2010 Şubat Anneleri

iyi aksamlar kızlar nasılsınız ya benımde 1 sat olcak karnımda cok agrı var belimde yarın doktora gidicem yardımcısı bayramdan sonra gel dedi tam gun soylemedi yarında calisirmi bilmem kart vizitinide bulamadim doktorun

yarın çalışır tabii bayram tatili bugün bitiyor.ek bi yıllık izin falan almadıysa çalışır yarın.

iyi aksamlar kızlar nasılsınız ya benımde 1 sat olcak karnımda cok agrı var belimde yarın doktora gidicem yardımcısı bayramdan sonra gel dedi tam gun soylemedi yarında calisirmi bilmem kart vizitinide bulamadim doktorun

bayramdan sonra dediyse çalışır canım yarın geçmiş olsun acaba üşüttünmü ben ayaklarımı üşüttümmü karnım ağrıyor

Ban de çarşamba gideceğim kızlar. Ayın 7 sinde çağırmıştı ama ancak bu çarşambaya ayarlayabildim.

vala ozledim cnm 5 hafta oldu gormeyeli londrada kalbine falan baktilar baska bi makinele pek onu gormedim 22 aralikta detayli ultrason londrada ebemizle de tanisicaz ozaman yatagimizi da ayarlicakmislar yarın doktoruma sorcam normal mi yoksa sezeryanmi onericek diye

neyse kızlar ben çıkıyorum evimize gitcez oğlumla iyi akşamlar hepinize

evet tatlım ev cikolata kaynıyo birde cikolata da koyım dedim badem az geldi boyle birde da baska tarz oldu badem cikolata olunca 40 adet yapicam kızlar londraya buraya da 50 yapcam insallah mazemeler bana 17 tl cikti 40 adet icin nazar boncugu sus olarak koydum da deyısık hemde nazara gelmesin kızım diye kaydirigubbakcemile3

X