sonra napıcam ben onu ya fuzulü eşyayı sevmiyorum bebişin kirlilerini toplarım içinde olmadı.
esma yıka leğende ne olacak annemler bizi küvettemi yıkadı sanki.koy leğene dök marşafa ile suyu oynasın dursun suyun içinde.olmadı alırız kucağımıza gireriz küvetin içine beraber yıkanırız işte kaydirigubbakcemile3
olsun kız buluruz koyulucak yeri asarız duvara felan
bebiş yıkıcak leğenimde yokki :)kaydirigubbakcemile2

kızlar ya bu karnım büyüdükçe hareket edemiyorum otursam olmuyo kalksam olmuyo sıkıntılar basıyo amaneyy diom bir ay sonra neolurum ben diyorum korkmaya başladım arkadaşımın bir haftası kaldı çok zor dio biraz önce çıksın die bakıyom dayanamıyom dio akannehir

selam kızlar bende geldım... sıtede yıne bısıler war gecmıse donemıyorum ne war ne yok herkesın keyıfler yerındemı?

muhasebeci arkadaşlar işsilik parası alabilmek için şartlar bi siteed böle yazıyo doğrumu , hamilelikten sonra çıkıncada aynı şartlarmı geçerli hani 4 ay raporda olucaz ya
Günlük işsizlik ödeneği, sigortalının son dört aylık prime esas kazançları dikkate alınarak bulunan günlük ortalama brüt kazancının yüzde kırkı olarak hesaplanıyor ve işten ayrılmadan önceki son 3 yıl içerisinde; 600 gün prim ödemiş olanlara 180 gün, 900 gün prim ödemiş olanlara 240 gün, 1080 gün ve daha fazla prim ödemiş olanlara 300 gün süre ile ödeniyor

slm kızlar cok cok yogun gecen bır bayramın arkasından herkese slmlar
ıkıncı bebegının dogurcak bır anne olarak sıze sunu soyleyeyım ben kızımda heves ettım kuvet aldım fakat yıkayamadım onun ıcınde hıc rahat gelmedı bana kucagıma yatırdım yıkadım valla en fazla 2 kere kullandım yanı daha sonra bırıne verdım
hastane cantasına gelınce herseyımı hazırladım cantam hazır beklıyorum valla
kızlar bu el muallım dedıgınız arkadas kım subat annesıydıde erken dogummu yatı anlayamadımm yaaaa

ne bu sitenin hali yaw. 2 saattir son sayfaya ulaşmaya çalışıyorum. :eek:klava: zaten çabuk sinirleniyorum. bi de bunlarla uğraşıyoruzzz..

üff neyse yaa.

selam

selam arkadaşlar nasılsınız.
sitemizde yine sorun var girebilmek için göbeğim çatladı ne var ne yok nasılsınız.
biz istanbuldaydık bayram boyunca dün akşam babam getirdi bizi izmite.bebişimize beşik aldık.bir sürüde eşyamız vardı.taşıyamadık.Real markette bebek festivali başlamış.şampuanlar,zıbınlar,banyo fileleri,küvetler,patikler,çoraplar,havlular,battaniyeler hepsi indirime girmiş gitmişken orayıda bi karıştırıp alt üst ettim.bebişimin yatağının resmini ekleyeyim mi size teyzeleri.
rengide modelide bu akşam hemen kendim kurdum çok kolay oldu kurulumuda şimdi sürekli odasına gidip gidip bakıyorum :1rolleyes:

CHICCO LULLABY LX OYUN YATAĞI - ADVENTURE - En ucuz fiyat 330 TL

gecmıse bakabıldım sukur... el muallım dogum yapmıs ewet Allah mınıklerıne bı an once saglık sıhhat verır de annelerıne kavusurlar ınsallah...
bende haftaya cmt kayınvalıdemle cıkıp tamamlıcam hazırlıkları ayın 12 sınde yanı. 30.haftamın ıcınde olucam hem ondan sonrada yıkar utuler cantamı hazırlarım. esım de bı canta merakı gıdıyo zaten nerden duymussa duymus hazırlayalım dıyıp duruyo :))))
kuvet almadım ben kuzenım werdı bebegı 2 yasında. fıle alıcaktım ablamlar alma uzerınde durmuo rahatsız oluyo bebek altına ortu yada havlu serer uzerıne yatırırsın daha rahat eder dedı bende oyle yapıcam walla...
bu bayram bende tek ayagımın uzerındeydım walla dun bacaklarım cok agrıdı bu ne bıcım ıstır ya kımse hamıle dıye aman gelme kızım etme kızım yat dınlen kndıne bak ta demıyo sınır oldum kudurdum bu bayram telef oldum yollarda yaaaaa :eek:klava:

X